![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
QUOTE(lastguru @ Oct 2 2005, 23:56) QUOTE(Missy @ Oct 2 2005, 23:28) nu es veel pie tallinas ielas... un Chibi... wow, tallinas iela ir apdziivota ar otakieshiem!?? ![]() ![]() ![]() -------------------- |
anishuara |
![]() ![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 614 Joined: 11-February 05 From: somewhere deep inside ![]() |
dzivoju centra stabu iela, un esmu laimiga jo man lidz kinoteatrim riga jaiet tikai 20 min... weee kawaii... tapec ari jutos labi
![]() -------------------- |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Ādažu pagasts ...
-------------------- Press any key to continue
|
Seven_of_zero |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 826 Joined: 30-March 04 From: Riga ![]() |
Rītabuļļi, Privātmāja. Jauka vieta. 40m lidz upei, 800m lidz Jurai.
-------------------- There is nothing imposible.
![]() |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
Pljavnieki...
![]() ~BN~ -------------------- ![]() |
Nuin |
![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
Dzīvoju Ķengaragā.
-------------------- |
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
Ķengarags pagaidām. vēl janvārī gan Liepājā mitinājos. un pirms tam tuvu pie Rīgas centra.. un pirms tam vēl tuvāk..
-------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
Centrs... Sugoi
![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Kagome |
![]()
|
![]() Fire Rose ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 588 Joined: 19-March 05 From: guarding Hell's gates ![]() |
dziivoju ziepniekkalnaa
![]() -------------------- |
not_alone |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 460 Joined: 3-December 04 From: Nenoteikta atrašanās vieta ![]() |
nju,ko lai saka-centrs,tie$i pa vidu posmam origo-barona centrs,avotu ielas pats saakums ^-^
-------------------- ![]() |
Seila |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 406 Joined: 6-March 05 From: Rīga ![]() |
Es gan dzīvoju tajā nelaimīgajā Imantā kurā pagaidām neviens negrib atzīties, ka dzīvo
![]() -------------------- The ice cream mafia is taking over the world, so don't f*** with the ice cream man!!!
|
bubu |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 526 Joined: 24-January 05 From: Rīga ![]() |
A es tas otrais, kas Zolitūdē.
|
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Agrāk dzīvoju Āgenskalnā, tagad dzīvoju mazpilsētā, nākamgad varbūt atkal mitināšos galvaspilsētā. Dzīve pilna nepastāvīgu lietu.
-------------------- Es esmu, kas es esmu
|
anishuara |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 614 Joined: 11-February 05 From: somewhere deep inside ![]() |
QUOTE(not_alone @ Oct 4 2005, 00:38) eu tu dzivo netalu no manis... weee ![]() -------------------- |
Tomoko |
![]() ![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
Es gan dziivoju centraa, teerbatas ielaa... un lai tiktu uz k/t Riiga jaaiziet tikai paari ielai! lucky me
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3 August 2025 - 12:09 |