IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Uzmanību!

Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.

3 Pages V < 1 2 3 >  
Closed TopicStart new topic
> Dzive bez anime? :blink:
X_Kamui
post Sep 30 2005, 19:52
Post #16

CLAMP Fan

Group: Chuunin
From: Дома...

Mde ja es neskatos animi tad es biži vien zimeju anime stilaa un viss rolleyes.gif

Es jau neatceros kad es vispaar animi skatijos XDDDDDDD nava laika un negribaas....
par animi fanoju bet to neskatos jo man labaak patiik zimeet =P

--------------------
IPB Image
"Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..."
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Tomoko
post Oct 1 2005, 14:19
Post #17

Shishaku

Ak vai, laikam paaraak atkariiga palieku... rolleyes.gif Shausmas, kaa es toreiz kaucu, tad kad dators negaaja.. braalis neiztureeja, un paardabiskiem speekiem datoru salaboja cool.gif biggrin.gif ( Ja tev maasa vislaik kristu uz nerviem, - ko tu dariitu? biggrin.gif happy.gif )
+Quote Post
deleted-ray
post Oct 1 2005, 14:33
Post #18

Heimin
*

Man ir tāpat kā S.U.D`am. Pārgāja jau tas laiks, kad varēju n-tās stundas nonstopā skatīties. Tagad pietiek ar pāris sērijām dienā. Skatos tieši izklaides pēc. Kā jau teica S.U.D`s - varu arī neskatīties biggrin.gif Manā gadijumā pilnībā pietiek - nav jāpārspīlē.
+Quote Post
EndlessReality
post Oct 2 2005, 14:12
Post #19

Danshaku

Mani zīmējumi VISI ir anime stilā, tā kā man pagaidām nekas nedraud:) Ir arī FMA uz datora.
+Quote Post
Tsukino
post Oct 7 2005, 20:58
Post #20

Danshaku

From: Hinata-sou

Man ja nedabuuju nevienu jaunu Anime epu 2 dienas es ljoooti, juutu savas HIPER-LOMKAS!!!!!! *Trying to get Noir, and that drives me into madness, cuz' I can't stand waiting* Anime music to praatu nomierina uz 3 dienaam... bet AMV var apmierinaat 1... tad ja man nojuudzas dators, es eju pie draudzenes un njupiju... vai pa TV... RTL2 atkal InuYasha....... un veel shur tur sho un to raada...

Anime- ljooooti gruuuti aarsteejama atkariiba, un ir arii bezpaliidziigi gadiijumi...

--------------------
image

Insanity: a perfect rational adjustment to an insane world.
+Quote Post
Rudoru-san
post Oct 7 2005, 21:37
Post #21

Tidus

QUOTE(dark_angel @ Sep 30 2005, 16:25)
nu katraa zinjaa man paliidz. nu nezinu vai tev paliidzees, bet meegjinaat jau vari. ja dziesma piem ir angju val. un tu labi saproti  galveno pointu un sizheta liinijas tad vari taas labi izteeloties anime versijaa.  rolleyes.gif
*

Ha, ha, man the same, paklausos Linkin Park un dzīvoju laiciņu bez Anime... rolleyes.gif
Vispār jau nav tik traki, tikai bail iekavēt Bleach (es tā jau pie 35 esmu, damnit, vēl līdz 50 kurajai tur jātiek) ph34r.gif
Klausoties Japāņu mūziku var vispār iztikt bez Anime, pat ļoti ilgi... Varbūt tāpēc, ka es pats zīmēju un cenšos uzlabot savu char-design skilu... mellow.gif
Katram gadījumam stāv plauktā kādi 6 oriģinālie Anime DVD, paskatos Evangelion un vairs negribās... tongue.gif
Baigi labi palīdz AMV un Anime Academy Radio! Try it! cool.gif

--------------------
IPB Image
Thank u
+Quote Post
Kazuki
post Oct 7 2005, 21:53
Post #22

Hakushaku

zin es taakaa anime pasaulee nesen tikai iesaistiijusies, daudz ko veel neesu redzeejusi, tad man veel izteikti speeciiga atkariiba nav izraisiijusies. biggrin.gif varu arii nedeelju vai vairaak iztikt bez animes. tongue.gif biggrin.gif laugh.gif
jaa un ziimeeshana ar ljoti paliidz, tikai taa stulbaa skola.... ph34r.gif
nav laika ziimeet...
a par tiem anime, kurus tu iesaki... nu zini cik varu no trubaam dabuut, tik novelku, bet tur jau taa kolekcija dikti shvaka.... a deecii baigi ilgi velk... slinkums seedeet pie kompja visu dienu..
+Quote Post
Usagi
post Oct 7 2005, 22:10
Post #23

Unregistered

Nu man vispaar nav atkariibas arii bez kompja varu izdziivot un bez animeem veel jo vairaak varu izdziivot. Man deel viena seshinieka vaacu val. uz 2 nedeeljaam izrubiija kompi un izdziivoju... Nesen veel maniem senchiem bija doma vispaar atteikties no interneta piesleeguma un vinji veel joprojaam domaa dry.gif Saakumaa man likaas anime nu normaali, bet veelaak jau nu taa, nu taa.

