![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Erik4xp |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 312 Joined: 11-February 06 From: Mālpils ![]() |
Man patikās fuuuuu man riebjas kabači....
![]() -------------------- Lidoju...
Bet reālajā pasaulē vēl aizvien staigāju... :P |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Hahah, labs, Tigra! XDDD
A kabačus es tikuntā neēdīšu. ;_; |
Storm |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 290 Joined: 12-April 06 From: nya ![]() |
Man gan garsho pareizi pagatawoti kabaci!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- skills of a snail
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Pssst, Storm, tas ir jaunais modes kliedziens! Tikai nesaki nevienam!
|
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
ieniist kabachus ir tikpat stiliigi, kaa miileet zefiirus xD
btw kikyou tavs komiks bija labais. ieksheejais skaistums vienk. idiaali. ![]() |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
^^Kabaču sabiedrotajs...... *Ļauni skataas uz Storm pusi
![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(dark_angel @ Apr 25 2006, 19:13) Omg, tev kaut kas pret zefiiriem? Banu! -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Kikyou |
![]()
|
Haha, kaitinošais kvekšķis. XDD
Posto šeit biežāk, edg! :3 |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
kikyou komiksi kaa vienmeer rullee
![]() ![]() ![]() -------------------- |
Gutts |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 122 Joined: 22-October 05 From: fantaziju pasaule ![]() |
Manas ceribas tika pieviltas pec kadra grrr es gaidiju ka iekodis sunim un bus guro
![]() Oh well...tapat labs ir, ta tik turpini ![]() |
Storm |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 290 Joined: 12-April 06 From: nya ![]() |
QUOTE(Kikyou @ Apr 25 2006, 19:39) Vaii - nee.. neee pirmiit nepareizi uzrakstiiju.. - man RIEBJAS tie pretiigie glumie taarpainie kabaci - IZmest visus ![]() ![]() ![]() -------------------- skills of a snail
![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(Gutts @ Apr 25 2006, 23:16) Manas ceribas tika pieviltas pec kadra grrr es gaidiju ka iekodis sunim un bus guro ![]() Oh well...tapat labs ir, ta tik turpini ![]() Njaa, ja es daili ziimeetu, tad buutu vairaak darba jaaiegulda. Vienkaarshi sagribeejaas saziimeet suniiti dazhaadaas pozaas. Tas sizhets ir garaamejot, jo negribeejaas galiigi bez sizheta. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Edg, es par tevi briinos, - nav guro?
![]() Bet komikss labs, visai reeciigs. Btw, negribi te iepostot vienu savu vecu komiksu par to akmens-šķēres-papīrīti? Tas bija vnk dieviigs komikss. QUOTE(Storm @ Apr 26 2006, 00:35) QUOTE(Kikyou @ Apr 25 2006, 19:39) Vaii - nee.. neee pirmiit nepareizi uzrakstiiju.. - man RIEBJAS tie pretiigie glumie taarpainie kabaci - IZmest visus ![]() ![]() ![]() Kaunies, kā tu tā vari!!!! Es vakar vienu ēdu un viņš bija garšīgs!!!! ![]() ![]() ![]() Tārpi piedod īpašu gaļas, garšu... ![]() -------------------- |
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
|
edg |
![]()
|
QUOTE(Tigra2 @ Apr 26 2006, 12:18) Edg, es par tevi briinos, - nav guro? ![]() ... Btw, negribi te iepostot vienu savu vecu komiksu par to akmens-šķēres-papīrīti? ... Man ir tikai viens guro darbs, un taa deelj mani jau par guro fanu sauc? Laikam spilgtu iespaidu atstaaj. Saki, man ir talants? ![]() Tas komikss par akmeni-shkjeereem-papiiriiti veel aizvien ir manaa Dailes topikaa. To regulaari paarlasiit buutu jaaieviesh kaa obligaatu prasiibu visiem forumieshiem! Un katros Ziemassveetkos ekstra - veelreiz paarlasiit visus edg postus visos topikos. Nee, *iebaksta sev* - vai bez manis vispaar kam buutu jeega? -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 07:08 |