IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Uzmanību!

Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.

5 Pages V < 1 2 3 4 5 >  
Reply to this topicStart new topic
> OMFG!, *adore*
ReD_FoXy
post Sep 29 2005, 19:55
Post #31

onibaba

Group: Chuunin
From: Riga, Latvia.

QUOTE(Shaisuke @ Sep 29 2005, 20:52)

To Foxy thingy, neviens vinju nedauziitu, parasti alternatiiva stila paarstaavji ir miermiiliigi (neskaitiit skinheadus un dalju panku, metaalistu).

~BN~

*

nu lab lab nedauziitu bet toties nosauktu par letinju panjirgtu un ietu talaaak atstaajot vinju vienu ar vinja aprobezhatojaam domaam... vinjiem vairaak vai mazaak patieshaam buutu vienalga bet vinsh tikai vinjus sasmiidinaatu... laugh.gif
Shoune peedeejaa laikaa mani vairs nekaitina ar savu uzvediibu, bet gan smagi smiidina... vienkaarshi mulkjiigi noveershas no teemas un sakraaj paariiti postu... that's all... nav nekas slikts ja cilveekam patiik pastriideeties wink.gif

btw... Sawliit a kaapeec vairaakiem linkaa es redzeeju to reeciigo kakjeniiri pie spomaam piekarinjiem utt? blink.gif man vinja neshkjiet diez ko kawaii... es maajaas vareetu atrast kko piemiiliigaaku un sakaart visaas malaas pie sava apgjeerba laugh.gif

--------------------
IPB Image

User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Shaisuke
post Sep 29 2005, 19:58
Post #32

shinigami

Group: NERV
From: LV

Luugums : par Shouni vairs nerunaasim. Neljausim vinjam/ai to prieku atnjemt muusu daargo laiku.

Tu domaa Hello Kittie? japaanaa vinja ir aarkaartiigi populaara un ne tikai. man vinja liekas nezeeliigi kawaii... bet arii biku baisa lol... Tomeer i prefer Gloomy Bear. Tas reeciigaaks.

~BN~

--------------------
IPB Image
+Quote Post
ReD_FoXy
post Sep 29 2005, 20:00
Post #33

onibaba

QUOTE(Shaisuke @ Sep 29 2005, 20:58)
Luugums : par Shouni vairs nerunaasim. Neljausim vinjam/ai to prieku atnjemt muusu daargo laiku.

Tu domaa Hello Kittie? japaanaa vinja ir aarkaartiigi populaara un ne tikai. man vinja liekas nezeeliigi kawaii... bet arii biku baisa lol... Tomeer i prefer Gloomy Bear. Tas reeciigaaks.

~BN~

*

vareetu izskatiities oki... taa... riit skolaa uz skolotaaju dienu [khem man jaaierodas sveetku teerpaa wink.gif]
man buus melnas bikses... balta bluuze un apakshaa kkas smagi spilts... kkas maybe reeciigs biggrin.gif un ap jostu visaadas mantinjas amzas un visaadi citaadi mazu beernu matinju klaasti... maybe jaaiegaadaajas knupiitis? laugh.gif

es riit skolaa laikam pieveersiishu sev lieku uzmaniibu biggrin.gif Bn - ko man iekaart matos or kaa vinjus sataisiit? astiitees? biggrin.gif

--------------------
IPB Image

+Quote Post
Shaisuke
post Sep 29 2005, 20:09
Post #34

shinigami

QUOTE(ReD_FoXy @ Sep 29 2005, 19:00)
QUOTE(Shaisuke @ Sep 29 2005, 20:58)

~BN~

*

vareetu izskatiities oki... taa... riit skolaa uz skolotaaju dienu [khem man jaaierodas sveetku teerpaa wink.gif]
man buus melnas bikses... balta bluuze un apakshaa kkas smagi spilts... kkas maybe reeciigs biggrin.gif un ap jostu visaadas mantinjas amzas un visaadi citaadi mazu beernu matinju klaasti... maybe jaaiegaadaajas knupiitis? laugh.gif

es riit skolaa laikam pieveersiishu sev lieku uzmaniibu biggrin.gif Bn - ko man iekaart matos or kaa vinjus sataisiit? astiitees? biggrin.gif
*

Akdies... kaads te saak buut smagi apseests, tik tu atkal mani nevaino ja saslimsi. tongue.gif
Knupiishi ir laba manta XD
Matus defo sataisi astiitees. Un veel kkaadas diivainas gumijas, mosh piekar pie gumijas arii kaadu diivainu mantinju?
Ehhh kaa shitais stils rullee...
Btw, aizmirsu pateikt, ka lielaakaa dalja shaada un citu alternatiivu stilu piekriteeji ir aarkaartiigi maakslinieciski cilveeki. Un maaksliniekus visaas paaudzees ir uzskatiijusi par diivainiem. ja kaads nepiekriit lai nodefinee terminu normaals.