Taakaa iespeejams palikshu bez interneta... man ir luugums adminiem - LUUDZU IZBANOJIET MANI NO SHII FORUMA smile.gif
Viss ir cool es par to iipashi nepaardziivoshu cool.gif Takaa droshi to varat dariit!
+Quote Post
Tsukino
post Oct 11 2005, 15:42
Post #24

Danshaku

From: Hinata-sou

QUOTE(dark_angel @ Sep 30 2005, 16:19)
man piem. ir taa. es iedomaajos kaa izskatiitos kaadas konkreetas dziesmas klips anime versijaa. staigaaju apkaart,klausiidamaas to dziesmu un juutos ljoti laimiiga.  tongue.gif  biggrin.gif  laugh.gif
*

Shitais nestraadaa, ja vien cilveeks veel nezina kas ir AMV. Man sanaaca Noir ar ''Cardigans''- ''My Favorite Game'' un uznaaca paniska veelme uztaisiit AMV, ko es jau SEN buutu izdarijusi, ja buut pabeigusi vilkt. *Help, please!*

QUOTE(Usagi @ Oct 7 2005, 22:10)
Taakaa iespeejams palikshu bez interneta...  man ir luugums adminiem - LUUDZU IZBANOJIET MANI NO SHII FORUMA  smile.gif
Viss ir cool es par to iipashi nepaardziivoshu  cool.gif Takaa droshi to varat dariit!
*

Ja tu spamosi tad tevi ljoti aatri izmetiis. Good luck! Wha...? Did I say it that loud?

--------------------
image

Insanity: a perfect rational adjustment to an insane world.
+Quote Post
Kazuki
post Oct 11 2005, 15:48
Post #25

Hakushaku

nu saproti tas ir ljoti individuaali biggrin.gif man ar to pietiek, tev taisni otraadi....
+Quote Post
Pinky
post Oct 11 2005, 20:57
Post #26

animens

From: Latvia, Riga.

ou jaa, japaanju muuzika ir baigi labaa, piemeeram, NGE OST !
+Quote Post
K@fs
post Oct 26 2005, 15:53
Post #27

Jinushi
**

From: Ogre

Bez animes man dzīve būtu par 30 % garlaicīgāka

--------------------
image
+Quote Post
Tomoko
post Oct 26 2005, 20:00
Post #28

Shishaku

Man gan par 76.8% cool.gif , kad man ir garlaiciigi, es vienkaarshi skatos animes (tas taac kaa hobijs tongue.gif ) un tad jau vairs nav garlaicigi.. vispaar, man ar garlaiciibu naakas sastapties ljoti biezji.. visas briivlaika dienas skatos tikai un vieniigi animes.. nu labi, ja veel Hi Hi Puffy Ami Yumi.. teetis saak domaat par interneta atsleegshanu deelj manis ( sad.gif blink.gif ) ... bet es CIINISHOS par datoru un animeem (cik vienkaarshi)..
+Quote Post
X_Kamui
post Oct 26 2005, 23:19
Post #29

CLAMP Fan

From: Дома...

wink.gif Es jau kaadu nedeļu dziivoju vispaar bez animes... vienigais ko es daru saistiitu ar animi - ienaaku šinii foruumaa veelu vakaros vai agri no riita!!!
Es pat vairs nezimeju... ph34r.gif

Varbuut tas paries peec briivdienu beigaam tongue.gif

--------------------
IPB Image
"Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..."
+Quote Post
Gutts
post Oct 26 2005, 23:52
Post #30

Samurai

From: fantaziju pasaule

Dzive bez animes ir vienkarsa lieta mierigi varu dzivot menesus ta, bet dzive bez mangas ir katastrofa es dzivoju del mangas vienigi. Zinu es esmu slims bet man nau iebildumi pret to.
+Quote Post

3 Pages V < 1 2 3 >
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 26 July 2025 - 12:06