![]() |
![]() ![]() |
![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
es domaaju ka peec apraksta tev tiiri labi izdosies cosplayout Fujiwara takumi. ar matiem gan kaut kas buus jaaizdomaa, bet tas ir siikums.
Bet nu ja nopietni, tad kapeec lai cilveeks pats neizveeleetos teelu ko atteeelot, jo ja teels ir ieteikts, vareetu zust noskanja. es veel joprojaam uzskatu ka galvenais ir nevis vizuaalaa liidziiba bet gan raksturs. -------------------- Because i can!
|
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Shobriid apsveru iespeeju teelot Tohru no Fruits Basket.
![]() -------------------- |
Kenshin |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 183 Joined: 5-November 04 From: beyond the stars ![]() |
Trade MARK pats kenshins ir aizjemts..... ....
laikam skaitas spams ne??/ nu tagad nebuus^^ man it kaa pazinjas veel buus Ran Tsukikage u veel kkas... -------------------- ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
|
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
veljoprojaam man naw skaidrs ko cosplayot!(un kur dabuut visu nepiecieshamo!!!)
![]() QUOTE Trade MARK pats kenshins ir aizjemts..... .... laikam skaitas spams ne??/ nu tagad nebuus^^ man it kaa pazinjas veel buus Ran Tsukikage u veel kkas... bet nevaig jau aizliekt cilveekam ko coplayot, naw aizliekts 2 vienaadus charus izveeleeeties. vai tad buus tik svariigi. es arii izraadu intresi kosplejot kenshinu. ( es neko sliktu nesaku, bet ir redzeetas daudzas bildes ar vesalu baru kosplejotaaju kas kosplejo 1 un to pashu charu) ![]() hmmm...ko lucy valkaa?? plika jau netaisos chaapt... ![]() ir vel kautkas iesakaams? QUOTE Bet nu ja nopietni, tad kapeec lai cilveeks pats neizveeleetos teelu ko atteeelot, jo ja teels ir ieteikts, vareetu zust noskanja. es veel joprojaam uzskatu ka galvenais ir nevis vizuaalaa liidziiba bet gan raksturs. nevar nepiekrist... -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Kenshin |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 183 Joined: 5-November 04 From: beyond the stars ![]() |
es to nebij domaajusi kaa uzbraucienu.... bet nu vnk.. ka zinaashanai.... nez...nav patiikami ja i divi vienadi.. man taa shkjiet....
-------------------- ![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
QUOTE(Kenshin @ Nov 10 2005, 15:44) es to nebij domaajusi kaa uzbraucienu.... bet nu vnk.. ka zinaashanai.... nez...nav patiikami ja i divi vienadi.. man taa shkjiet.... patiikami nav jo tas otrs vareetu izraadiities labaaks. konkurence veicina attiistiibu. buus jeega padomaat par labaaku cosplayu. -------------------- Because i can!
|
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
QUOTE(Shumins @ Nov 9 2005, 01:27) Sushi panjem kaadu no maziem un smukiem...tavaa vecumaa nopietnie Chari nesanaaks ![]() ![]() Utt...Domaajams izskatiisies smuki un kraasaini ![]() Lai gan nevienu no jaunajiem, kas piestaaveetu nezinu, bet kad ieraudziiju tavu foto iedomaajos par shiem...Old notalgic ![]() Hmm... Baigi negribaas teereeties, taapeec domaaju samekleet kko ar manu matu kraasu un vnk apgjeerbu... veel pamekleeshu! -------------------- |
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
man arii buuscosplay bet es veel neteikshu kas
-------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(ETM @ Nov 10 2005, 18:13) QUOTE(Kenshin @ Nov 10 2005, 15:44) es to nebij domaajusi kaa uzbraucienu.... bet nu vnk.. ka zinaashanai.... nez...nav patiikami ja i divi vienadi.. man taa shkjiet.... patiikami nav jo tas otrs vareetu izraadiities labaaks. konkurence veicina attiistiibu. buus jeega padomaat par labaaku cosplayu. man besī, ja kāds uztaisa tādu pašu cosplay kā es! *ienīst Kikīti* So, Renji ir AIZŅEMTS. *kateogriski* -------------------- ![]() |
Sushi |
![]()
|
Tad cereesim, ka matu kraasa iipashi neattieksies, negribaas mekleet paruuku!
-------------------- |
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
Risinu svariigu dilemmu par to vai nepievienoties Habanei Renmei teelu tasiisanā...
jo nekaadas citas perspektiivas uz Bleach grupu diezko nepiesaista... ja meeginaatu taisiit kaadu no "pupainajaam Pamelas liidzinieceem" tas buutu tikai veel viens krustinjs manaa jau taa stulbaas rozaa blondiines teelaa... lieli pupi man kaut kaa neiekaardina uz superiigu izpriecu... labaak buusu kaut kas miils.. ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(Lija @ Nov 11 2005, 18:21) Risinu svariigu dilemmu par to vai nepievienoties Habanei Renmei teelu tasiisanā... jo nekaadas citas perspektiivas uz Bleach grupu diezko nepiesaista... ja meeginaatu taisiit kaadu no "pupainajaam Pamelas liidzinieceem" tas buutu tikai veel viens krustinjs manaa jau taa stulbaas rozaa blondiines teelaa... lieli pupi man kaut kaa neiekaardina uz superiigu izpriecu... labaak buusu kaut kas miils.. ![]() Bleach'ā ir pilns ar tēliem, mēs varam tev kaut ko atrast, izskati visus tēlus, shinigami ir kā jūra.. come on, come on!!!! -------------------- ![]() |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
tikko kagomes tusinjaa paspiideeja ideja, koosplejot Tsunadi no naruto.
tas ir treshais un manpraat vislaabaakais variants. vel tik atliek gruutaakais- abgeerbs. ![]() ![]() -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Rudoru-san |
![]()
|
![]() Tidus ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 159 Joined: 1-July 05 ![]() |
Kāds negrib cosplayot kādu Hollowu grupiņu, kā Shinigami pretiniekus? Vai kaut ko stiprāku, Eņģeļus?
![]() Ok, tā kā esmu apsēsts ar Shin Seiki Evangelion, cosplayošu Shinji... Vēl pastāv iespēja būt Midou Banam no GetBackers... Ok, I'm confused, iesakiet kaut ko! Esmu gatavs 5 dienas mocīties ar tērpa taisīšanu... *sigh* P.S. Tidusa tērps ir pārāk grūts x_x Bet tas arī būs, uz kādu vēlāku laiku. -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:14 |