![]() |
![]() ![]() |
![]() |
pinksakura |
![]()
|
![]() Hentai-chan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 604 Joined: 23-July 05 From: :D ![]() |
tā es izdomāju lūk ko
Winry(no FMA)(atsakos) Tohru(no Fruits Basket) bet pēc dažu labu pieprasījuma...es izskatīšos aptuveni lūk kā... -------------------- Agent Smith: We're willing to wipe the slate clean, give you a fresh start. All that we're asking in return is your cooperation in bringing a known terrorist to justice.
Neo: Yeah. Well, that sounds like a pretty good deal. But I think I may have a better one. How about, I give you the finger [He does.] Neo: ...and you give me my phone call. |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Points- tādus spārnus man vajag dabūt gatavus... bet kur lai spalvas ķer? Jāiet vārnas nodīrāt... ![]() -------------------- ![]() |
Shade de Monesko |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 22 Joined: 11-September 05 ![]() |
QUOTE(Yume @ Oct 9 2005, 22:52) Points- tādus spārnus man vajag dabūt gatavus... bet kur lai spalvas ķer? Jāiet vārnas nodīrāt... Man arii ar spaarniem jaamokas. Kami teerpam taadi lieli taurinja spaarni. Ps. Cosplay papildinaajums: Mana no Malice Mizer (hail zeloco par ideju) |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
|
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Hm, liekas, arī es piedalīšos cosplayā... Laba ideja ienāca prātā
![]() ![]() ![]() -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
Naktspukjiite |
![]()
|
![]() ecchi nāve ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 242 Joined: 1-January 05 ![]() |
|
gramozeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 352 Joined: 23-May 05 From: Riiga, Latvija. ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Ar 96% pārliecību saku, ka būšu Natsuki no Mai HiME.
Faktiski man trūkst tikai viena detaļa - ne pārāk grūti uztaisāma, plus, būs jānokrāso zilus matus uz festa laiku. ![]() Edit: Hmm... 96% pēkšņi saruka tikai uz labi ja 6%... <_> |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(pinksakura @ Oct 9 2005, 21:04) skatīsmies, vai tu spēsi pārspēt Lijas pagājušā festa Winry. Man viņa tāpat paliks vislabākā! ![]() -------------------- ![]() |
anishuara |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 614 Joined: 11-February 05 From: somewhere deep inside ![]() |
aj nezinu vainu jauka hentai dama
![]() vai ari no NOIR nju tad jau redzes... abos gadijumoz bus jautri... ![]() -------------------- |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Hmmm... es veel domaaju: iet vai neiet, iet vai neiet, iet vai neiet...
Ja iet, ko teelot... ![]() -------------------- |
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
|
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
|
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
Jaaa man tas teikums arii liekas....... diivains
![]() Tador un visi paareejie, ja veelaties kaut ko uzzinaat par Chibi, luudzu juus doties uz Stases Fanu Forumu, tur var atrast daznedazaadaako informaaciju par Stasi ( kaa pavada naktis, riitus, dienas, radurakstus utt. ), shii vieta taisaas izmirt, taapeec visi uz turieni un saakat spa....... pieluugt......... ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Stāvēja antenna. XD
-------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 06:12 |