IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Uzmanību!

Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.

4 Pages V « < 2 3 4  
Closed TopicStart new topic
> Ticība, kam tu tici, un kam esi gatavs noticēt
Kam tu tici
Kam tu tici
Dievam [ 9 ] ** [11.69%]
citplanētiešiem [ 4 ] ** [5.19%]
Sev [ 10 ] ** [12.99%]
Budai [ 1 ] ** [1.30%]
Senajiem dieviem [ 1 ] ** [1.30%]
dēmoniem [ 1 ] ** [1.30%]
gariem [ 4 ] ** [5.19%]
tikai tam ko redzu [ 1 ] ** [1.30%]
visam iepriekš minētajam [ 6 ] ** [7.79%]
dažiem no iepriekšminētajiem [ 27 ] ** [35.06%]
nekam [ 13 ] ** [16.88%]
Total Votes: 77

Asferot
post Oct 23 2005, 13:48
Post #46

Heimin
*

Group: Chuunin
From: Deep cave somwhere far away!

Kam es ticu? Hmm...
Es ticu tam ka pasaulee pastaav labais un ljaunais.
Diievam kaa taadam neticu, vismaz ne biibeles dievam. dievs katram ir jaatrod sevii nevis jaapievienojas fanaatisku aitu baram smile.gif

--------------------
Nothing that happens in the world is a coincidence!
Ewerything is HITSUZEN!
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
anishuara
post Oct 23 2005, 13:58
Post #47

Hakushaku

From: somewhere deep inside

QUOTE(Asferot @ Oct 23 2005, 13:48)
Kam es ticu? Hmm...
Es ticu tam ka pasaulee pastaav labais un ljaunais.
Diievam kaa taadam neticu, vismaz ne biibeles dievam. dievs katram ir jaatrod sevii nevis jaapievienojas fanaatisku aitu baram smile.gif
*

Sheit es tev pilnigi piekritu happy.gif . Jo man liekas, ka dievs ir tas kas ir musos ieksha, musuapzinja (var teikt ari sirdsapzinja). bet ja pat pastav kada augstaka vara, nju ka saka dievs debesis... ta gan man neliekas reala, pat ja ir dievs tads ka speks tad vinsh jau sen par mumz visiem ir aizmirsis, jo citadak vinsh nepielautu visas shis katastrofas... bat ja tomer pielauj tad par kadu milestibu pret cilvekiem var runat??? blink.gif Bibele teikt ka dievs mil visus gan launos, gan labos... un ja vinsh soda gan tos, gan tos tad no ta var secinat, ka tas ir farss jo ja mil tad nesoda ar navi... tapec domaju ka dievs ir musos.. tikai ta ir savaicigi jaatrod... laugh.gif

--------------------
image
+Quote Post
Freya
post Dec 10 2005, 15:03
Post #48

Jinushi
**

From: Beyond the reach of your hand...

ticiiba ir katram-Dievs ir tikai nosaukums un ja kas kristietiiba tika ieviesta ar karu,nažiem...utt. ja kas es ticu bet tas jav ir pats galvenais un ir gandriiz vienalga kam...neesmu nekaada rasiste runaaju ar kristieshiem taapat kaa ar hmmm... citplaneetieshiem ticiigajiem blink.gif

--------------------
image
+Quote Post
NOAR
post Dec 10 2005, 21:42
Post #49

Samurai

From: Latvia

Es neticu nekam, un ar nekam es domaaju tiessaam neko, sevi ieskaitot. Ja man kaut kam jaatic, tad tam jaapakllaujas manai loggikai. Agraak uzskatiiju ka ticu zinaatnei, bet kad atklaaju, ka pusi dabasziniibu likumus varu apgaast (patiesiibaa - cilveeku teorijas, kas tiek uztvertas par likumiem (tie cilveeki ir tik slinki - visu meeggina uztaisiit tik vienkaarssu)), paarstaaju ticeet. Reiz sensenos laikos ticeeju kristietiibas dievam, bet ka man vienreiz meegginaaja izdziit deemonus..., tuuliit atmetu. Un tagat saaku ticeet lloti gudram dievam, kuram, pilniigi iespeejams, par cilveekiem ir nospllaities (peec idejas - mees tacc, iespeejams, neesam vieniigie visumaa - un kaapeec vinnam jaapaliidz tiessi mums), vai arii viss ssis (viss, kas notiek ar cilveekiem) ir vislabaakais (visaatraakais, vismazaak varmaaciigaakais (lai cik jociigi tas izliktos, jo kas zin - varbuut, ja nebuutu bijis 2. pas. karss, tad cilveeki, nedaudz veelaak, buutu uztaisiijussi taadu karu, ka nekas paari nepaliktu), vai veel kaa labaakais) veids, kaa tikt liidz kaadam, vinnam vien zinaamam meerkkim. Tikpat labi vareetu buut liidziigi kaa '13. staavs'.

vvs saak likties, ka juudzos nost.

AA, gandriiz aizmirsu - kameer mani nesaak maaciit dziivot, pret citiem esmu sameeraa iecietiigs.

--------------------
(\__/)-( \_/ )--(\_/)
(O.o )-(^_~)--(o o)
(> < )-(>..<)<( ' *)>join the bunny army
Copy bunnys into your signature to help them on ther way to galaxie domination!
+Quote Post
monk
post Dec 10 2005, 22:16
Post #50

Jinushi
**

From: Starp loģiku un neloģiku

Ticu tikai senču dieviem.

