![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
CloudX |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 439 Joined: 1-September 04 ![]() |
QUOTE(Niks @ Sep 30 2005, 22:22) Man tas pats. Ganjau ticeeshu gariem un citplanetieshiem ,ja pats tos redzeeshu . ------<*>{}....<>~##^__--CloudX--__^##~<>....{}<*>------ -------------------- I dont like anime , anime like's me :P
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(Tigra2 @ Sep 30 2005, 20:22) es gribētu zināt kam tu tici un kam vari noticēt un kāda ir tava atieksme pret cilvēku, kas nav tāds kā tu. Triis lieliski jautaajumi! Kam es ticu? Ticiiba ir ljoti stiepjams jeedziens. Bet, ja vajag iisi, tad - nekam un reizee visam. Es nenoliedzu neko, kas nav pretrunaa ar logjiku. Bet taa kaa patiesiibu nevar pieraadiit, tad nekam arii neticu 100%. Viss kas var buut. Tomeer, lai vareetu normaali dziivot, es "piesienos" ticiibai zinaatnei, moraalei, eetikai u.c. vispaarpienjemtiem principiem. Kam varu noticeet? Jebkam un nekam. Tu man staastiisi, ka sunji ir citplaneetieshi, kas muus noveero, un es noticeeshu. Kaapeec gan ne? Uzreiz izveidojas atsevishkja pasaules aina, kuraa sunji ir citplaneetieshi, ar daudzaam varbuutiibaam, kaapeec mees to neesam pamaniijushi, vai dazhi ir, citi nav u.t.t. u.t.jpr. Interesanti. Tajaa pashaa reizee es neatdoshu savu galvu par kaadas konkreetas lietas patiesuma nenoliedzamiibu. Kaada ir mana attieksme pret cilveeku, kas nav taads kaa tu? Nezinu nevienu cilveeku ar labveeliigaaku attieksmi. Tu vari ticeet cilveeku slepkavoshanai un es tevi uzklausiishu kaa cilveeku, meegjinaashu saprast, diskuteet. Tajaa pashaa laikaa cieniishu tavu viedokli, ja tas nebuus nelogjisks. Aizspriedumu ir maz. Tigra2 Iesaku tev veelreiz izlasiit, ko jau tev rakstiiju. Arii, ja tev liekas, ka tas uz tevi neattiecas, padomaa. Es, personiigi, neredzu neko pret sarunaashanos ar kokiem vai buutneem, kuru klaatbuutni redz vai kaut tikai sajuut tuvumaa. Gluzhi otraadi - tas ir ljoti interesanti un es cienu speeju dariit ko tik neparastu citu cilveeku tuvumaa. Cilveeku neizpratnei pret tevi ir daudz iemeslu, kuri paarsvaraa, diemzheel, ir gruuti mainaami. Ar to var meegjinaat ciiniities shauraa personu lokaa, tas arii viss. Taatad - sadziivo ar to vai atsakies no gariem. Aa, jaa - vai atrodi savu domubiedru kompaaniju, kuru viduu tad arii uzturies, ignoreejot paareejo sabiedriibu. Tev ir jaaizveelas. Ko tu no savas dziives veelies, kaa tu izteelojies? Kas notiks, ja tavas domas veelaak dziives gaitaa mainiisies? Kaadas buus tavas iespeejas normaali dziivot, ja tu mainiisi savus uzskatus? Ko tu veelies izdariit savaa dziivee, ko veelies ieguut? Kaa tu to domaa ieguut? Kaa tavas attieciibas ar gariem tev var trauceet? Ko tu vari dariit lietas labaa? Atrodi atbildes un jautaajumiem un viss buus kaartiibaa. Tikai tu pati zini, ko veelies no savas dziives un cik daudz esi speejiiga dariit, lai to piepildiitu. Un, ja nezini, tad izdomaa. No taa arii izrietees paareejaas atbildes. Ceru, ka izlasiiji ![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Bitter_me |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 137 Joined: 28-April 05 ![]() |
Nu bet kapeec neviens netic mazo zaljo viirinju teorijai???
