![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
aya-angel |
![]() ![]()
|
![]() chibi tenshi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 738 Joined: 4-May 04 From: Zoļiks foreva!!! :D ![]() |
Jā, Yume, tas, ko tu nofotografēji labākajā gadījumā izskatās "nabadzīgi"
![]() ![]() Bet runājot par ķiršiem Japānā vai Japāņu ķiršiem: nez, kur tie augļi paliek??? Bet varbūt tā ir tā atšķirība starp Japāņu un mūsu pašu ķiršiem? Viņu ķiršiem nav augļu, a mūsejiem ir?? ![]() By the way, japāņi pavasaros citīgi sajusminās arī par plumju ziediem ![]() -------------------- Beauty is where you do not expect it.
So open your eyes and look carefully. ![]() ![]() |
TheBadEdd |
![]() ![]()
|
![]() The One ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 254 Joined: 13-March 04 From: Latvia ![]() |
Jaa... Yume fotograafs no tevis neiznaaks vai nu tieshaam taa Sakura taada, ka bez Sake nesapratiisi!
![]() -------------------- ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Visi kas mitinaas pilseetaa un kam ir iespeeja izrauties no taas - dariet to. Pasjlaik tiesjaam burviigi zied un smarzjo gan kjirsji gan pluumes. Liidz sjim iipasji nebiju pieveersis uzmaniibu, bet kad vakar izgaaju caur ziedosju pluumju aleju..... efekts taads it kaa buutu appiipeejies.
-------------------- Es esmu, kas es esmu
|
aya-angel |
![]() ![]()
|
![]() chibi tenshi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 738 Joined: 4-May 04 From: Zoļiks foreva!!! :D ![]() |
Tas gan bija labs, ShinChan!!!!!
![]() -------------------- Beauty is where you do not expect it.
So open your eyes and look carefully. ![]() ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Kaapeec tos nevar izbaudiit arii pilseetaa?
![]() Zini man pie maajaam gan korshi, gan ievas, gan viskautkas cits zied... smarzho- super... Nu jaa Kakamaka, par to ka fotograafs no manis neiznaaks.. nu par to es veel pastriideeshos, es paskatiitos uz tevi, ja tev no autobusa vajadzeetu focheetu, zini kas veel tajaa briidii pagriezhaas.. Taapeec nebrauc auguma ja? ![]() -------------------- ![]() |
TheBadEdd |
![]() ![]()
|
||
![]() The One ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 254 Joined: 13-March 04 From: Latvia ![]() |
LOL taadelj jau arii nesanaaks, jo IISTIE fotograafi nefotografee no autobusa! ![]() -------------------- ![]() |
||
ShinChan |
![]()
|
||
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Nu tad tev ir palaimeejies, es Riigaa tikai izpluudes gaazes un cigaresju duumus esmu atodies. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
||
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Nu jaa, gadaas jau arii ta ka nekas neaug. Nu tad she, papriecaajies par taam kas man zem loga smarzho..
![]() ![]() -------------------- ![]() |
TheBadEdd |
![]() ![]()
|
Smuki, laikam arii smarziigi!
![]() -------------------- ![]() |
ShinChan |
![]()
|
||
Nopuņķoju monitoru ostiidams tavu pluumju ziedus. Laikam par sjo atteelu Kakamaka neko sliktu nevarees pateikt. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
||
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Nuu, man ozh peec degoshas plastmasas tie ziedi... vajag izgudrot smarzhu gjenereejoshus monitorus.
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
keitaro |
![]()
|
||
Unregistered ![]() |
iisiti nezinu, kaapeec shitajaa topikaa tika sake piemineets... bet dabuut tieshaam var! ~tikai taa manta nedaudz pikjo. rimi esmu redzeejis - cena ls 8.... nu taa... bet kas nav dzeerushi - iesaku nobaudiit. ar pashmaaju shnjabi saliidzinaat nevar. |
||
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Man no animeem radies iespaids, ka japaanaa kjirshu ziedi ir rozaa. Neesmu redzeejis taadus Latvijaa. Kaadam ir?
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
Esmu Latvijā redzējusi rozā ķiršus, bet ļoti maz.
Te būs sakuras bildīte! ![]() ![]() -------------------- Go and die, please.
|
tihiro |
![]() ![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 124 Joined: 30-April 04 ![]() |
Man patiik shitie ziedi
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26 July 2025 - 11:02 |