IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Uzmanību!

Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.

5 Pages V « < 2 3 4 5 >  
Reply to this topicStart new topic
> OMFG!, *adore*
ReD_FoXy
post Sep 29 2005, 20:41
Post #46

onibaba

Group: Chuunin
From: Riga, Latvia.

Yellow!!!! laugh.gif
Es saku ka vajag kko mikseetu vispaar.... kko galiigi crazy wink.gif

--------------------
IPB Image

User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Tenjou
post Sep 29 2005, 20:46
Post #47

Jinushi
**

From: Latvia, Ogre

Daa ... gaumes lieta tongue.gif. Spilgti Zaljo reti esmu redzejis kad kads lieto praxe .. vismaz ogre blink.gif .

:: Tenjou ::
+Quote Post
One winged angel
post Sep 29 2005, 20:46
Post #48

Shishaku

QUOTE(Shaisuke @ Sep 29 2005, 20:23)

Ja taads stils liekas ikdiena nepiemeerots tad kur pie velna kko taadu var vilkt, uz balli vai?

~BN~

*

Nope, uz kautkādu *tuk* *tuk* sanāksmi...

--------------------
Kewl, mans profils vel nav dzeests =D
+Quote Post
Shaisuke
post Sep 29 2005, 20:47
Post #49

shinigami

Group: NERV
From: LV

Lmao, Riigaa ko taadu ir pagruuti ieraudziit kur nu veel Ogree.

QUOTE(One winged angel @ Sep 29 2005, 19:46)
Nope, uz kautkādu *tuk* *tuk* sanāksmi...
*

*cough* aprobezotiiba *cough* biggrin.gif

~BN~

--------------------
IPB Image
+Quote Post
One winged angel
post Sep 29 2005, 20:51
Post #50

Shishaku

Ehem, nezinu kā tev, bet man nav tik ljoti PO, ko cilvēki par mani domā, kad es eju pa ielu... Ja nu vienīgais visi tā nestaigā. Nevis, kad viens tu ej un visi uz tevi taa lupii O_O, vai arii taa laugh.gif

--------------------
+Quote Post
Shaisuke
post Sep 29 2005, 20:53
Post #51

shinigami

Nu bet kaapeec tev nav vienagla? Tobish tu esi ietekmejams/a no citu cilveeku viedokljiem ja? Ehh kaa es taadus cilveekus nesaprotu.

~BN~

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Ghoul
post Sep 29 2005, 20:54
Post #52

Koutaishi

Group: weirdo
From: Choppah!

galvenais, lai tu pats sev patiktu, citi var domaat daudz sviesta un vienkaarshi teikt sviestu taapeec, ka kaads "krutaaks" to saka.

Mosh sleegt sho topiku, pirms divam stundaam te bija 4 posti, tagad jau 4 lapas, rast objektiivu viedokli nesanaaks ( laikam) un piespamotas tiks veel kaudze lapu..... wink.gif
+Quote Post
One winged angel
post Sep 29 2005, 20:56
Post #53

Shishaku

Neesmu ietekmeejams, ja par mani spriezh dazhi, bet kad visa nācija, tad jāsaka ...ehem... eju kārties

SHIET, S.U.D.am taisnība, labāk beidzam...

--------------------
+Quote Post
Shaisuke
post Sep 29 2005, 20:59
Post #54

shinigami

Man gan neliekas ka buutu jaabeidz shii diskusija ir gana interesanta.
Un es sseit neredzu pagaidam nevienu divu vardu postu kas butu ne pa diskusiju.
~BN~

--------------------
IPB Image
+Quote Post
ReD_FoXy
post Sep 29 2005, 21:01
Post #55

onibaba

From: Riga, Latvia.

QUOTE(Shaisuke @ Sep 29 2005, 21:59)
Man gan neliekas ka buutu jaabeidz shii diskusija ir gana interesanta.
Un es sseit neredzu pagaidam nevienu divu vardu postu kas butu ne pa diskusiju.
~BN~

*

piekriitu.. visi posti ir gari skaidri un vairaak vai mazaak mees neatkaartojamies.. pietam runa iet par stilu kas radies japaanaa un vispaar par japaanu... un novirzes nav ja vien tikai kaa ieviest stilu latvijaa.. bet topics tikuntaa ir par un ap sho stilu... neredzu neivenu paarkaapumu...

izdomaaju ka savu ksolu un klasi pimrdien paarsteigshu ar trakoti pilgtu apgjeerbu jo shobriid man pietruukst dazhu lietu... kaa piemeeram matugumiju un kjeedes kas jaanopeerk samnieciibas prechu veikalaa.. tikai 40 santiimi metraa biggrin.gif

--------------------
IPB Image

+Quote Post
not_alone
post Sep 29 2005, 21:12
Post #56

Shishaku

From: Nenoteikta atrašanās vieta

cilvēki,cilvēki!!!!

nu vai tiešām jums nav kauns te taisīt tādu bļaušanu un kliegšanu?ko jūs piesējāties?tas,ka kādam ir ubergota uzskati,un ka kādam ir mazas,krāsainas čiepas uzskati,vēl nedod jums tiesības šitā,atvainojos par rupjību,dirsties!!!!
nu tad nevajag vispār komentēt,ja reiz riebjas!Shaisuke tikai gribēja parādīt kaut ko kas patīk viņai<un man a ^.^>,bet jūs sākat aurot!vismaz kaut kas oriģināls,ja tā var izteikties smile.gif nevis mūžīgi mūžos standarts.vai tad jums brauc virsū par to,ka jūs te savu ubergotismu publicējat visos iespējamos veidos?nemaz ar tik ļoti nebrauc.nu tad?
nevajag savu neapmierinātību ar dzīvi un pokemonismu<tieši tā,tas,kurš nespēj pieņemt citu kultūru un citas lietas,arī ir pokemons> izgāzt uz tiem,kas vienkārši varbūt ir gudrāki par jums.
The End.