![]() -------------------- |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
QUOTE(edg @ Sep 30 2005, 23:25) Kaada ir mana attieksme pret cilveeku, kas nav taads kaa tu? Nezinu nevienu cilveeku ar labveeliigaaku attieksmi. Tu vari ticeet cilveeku slepkavoshanai un es tevi uzklausiishu kaa cilveeku, meegjinaashu saprast, diskuteet. Tajaa pashaa laikaa cieniishu tavu viedokli, ja tas nebuus nelogjisks. Aizspriedumu ir maz. tagad zini - man ir apbriinojami labveeliiga attieksme. Sho punktu lielaa meeraa var attiecinaat arii uz mani. varbuut es neesmu ieguldiijis shajos autaajumos tik daudz laika kaa Shaisuke, bet sho to esmu papeetiijis, un esmu ljoti atveerts... QUOTE(edg @ Sep 30 2005, 23:25) Tigra2 Cilveeku neizpratnei pret tevi ir daudz iemeslu, kuri paarsvaraa, diemzheel, ir gruuti mainaami. Ar to var meegjinaat ciiniities shauraa personu lokaa, tas arii viss. Taatad - sadziivo ar to vai atsakies no gariem. Aa, jaa - vai atrodi savu domubiedru kompaaniju, kuru viduu tad arii uzturies, ignoreejot paareejo sabiedriibu. es labpraat buutu shajaa domubiedru kompaanijaa, jo kaa jau teicu, par shiim teemaam man diskuteet patiik visvairaak. kaut gan veel neesmu izdomaajis vai taadas diskusijas vispaar iederas shajaa forumaa, pat offtopic sadaljaa... -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
QUOTE(bubu @ Sep 30 2005, 23:00) Neticu gariem. Dzīvība ir sarežģīts bioloģisku, ķīmisku procesu rezultāts. Kur tur kautkādam nemateriālam garam vieta? A tas dejavu ir normāla lieta. Neatceros precīzus terminus, un nemācēšu izskaidrot, bet tas radās no kolektīvisma atmiņas/apziņas/pārdzīvojuma. Tas ir tāds pats iemesls kā gājputni zina, kur katru rudeni lidot uz siltajām zemēm, kaut arī tie vēl tur nekad nav lidojuši. Par dejavu arī neatceros, bet gājputniem tas, šķiet, bija iekodēts RNS, taču neesmu pārliecināts, vai kolektīvo zemapziņu var ar to izskaidrot. P.S. NetSec.lv pirms kāda laiciņa bija diskusija par mākslīgo intelektu, kura tevi varētu interesēt. |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
![]() un staasti par spokiem un paši spoki ir smiekliigi!!! Neticeešu kamer neredzeešu pats ar savaam aciim ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(lastguru @ Sep 30 2005, 23:27) kaut gan veel neesmu izdomaajis vai taadas diskusijas vispaar iederas shajaa forumaa, pat offtopic sadaljaa... Es esmu ar visaam kjepaam par to, lai offtopic sadaljaa iedereetos arii shaadas lietas, kas ar anime nav saistiitas. Kaapeec ierobezhoties ar to, ka teemas ir anime-related? Jebkura otaku intereseejosha teema iederas sheit, ja nav pretrunaa ar citiem foruma noteikumiem. Bet tas neattiecas uz sho topiku. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(Tigra2 @ Sep 30 2005, 20:22) Ir tāda lieta, kadaudz mani uzskata par nenormālu, dēļ tam ka es ticu tam, kam citi netic.es gribētu zināt kam tu tici un kam vari noticēt un kāda ir tava atieksme pret cilvēku, kas nav tāds kā tu. Es gribu zināt vai man ir jāārstējas, jo es redzu pārāk daudz. Un tas ir tik grūti, ja kāds tevi atstumj tikai tapēc, ka esi savādāka. Es esmu tik apjukusi, jo ir tik grūti neticēt tam ko tu redzi, es esmu neziņā,vai tiešām neviens mani nevar saprast. Ja netici nekam no minētā tad pasaki kam tu tici Ir tāda lieta, ka tu daudz ko uztver pārāk saasināti. Cik noprotu es esmu līdzvainīgs pie šī topika rašanās un nupat kā iesvaidīts pie radikālajiem konservatīvajiem un neiecietīgajiem. Tigra, tava problēma ir tā, ka tev pārāk rūp citu teiktais. Ja rūpīgi caurskatīsi manus un savu komentārus topikā 'par savu stāstu tad atklāsi, ka uzstadījumi par to, ka tu esi nenormāla vai slima nāk no tevis pašas. Es runāju par pavisam citām lietām. Mani ieteikumi un viedoklis kopumā ir tāds kāds tas i, taču tas ir mans un tas ir tikai viena cilvēka viedoklis. Kāpēc tev tik ļoti rūp viena cilvēka domas? Vai tik ļoti alksti publiskas atzīšanas? Vai tik ļoti tev nepieciešams, lai visi tev ticētu? Te nav tiesa un neviens par saviem uzskatiem netiek tiesāts mēgini aprast ar to. Un kāpēc jautājums par tevis saprašanu ir nolikts vienā līmenī ar ticēšanu tev? Es tevi ļoti labi saprotu, lai kāds maldīgs iespaids tev par mani ir radies, varu teikt, ka pats esmu atvērts brīvdomājošs cilvēks (domāju daudzi foruma biedri to apliecinās), taču pagaidām es tev noticēt nespēju. Tajā pašā laikā es nevēlos, lai tu pārstāj rakstīt, jo labi saprotu cik būtiski tev tas ir. Es varu tikai atkārtot to, ko es vienreiz tev jau ieteicu. Tā ir tava dzīve un dzīvo to pēc saviem ieskatiem, neņem pierē ne mani ne kādu citu, kas tev netic un jā, meklē domubiedrus, taču neiegrābies kādā aptaurēto pulciņā. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Kaut kur es jau šādu līdzīgu topiku esmu redzējis.
