![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
ej! un esi Catboy! (tas būs intresanti!)
nja, sorriz pa šo spamu.... -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
Nu un, ja esi catboy kaadam teerpam jaabuut?
Laikam jau astei, ausiim un uusas jaapieziimee? Es BAIGI grib uz kosu aiziet bet taa arii nevaru izdomaat kam buut un ko vilkt... ![]() Lil' help here luudzu! -------------------- ![]() |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
QUOTE(Aven @ Nov 21 2005, 23:09) Nu un, ja esi catboy kaadam teerpam jaabuut? Laikam jau astei, ausiim un uusas jaapieziimee? Es BAIGI grib uz kosu aiziet bet taa arii nevaru izdomaat kam buut un ko vilkt... ![]() Lil' help here luudzu! esi catboy ![]() ![]() well mees jau nezinam kaa tu izskaties, taapeec nevaram paliidzeet ![]() ![]() |
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
senks! vispaar labs padoms, taa arii izdariishu.
P.S. A ja kaads nav pieteicies uz cosu ta jau vienalga var atnaakt vai,ne? ![]() -------------------- ![]() |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
QUOTE(Aven @ Nov 22 2005, 00:39) senks! vispaar labs padoms, taa arii izdariishu. P.S. A ja kaads nav pieteicies uz cosu ta jau vienalga var atnaakt vai,ne? ![]() Nu bet! Kosplejo tikei tie kuri veelas! (shis naw nekaads kospleju tuss) QUOTE esi catboy tu arii. mees vareetu izveidot taadu cat people grupinju. ko saki? ![]() ui! vaig velvienu meiteni! (citaadi kaa izskatiitos- 1 meitene un 2 zeeni) OMG! ![]() -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Aven |
![]()
|
Bik diivaini sanaakgan, a kaads vareetu parradiit sava catboy(vai catgirl) teerpa fo4eni? baig gribeetos paskatiities vismaz ideju..
![]() -------------------- ![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
dabuu ausis un lieta dariita.
P.S. Ljautinji veel var pieteikties uz milziigu buufotu zobenu. ja neviens vinju nesavaaks tad jums buus prieks redzeet pavisam rndom charu aadas jakaa ar milziigu "orku vienroci" (baisi plats zobens man liidz padusei) -------------------- Because i can!
|
Aven |
![]()
|
vai man dies... kur lai dabuu ausis? shkiet pati gruutaakaa detalja no visaam kuras ir cat teerpaa
-------------------- ![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
es ilgi apsveeru domu kosplejot kukuliiti, bet finaniaalaa staavoklja deelj nespeeju iegaaaaties pietiekoshi daudz apaukoshanaas liidzeklju.
dazhi zina cik es eedu NORMAALI nu tad saprotams, ka situaacija ir pavisam beediiga. bet nekas, saakshu kaartiigaak pelniit, iegaadaashos kaartiigu kreeslu (lai tur) un gan jau uz kaadu no naakamajiem festiem mans dziives meerkjis buus sasniegts un es vareeshu mirt laimiigs (no sirds mazspeejas). -------------------- Because i can!
|
Aven |
![]()
|
Ko tad tas noziimee? priekshaa vell tik daudz festu, tu ta4u nevareesi uz tiem iet ja buusi miris..
![]() -------------------- ![]() |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
Aven viens vārds: sarkasms. Vai tiešam tāda lieta nav zināma?
Par ausīm. Noteikti ir Duni veikalos un jābūt bija ar Timaari. Notekti būšu absolute random. -------------------- |
Aven |
![]()
|
Paldies, tieshaam neiedomaajos par duni.
Sarkasms- taadu lietues zinu bet pajokoties tak mazliet arii gribaas ![]() -------------------- ![]() |
ETM |
![]()
|
sarkasms ta sarkasms, bet nesaskatiit to, ka Aven atbilde bija pretnostatiits joks maneejam, arii nav nekaada gjenialitaates paziime. pirms brauc virsuu citiem padopmaa par sevi.
-------------------- Because i can!
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Vot, par neko mimi runājot... Kāds zin, kā uztaisīt? o.o
Nav jau tā, ka var pielīmēt divus trijstūrus pie stīpas un lieta darīta. |
Iori Yagami |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 293 Joined: 22-May 05 From: I'm happy in the otaku ![]() |
QUOTE(zenofex @ Nov 21 2005, 11:56) Ir jautājums par trešdienu - vai būs kāds kospleijers jau trešdienā k/t Rīgā? Lūdzu atsaucieties tie, kas kospleijos trešdien. Es treshdien bushu - Kyo Kusanagi no KOF -------------------- I'm Iori Yagami... And still I got knocked down by +Chibi+
![]() Tsuki o miru tabi omoidase |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:14 |