--------------------
image
+Quote Post
X_Kamui
post Sep 30 2005, 19:40
Post #57

CLAMP Fan

From: Дома...

rolleyes.gif Mdems ja es šaadi apģerbtu cilveeku iraudziitu Rīgaa.... es nošautos,
bet nu pof man patiik, norm >_<

--------------------
IPB Image
"Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..."
+Quote Post
Kikyou
post Oct 1 2005, 08:13
Post #58

Kami-sama

Vispār jau smuki, ieraudzītu kādu tādu cilvēku pa ielu staigājot, uzreiz garastāvoklis uzlabotos. ^__^

Nezinu kā citiem, bet man personīgi pilnīgi vienalga, kā garāmgājēji ģērbjās. :3 Viņu dzīve - viņu darīšana; neiešu tak tā kā kaut kāds zīdainis ar pirkstu rādīt.

Pašai vilkt? No thankyou. ._.; Man nepatīk krāsas.
+Quote Post
+Chibi+
post Oct 1 2005, 13:32
Post #59

(yaoi) rota 69

Group: Kaigan Valde
From: sky

viss jau ir baigi forši, kawaii utt., but i could never dress like that. Saksim ar to, ka es hroniski ienīstu rozā krāsu. Paciest var rozā/melns. Bet arī tas tikai īpašos gadījumos.
Meitenes jau izskatās nu ļoooooti labi, taču tās vēdera somiņas man nesimpatīzē. Too much jewlery in general. Don't like jewlery. Don't like PLASTIC jewlery. Bet zeķes+kedas+rūtaini svārki = 100% perfect. Būtu nauda, noteikti drusku kopētu šito stilu.. Tācu mana māte man to ļoti pārmestu, un tā kā viņa ir vienīgā, kas interesējas par jaunu drēbi iegādi man , man ir jārespektē arī viņas vēlmes un jāveido same old boring kompromiss. Her styles, my colours.

--------------------
IPB Image
+Quote Post
ShinChan
post Oct 1 2005, 14:36
Post #60

ultrafilozofs

From: durdom

Pirmajā saitā redzētais ir IMO kičīgs un bezgaumīgs, taču atšķirībā no daža laba es satiekot uz ielas šādi tērptus cilvēkus neizvirstu rupjībās un nesāktu vīkstīt dūres.

Diskusijā kas izvērtās pēc tam man iepatikās vārdi lternatīvs, atšķirīgs, pelēkā masa (no kuras noteikti ir jāizdalās). Kādas muļķibas jūs runājat. Sekojot jūsu loģikai es būtu alternatīvisma kalngals, ja uzlikt sev uz galvas sakaltušu govs pļeku un kails izbristu cauri Vecrīgai.
Kāpēc tik ļoti jākoncentrējas uz apģērbu, man allažiņ ir licies, ka cilvēks savu unikalitāti un atškirīgumu ir paudis un pierādījis vārdos un rīcībā. Tas ka kāds pārejas vecumā (protams, esmu redzējs, 40 gadīgas rozā ietērpušās dāmas, bet ticiet man tas skats ir atbaidošs) ir aizdomjies uzvilkt adītas pusgarās zeķes, kedas, svārkus skotu rakstā un uzkabinājis uz somas vai kakla bezgaumīgu pikačū līdzenieku par neko alternatīvu neliecina. Līdzīgi kā ar mūsu jauniceptajiem reperiem, kas sakarina ķēdes, sasien lakatus, rahītiski loka pirkstus, bet savā dzīvē ar tādu lietu kā ielu bandas (es nerunāju par puņķainiem aliņu piešukušamies smerdeļiem, kas sevi apzīmē par baigo gang), bandu kari, ieroči, un rēta no vienas auss līdz otrai nav redzējuši un visticamāk arī neredzēs, jo izaugs no problemātiskā vecuma un tā pat kā visi parējie sāks ģērbties kā "pelēkā masa". To pašu var treikt arī apr cilvēkiem, kas repu izpilda.
Mani smīdina mēģinājumi kaut ko kaut kam pierādīt ar apgērbu, aksesuāriem un frizūru. Tas ir tā pat kā spriest par māju pēc tās fasādes. Lai kā kāds mēģinātu ieborēt, ka apgērbs ļoti tieši raksturo cilvēka būtību, neskaitāmas reizes esmu pārliecinājies par pretējo.
Bet protams, apģērba nozīmi noliegt nevar.

--------------------
Es esmu, kas es esmu
+Quote Post

5 Pages V « < 2 3 4 5 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16 June 2025 - 22:01