![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
roll[uo]ju uz flōra un lāfoju savu piupiriu āsu offā
![]() -------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
![]() vispār kolosāli. Tie inporta ziloņi ir ... mjā, stulbi... Bet kabačus gan es mīlu... (nevajag ar vinjiem tik nežēlīgi... vinji nav vainīgi, ka nav smadzeņu ![]() Btw. kāpēc tu tik ļoti kabačus ienīsti? -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Tāpēc, ka tad, kad mums kāds atved tā pavairāk kabačus mājās, tad mamma kādu nedēļu katru dienu taisa ceptus kabačus... @_@
Ciest nevaru ceptus kabačus. Un arī neceptus. Un arī kabačus ar spilvas brokastu majonēzi, kaut gan ar brokastu majonēzi pat tapetes garšo labi. |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Hehe, man arī riktīgi riebjas kabači. Kā mamma nopērk kabacus (parasti divus), viņa cepj viņus... Njā, loģiski, bet... ehh..
Kikyou, tev ir talants daudzās jomās! Respect!! ![]() -------------------- |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
Yaay, es neesmu vienigais kabaču niidejs xDDDDD
(mamma, virtuvee, tie6i tagad tos gatavoo xD vai ari kko lidziigu vinjiem......) hehe ^^nice komix -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
te jau var dibinaat kabachu niideeju biedriibu, xD kikyou kaa parasti paarspeejusi pati sevi.
![]() |
Erik4xp |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 312 Joined: 11-February 06 From: Mālpils ![]() |
Riebjas kabači...
![]() -------------------- Lidoju...
Bet reālajā pasaulē vēl aizvien staigāju... :P |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Ir viens veids, kur kabachi ir eedami. Taa ir marinaade. Visus citus veidus iedomaajoties vien drebulji uzmetas.
P.S. Bet, ja padomaa, es esmu paaraak liels marineetu lietu fans, lai objektiivi spriestu. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
Hehe labs dzejolis. Iedod veel ko smieties
![]() -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Tikai ne šodien. XD
Šodien saplīsa rokassprādze (jā, tā pati, kuru nekad neņemu nost), austiņas (nopirku jaunas, bet tām slikta skaņa, tāpēc vecās ar līmlenti salīmēju), pazaudēju savu mīksto, pūkaino, smuko melno cimdu (ko es ar vienu cimdu tagad darīšu!? ;_;), plus, latenes učene ir kā nagla pakaļā (JOMZ VIZIEM BŪZ NEATASTĀTZ!!!!1111). Fun, huh. XD Ja kautkas vēl kādreiz ienāks prātā, tad uzzīmēšu. |
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
QUOTE(Kikyou @ Apr 12 2006, 14:44) Tikai ne šodien. XD Šodien saplīsa rokassprādze (jā, tā pati, kuru nekad neņemu nost), austiņas (nopirku jaunas, bet tām slikta skaņa, tāpēc vecās ar līmlenti salīmēju), pazaudēju savu mīksto, pūkaino, smuko melno cimdu (ko es ar vienu cimdu tagad darīšu!? ;_;), plus, latenes učene ir kā nagla pakaļā (JOMZ VIZIEM BŪZ NEATASTĀTZ!!!!1111). Fun, huh. XD Ja kautkas vēl kādreiz ienāks prātā, tad uzzīmēšu. ![]() ![]() Man Latens' učen kasījās, Mans' mantas ar tik noplīsās! Ko man tagad darīt, nu!? Kaimuņu jau sen nositu! ![]() -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
Kikyou |
![]()
|
Krāsojot vienu jaunu zīmējumu atcerējos, ka gribēju par teicieniem paņirgāties.
![]() |
LeoR |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Ha ha ha, par to skaistaako zarnu var vienkaarshi apreekties
![]() |
Erik4xp |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 312 Joined: 11-February 06 From: Mālpils ![]() |
Divi joki vienā...
![]() ![]() ![]() ![]() Tik varētu saprotamāk rakstīt man vajadzēja minūti lai saprastu ka rakstīts neizdarīšu... -------------------- Lidoju...
Bet reālajā pasaulē vēl aizvien staigāju... :P |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
to arī var uzskatīt par komiksu savā veidā -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 10:22 |