![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Forgotten*Memory |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 126 Joined: 17-September 04 ![]() |
Ritsuka - Loveless!
![]() Right? Right? Mmm... Šis sen sen atpakaļ taisīts, kādai paziņai veidoju, tikai iemeslu vairs neatceros kāpēc! ![]() -------------------- ![]() "..." |
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
Loveless!
![]() Tā, lai nebūtu spams: ![]() No kaut kurienes izraku... ![]() -------------------- Go and die, please.
|
One winged angel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 356 Joined: 1-September 05 ![]() |
Laikam, ka taa Loveless, bet miniet arii manu naakamo, ar chuvaks no speeles:
![]() -------------------- Kewl, mans profils vel nav dzeests =D
|
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Mhahaha, jap-Ritsuku nevar neuzminēt.
![]() A tas pēdējais.. Tekken.. bet mana skleroze neļauj atcerēties vārdu.. emm... nē..neatceros... -------------------- ![]() |
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
Heihachi!
Yume, Ritsuka nudien līdzīgs :) Soubi uztaisīsi? -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
One winged angel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 356 Joined: 1-September 05 ![]() |
Pareizi, laikam uz tusu buus jaastiepj baranku paka un visiem jaadala
![]() -------------------- Kewl, mans profils vel nav dzeests =D
|
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
QUOTE(One winged angel @ Oct 10 2005, 22:37) labāk Tekken5 atstiep :) es gan diezko nemāku, bet darbā reizēm sanāk paspēlēt... pirms gadiem 6iem gan ar draudzeni baigi aizrāvāmies ar tekken 3, tagad gan viss piemirsts :( -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
One winged angel |
![]()
|
Es jau kaadreiz ar baigi aizraavos ar tekken 3, bet tekken 5 es pat rokaas neemu panjeemis
![]() ![]() -------------------- Kewl, mans profils vel nav dzeests =D
|
Forgotten*Memory |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 126 Joined: 17-September 04 ![]() |
Izskatās pēc Rude no FF7, bet iespējams es kļūdos...
Random ![]() -------------------- ![]() "..." |
One winged angel |
![]()
|
QUOTE(Forgotten*Memory @ Oct 10 2005, 23:12) Izskatās pēc Rude no FF7, bet iespējams es kļūdos... Pilniiga, totaala, galiiga taisniiba, beeet juus tikaat piekasti, jo man nepieder karaljvalsts ![]() -------------------- Kewl, mans profils vel nav dzeests =D
|
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
Vēlviens mākslas darbs. Hehehehe random.
![]() -------------------- |
anti |
![]()
|
kaut kas attāli līdzīgs man, tikai mati garāki nedaudz. un jā, uz tik augstiem papēžiem apavus nevalkāju :) un acis man ir zaļas, nevis brūnas. jā.
![]() -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
gramozeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 352 Joined: 23-May 05 From: Riiga, Latvija. ![]() |
|
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Mmm iemeeginam.. iemeeginam..
![]() Buutu maajaas nets gan jau visu nakti rotalaatos ar to saitu.. ![]() *paskataas vai pasniedzeejs neredz un paarsleedzas atpakal uz to modes studiju.. * -------------------- |
gramozeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 352 Joined: 23-May 05 From: Riiga, Latvija. ![]() |
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 04:07 |