![]() (nobalsoju es par dažiem minētajiem) Es varu pateikt, kam es 100% neticu. Es neticu, ka tādā milzīgā kosmosa plašumā ir apdzīvota tikai viena planēta - Zeme. Noteikti citā galaktikas pusē (vai kaut kur pa vidu) jābūt vēl kaut kam. Tā kā mūsu Saules sistēma atrodas galaktikas malā, tad mūs vēl ilgi neviens neatradīs (un varbūt pat labi ka tā). Vēl protams ka es ticu sev. |
Tsukino |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 296 Joined: 24-April 05 From: Hinata-sou ![]() |
Miiljie... kapee es neredzeeju taadu ticiibu kaa Anime? Atkariigais me. Tad es gribeeju pajautaat- Tigra2, kam iisti tu tici- tam nereaalajam, ko redzi, vai taadiem muudziem kaa Piikja daama, Ruukjiitim, kas nes veiksmi utt. vai mosh creepy stuff, kas nava redzeets? un last... vai tu visp zini ko redzi... *ne-uzbrauciens* sorry, ja likaas ka uzbraucu...
-------------------- ![]() Insanity: a perfect rational adjustment to an insane world. |
Zuzix |
![]()
|
![]() mitsukai kogun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 610 Joined: 8-April 05 From: vietā, kur sapņi piepildās ![]() |
Xexe.. nobalsoju, ka ticu "visam iepriekš minētajam" jo taa tas tieshaam ir... es negrasos noliegt kkaa pastaaweeshanu tikai taadeelj ka pati to nekad neesmu maniijusi/redzeejusi ^^... Un tomeer ir kkas kam es neticu - tam, ka wisa tauta reiz buus wienota...
![]() -------------------- *http://im-games.lv/
*ja nepieciešamas telpas pasākumiem vai/un pasākumu vadītāji - dodiet ziņu ;] |
One winged angel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 356 Joined: 1-September 05 ![]() |
Es arī nobalsoju, ka ticu visam iepriekš minētajam. Es neko nevaru noliegt. Es ticu, ka pastāv citplanietieši, dēmoni, dievs(taa mazaak). Es itkaa visam ticu, bet reizee arii nekam, jo pats savām acīm neesmu redzējis, bet kaa jau teicu arii noliegt es to nevaru
-------------------- Kewl, mans profils vel nav dzeests =D
|
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
ar to ticiibu ir diezgan pasarezhgjiiti, jo manupraat, ja tu tici ka ir demoni un saatans, tad tev ir arii jaatic ka ir dievs, jo visam shajaa pasaulee ir jaabuut liidzsvaraa.
ja tu tici ka ir tikai saatans, kaapeec pasaulee nedziivo tikai slepkavas? ja tu tici ka ir tikai dievs, kaapeec visi nav labi?......tas liek aizdomaaties.... bet tas taa mans subjektiivais viedoklis.... |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Pīķa dāmai un laimi nesošajiem rūķīšuiem? tas ir kas interesants, neesmu redzējusi, bet domāju, ka viņi varētu pastāvāt. Vispār es ticu ļoti daudz kam. Visam minētajam. Un daudz kam citam. Man tā liekas , ka tomāti slepkavas nepastāv. Toties tomātu slepkavas pastāv, tapēc iespējams, ka pēc vairākiem miljoniem gadu tomātiem evolūcijas rezultātā var izveidoties pašaizsardzības spējas un tad tomāti slepkavas pastāvēs.
![]() -------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Es vienmēr esmu domājusi, vai tas ir godīgi, ka cilvēki iznīcina augus, ja tieši augi dod cilvēkam un dzīvniekiem ēdienu. Cērt kokus, ja tieši koki sensenos laikos deva cilvēkam paslēptuvi no lietus. Iespējams dabai ir tiesības atriebties cilvēkam par to, ko mēs esam tai nodarījuši. Vai esi redzējis filmu - Tomāti slepkavas? Man tie tomāti likās mīļi un es uzskatīju, ka cilvēki ir paši vainīgi, ka tomāti uzbrūk.
-------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 20:17 |