![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
Mde ja es neskatos animi tad es biži vien zimeju anime stilaa un viss
![]() Es jau neatceros kad es vispaar animi skatijos XDDDDDDD nava laika un negribaas.... par animi fanoju bet to neskatos jo man labaak patiik zimeet =P -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Tomoko |
![]() ![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
Ak vai, laikam paaraak atkariiga palieku... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
Man ir tāpat kā S.U.D`am. Pārgāja jau tas laiks, kad varēju n-tās stundas nonstopā skatīties. Tagad pietiek ar pāris sērijām dienā. Skatos tieši izklaides pēc. Kā jau teica S.U.D`s - varu arī neskatīties
![]() |
EndlessReality |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 177 Joined: 28-August 05 ![]() |
Mani zīmējumi VISI ir anime stilā, tā kā man pagaidām nekas nedraud:) Ir arī FMA uz datora.
|
Tsukino |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 296 Joined: 24-April 05 From: Hinata-sou ![]() |
Man ja nedabuuju nevienu jaunu Anime epu 2 dienas es ljoooti, juutu savas HIPER-LOMKAS!!!!!! *Trying to get Noir, and that drives me into madness, cuz' I can't stand waiting* Anime music to praatu nomierina uz 3 dienaam... bet AMV var apmierinaat 1... tad ja man nojuudzas dators, es eju pie draudzenes un njupiju... vai pa TV... RTL2 atkal InuYasha....... un veel shur tur sho un to raada...
Anime- ljooooti gruuuti aarsteejama atkariiba, un ir arii bezpaliidziigi gadiijumi... -------------------- ![]() Insanity: a perfect rational adjustment to an insane world. |
Rudoru-san |
![]()
|
![]() Tidus ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 159 Joined: 1-July 05 ![]() |
QUOTE(dark_angel @ Sep 30 2005, 16:25) nu katraa zinjaa man paliidz. nu nezinu vai tev paliidzees, bet meegjinaat jau vari. ja dziesma piem ir angju val. un tu labi saproti galveno pointu un sizheta liinijas tad vari taas labi izteeloties anime versijaa. ![]() Ha, ha, man the same, paklausos Linkin Park un dzīvoju laiciņu bez Anime... ![]() Vispār jau nav tik traki, tikai bail iekavēt Bleach (es tā jau pie 35 esmu, damnit, vēl līdz 50 kurajai tur jātiek) ![]() Klausoties Japāņu mūziku var vispār iztikt bez Anime, pat ļoti ilgi... Varbūt tāpēc, ka es pats zīmēju un cenšos uzlabot savu char-design skilu... ![]() Katram gadījumam stāv plauktā kādi 6 oriģinālie Anime DVD, paskatos Evangelion un vairs negribās... ![]() Baigi labi palīdz AMV un Anime Academy Radio! Try it! ![]() -------------------- |
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
zin es taakaa anime pasaulee nesen tikai iesaistiijusies, daudz ko veel neesu redzeejusi, tad man veel izteikti speeciiga atkariiba nav izraisiijusies.
![]() ![]() ![]() ![]() jaa un ziimeeshana ar ljoti paliidz, tikai taa stulbaa skola.... ![]() nav laika ziimeet... a par tiem anime, kurus tu iesaki... nu zini cik varu no trubaam dabuut, tik novelku, bet tur jau taa kolekcija dikti shvaka.... a deecii baigi ilgi velk... slinkums seedeet pie kompja visu dienu.. |
Usagi |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Nu man vispaar nav atkariibas arii bez kompja varu izdziivot un bez animeem veel jo vairaak varu izdziivot. Man deel viena seshinieka vaacu val. uz 2 nedeeljaam izrubiija kompi un izdziivoju... Nesen veel maniem senchiem bija doma vispaar atteikties no interneta piesleeguma un vinji veel joprojaam domaa
![]() Taakaa iespeejams palikshu bez interneta... man ir luugums adminiem - LUUDZU IZBANOJIET MANI NO SHII FORUMA ![]() Viss ir cool es par to iipashi nepaardziivoshu ![]() |
Tsukino |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 296 Joined: 24-April 05 From: Hinata-sou ![]() |
QUOTE(dark_angel @ Sep 30 2005, 16:19) man piem. ir taa. es iedomaajos kaa izskatiitos kaadas konkreetas dziesmas klips anime versijaa. staigaaju apkaart,klausiidamaas to dziesmu un juutos ljoti laimiiga. ![]() ![]() ![]() Shitais nestraadaa, ja vien cilveeks veel nezina kas ir AMV. Man sanaaca Noir ar ''Cardigans''- ''My Favorite Game'' un uznaaca paniska veelme uztaisiit AMV, ko es jau SEN buutu izdarijusi, ja buut pabeigusi vilkt. *Help, please!* QUOTE(Usagi @ Oct 7 2005, 22:10) Taakaa iespeejams palikshu bez interneta... man ir luugums adminiem - LUUDZU IZBANOJIET MANI NO SHII FORUMA ![]() Viss ir cool es par to iipashi nepaardziivoshu ![]() Ja tu spamosi tad tevi ljoti aatri izmetiis. Good luck! Wha...? Did I say it that loud? -------------------- ![]() Insanity: a perfect rational adjustment to an insane world. |
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
nu saproti tas ir ljoti individuaali
![]() |
Pinky |
![]()
|
![]() animens ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 347 Joined: 12-May 05 From: Latvia, Riga. ![]() |
ou jaa, japaanju muuzika ir baigi labaa, piemeeram, NGE OST !
|
K@fs |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 30 Joined: 24-October 05 From: Ogre ![]() |
Bez animes man dzīve būtu par 30 % garlaicīgāka
-------------------- ![]() |
Tomoko |
![]() ![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
Man gan par 76.8%
![]() ![]() ![]() ![]() |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
![]() Es pat vairs nezimeju... ![]() Varbuut tas paries peec briivdienu beigaam ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Gutts |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 122 Joined: 22-October 05 From: fantaziju pasaule ![]() |
Dzive bez animes ir vienkarsa lieta mierigi varu dzivot menesus ta, bet dzive bez mangas ir katastrofa es dzivoju del mangas vienigi. Zinu es esmu slims bet man nau iebildumi pret to.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26 July 2025 - 12:06 |