~BN~

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Tenjou
post Sep 29 2005, 20:14
Post #35

Jinushi
**

From: Latvia, Ogre

Vari man pateikt kas isti skaitas alternativs? .. Tie ir kas klausas muziku, kur izmanto elektrisko gjitaru?

Normals - Cilveks kura invidualitate ir kopeta vai nav izveidojusies lidz galam un ir aprobezhota/peleka/neinteresanta/acis nelecosha.
Viena varda ... defaults.

:: Tenjou ::
+Quote Post
Shaisuke
post Sep 29 2005, 20:16
Post #36

shinigami

Alternativs, vienkaarshoti - tas kas nav taads kaa citi.

~BN~

--------------------
IPB Image
+Quote Post
One winged angel
post Sep 29 2005, 20:19
Post #37

Shishaku

Eu eu... Neaizgāja jums bishku jau paaraak offtopikaa?? Man taads stils liekas jociigs un ikdienai nepieņemams. Tādi raibi apģērbi un viss pārējais... Pietam man tās strīpainās, raibās zeķes kopā ar apģērbu, tur citās vietās, pat atgādina Pepiju Garzeķi LOL

--------------------
Kewl, mans profils vel nav dzeests =D
+Quote Post
Shaisuke
post Sep 29 2005, 20:23
Post #38

shinigami

Kas vainas Pepijai Garzekjei? blink.gif

Ja taads stils liekas ikdiena nepiemeerots tad kur pie velna kko taadu var vilkt, uz balli vai?

~BN~

--------------------
IPB Image
+Quote Post
ReD_FoXy
post Sep 29 2005, 20:25
Post #39

onibaba

haha... maajaas atradu kraasainaas pirkstinjzekjes un spilgti dzeltenu kreklinju ar uzraxtu love... veel traki zalju bluuziiti... hmm... kkaa tas viss jaasavieno... laugh.gif

tas stils ir vismaz kkas savaadaaks no taas peleekaas masas ko redzu ikdienaa... tas ljauj buut prieciigaakam... man persooniigi tas stils paliidzees iziet no melanholsikaas tumsibas un melnajaam dreebeem... jo kraasainaaks man buus apgjeerbs jo jautraaka es buushu biggrin.gif

--------------------
IPB Image

+Quote Post
Shaisuke
post Sep 29 2005, 20:29
Post #40

shinigami

QUOTE(ReD_FoXy @ Sep 29 2005, 19:25)
jo kraasainaaks man buus apgjeerbs jo jautraaka es buushu biggrin.gif
*

Oh So Agreed...

Btw, atradu veel vienu websaitu. + veel uzzinaaju ka to stilu reizeem arii sauc par FRUiTS

~BN~

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Shoune
post Sep 29 2005, 20:32
Post #41

Samurai

From: tagad uz kadu laiku parvacos uz Londonu... =(

Vot sita adrese daudz labaka, DAUDZ labaka, atradu aju drebes ko varetu nopirkt un staigat... =)

--------------------
image
+Quote Post
ReD_FoXy
post Sep 29 2005, 20:33
Post #42

onibaba

nepatiik dry.gif nav krasaini!!! kur ir skaistaas varaviiksnes kraasas?? biggrin.gif bet ir oki... tikai man patiktu kkas spilgtakas kaa linkaa kas piedavaats pirmajaa postaa... man patieshaam nepatiik taas beeshiigaas kraasas

--------------------
IPB Image

+Quote Post
Shaisuke
post Sep 29 2005, 20:38
Post #43

shinigami

Otraa linkaa ir vairaak jaukts ar street fashion, un ne visi no zurnaalaa focheetajiem ir Decora stila paarstaavji. Man arii pie sirds vairaak iet pirmais links.

~BN~

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Tenjou
post Sep 29 2005, 20:39
Post #44

Jinushi
**

From: Latvia, Ogre

Manuprat ja lieto beishigas krasas vajag but paris elementiem tadiem paspilgtakiem klat .. teiksim sarkanaa krasa.
Taja tur tas stipri kautkaa truxt.

:: Tenjou ::
+Quote Post
Shaisuke
post Sep 29 2005, 20:40
Post #45

shinigami

Neee! Nevaig spilgti sarkanu bet gan spilgti zalju... Efekts labaaks biggrin.gif

~BN~

--------------------
IPB Image
+Quote Post

5 Pages V < 1 2 3 4 5 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16 June 2025 - 15:17