--------------------
Iegūstot mani tu iegūsi visu.
Bet Tava dzīve piederēs man.
Vēlies, un Tavas vēlmes piepildīsies.
Bet saskaņo tās ar savu dzīvi.
Ar katru tavu vēlmi
es dilšu tāpat kā Tavas dienas.
Vai vēlies mani?
Tad ņem!... Tevi uzklausīs.
+Quote Post
Blackout
post Dec 11 2005, 14:59
Post #51

Gimme More

Group: weirdo
From: Riga

Tagad tas sanāk stulbi.. Es vienīgais ticu Budai -.-''

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Sushi
post Dec 11 2005, 15:06
Post #52

Tennou

From: Somewhere I belong?

Kaa vieniigais! Es arii ticu budai!!! smile.gif
Bet nenobalsoju, jo ir cits variants, ko atziimeeju!

--------------------
+Quote Post
Blackout
post Dec 11 2005, 15:07
Post #53

Gimme More

Group: weirdo
From: Riga

tad kaapeec tur paraadaas, ka tikai 1 ir nobalsojis par budu -,-

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Sushi
post Dec 11 2005, 15:51
Post #54

Tennou

From: Somewhere I belong?

Es tachu jau teicu, ka nobalsoju par citu variantu! Balsoju par ,,dazjiem no ieprieksh mineetajiem,,... laikam.
Labi, beidzam lieki spamot!

--------------------
+Quote Post
lastguru
post Dec 11 2005, 20:22
Post #55

The one who knows

Group: Jounin
From: Kaigan (Riga, LV)

QUOTE(Tsukama @ Dec 11 2005, 13:59)
Tagad tas sanāk stulbi.. Es vienīgais ticu Budai -.-''

laikam jau visi tie kas tic Budai, tic arii veel kam citam. diivaini sanaak ka ti vieniigais tici tikai Budai biggrin.gif

bet iisteniibaa es varbuut neguleetaas nakts ietekmee neierubos jautaajumaa. ko noziimee ticeet? ticeet ka pastaav? jaa, Buda pastaaveeja, vinjsh ir veestriskaa persona. vai ticeet ka vinjam bija taisniiba? protams ka bija, jo vinjsh maaciija uztvert pasauli taadu, kaada taa ir. tur droshi vien bija domaats budisms kaa religjija...

Tad veel tur ir mineets Dievs... nu un kuram Dievam preciizi, kaa vinju sauc? vai vinja vaards pierakstaas ar tetragrammatonu (Jahve), vai pentagrammatonu (Jeezus), vai arii vinja vaards ir Dievs (kas araabu valodaa skan kaa "Allah"). un tas veel nav viss: pastaav veel dazhas monoteistiskaas religjijas (heh, monoteistiskajaa kristietiibaa Dievan ir triis buutiibas vienaa (un mes te runaajam par to ka ar personiibas dubultoshanaas jaasuuta uz Tvaika ielu)), piemeeram, Hinduisms, kas atziist Ishvaru kaa vieniigo Dievu muusu izpratnee.

--------------------
Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian

The Tao of posting:
Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience.
And never underestimate the power of stupid people in large groups...
+Quote Post
Ayumi
post Dec 11 2005, 22:25
Post #56

Kyuuketsuki

Ticu spokiem, budai, dievam utt.
Spoki jau nu ir tas kam es 100% ticu. ne esmu kaadu redzeejusi, ne gribu(neitraali) Neticu taadaam lietaam kaa pika dama. jaa, jaa. kautkas plazmojosh nems un tevi peeksni nozmieks. dry.gif tas ko tu nevari sajust, nevar tevi vienaa jaukaa dienaa nozmiekt. dry.gif Ticu ka spoki ir gari kas mirushi nedabiskaa naavee.(ja savu dziivi esi nodziivojis, kadaa jeegaa vel sheit palikt??) Ticu reinkarnaacijai (ir pamats) bet siikumos neiedzilinaasimies. Neticu citplaneetieshiem. ja zeme ir vienigaa izplatiijumaa uz kuras var elpot, tad kaa cita dziviiba var buut piemeram un marsa? Ja nu vieniigi shai dziiviibas formai ir citaada elposhanas sisteema. Ticu laastiem, ticu melnajai magijai (10000000%)
Ir naacies saskarties. taa naw nekaada zizlu vicinashana kaa harijaa poteraa. Ir speciaali akmeni, talismani, amuleti.

ehh, ir daudzkas kam ticu. tongue.gif

--------------------
Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
+Quote Post
edg
post Dec 11 2005, 23:07
Post #57

limpene grauž aknas

Group: Jounin
From: PM

QUOTE(lastguru @ Dec 11 2005, 19:22)
ko noziimee ticeet?
*

Es vienreiz ilgi striideejos ar citu cilveeku, bet tikai naakamaa riitaa sapratu, ka muusu striida ceelonis bija atshkjiriigas ticiibas definiicijas. Glumsh jeedziens.

--------------------
Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis.
+Quote Post
CirvjaKaac
post Dec 12 2005, 01:44
Post #58

Danshaku

From: Kačoku zāle

Cik īsi vien varēju - neticu nekam, jo uzskatu, ka esam nejauši radušies, kustoši gaļas kluči, kas sevis meklējumos, negribēdami pieļaut domu, ka pēc izcelsmes esam tādi paši kā, piemēram, rukši, izdomājuši pārāko būtni, kas mūs radījusi;šajā gadījumā Dievu. Viss balstās uz nejaušībām. Mīlestība ir bioķīmisks process, kam pēc nenoteikta laika perioda zūd efekts.Kas vēl?... Hmmm.. Mainu mopēda pumpi un 6 flomasterus pret dzīvu sesku.

--------------------
Mainu mopēda pumpi un 6 flomasterus pret dzīvu sesku
+Quote Post

4 Pages V « < 2 3 4
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17 June 2025 - 13:17