![]() |
![]() ![]() |
![]() |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Subj. sakariibaa mekleeju baltu smuku halaatu un paruuku ar gariem, izspuurushiem, krauklja melniem matiem. Kopumaa man buutu jaaizskataas sekojoshi:
![]() -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
Nuin |
![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
Ok es jau uzdevu šo jautājumu, bet tomēr vai kādam nav brūni ādas cimdi
![]() -------------------- |
TradeMAAK |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 112 Joined: 26-June 05 ![]() |
Es bušu guro lolikons.
|
zeloco |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 708 Joined: 17-August 05 From: Tulett ![]() |
QUOTE(zenofex @ Oct 20 2005, 19:40) Subj. sakariibaa mekleeju baltu smuku halaatu un paruuku ar gariem, izspuurushiem, krauklja melniem matiem. Kopumaa man buutu jaaizskataas sekojoshi: ![]() Es zinu vienu skaimnieciibas veikalu, kur taadu halaatinju var nopirkties par k-kaadiem 2 Ls, tik man liekas, nebuus tik garsh... suuti PM -------------------- ![]() |
Deadly Frozen |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 68 Joined: 28-September 04 From: Svešā ādā. ![]() |
Vai nu beidzot uzšūdināšu to Freya(Chobits), kurš jau bija plānots uz vienu no ieprieksheejajiem animefestiem vai arī kkas random. Varbūt random gothic lolita.
-------------------- ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Būšu tomēr Renji. Jā, jā, chibi Renji.
![]() -------------------- ![]() |
TRoTiLs |
![]()
|
Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 46 Joined: 12-August 05 ![]() |
noteikti ka taisiisim grupu "Dir en Grey" no "obscure" klipa, es buushu "Die"
![]() aaa un censhos sadabuut visu vajadziigo Hwoarangam no "Tekken 5" ![]() |
ANimeFreAK |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 3 Joined: 11-October 05 ![]() |
Jaa ''Dir En Grey'' noteikti buus..!!
![]() Es buushu Kaoru!!! ![]() Jaa gribeetos veel kaut ko bet izdomaat es naw izdomas...... ![]() ![]() |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
Pievienojos. Mums ir gatava Dir en grey - Obscure kospleja grupa. Es buushu Kyo
![]() ~BN~ -------------------- ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Es domāju, ka iespējams būšu Kamikaze kaito jeanne
-------------------- |
bloody_dragon |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 174 Joined: 30-March 05 ![]() |
es buushu mad hatter no angel sanctuary
gan jau spaarnuz kkaa uzlipinaashu ![]() ![]() -------------------- I'm the little bit of darkness hiding in the corners,
watcing you. It is the only way to know what you really do |
not_alone |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 460 Joined: 3-December 04 From: Nenoteikta atrašanās vieta ![]() |
a man ko??
laikam ka random anime char ^-^ -------------------- ![]() |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
hmm, pirmajaa briidii ienaaca praataa Lucy no Elfen Lied. tad paspruka doma par Rurouni kenshin un beigaas nevar izlemt, kas man labaak piestaaveetu.
![]() paliidziet man izlemt... -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
bloody_dragon |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 174 Joined: 30-March 05 ![]() |
man liekas lucy tew piestaawees labaak nekaa kenshins, tikai kaa ar matu kraasu????
![]() ![]() ![]() -------------------- I'm the little bit of darkness hiding in the corners,
watcing you. It is the only way to know what you really do |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Man gan shkjiet, ka tu vareetu teelot Kenshinu, bet vai tad vinju jaw neteelos Kenshin (
![]() Buutu labi, ja kaads arii man vareetu IETEIKT, ko man teelot... Foscheni liktu tikai peec iipashiem pieprasiijumiem, bet te apraksts- tumshi bruuni mati, kaadus 7 cm paari pleciem... man vispaar ir daudz audumi taa kaa vareetu kko uzmeistarot. Laikam jaaaiziet riit uz kkaadu veikalu paskatiities paruuku... -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 16:41 |