![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
QUOTE(edg @ Apr 26 2006, 21:41) Man ir tikai viens guro darbs, un taa deelj mani jau par guro fanu sauc? Laikam spilgtu iespaidu atstaaj. Saki, man ir talants? ![]() Ir ![]() Tāpēc mierīgi vari turpināt, tikai tie jākrāso, savādāk nav tik labi. Un asinis arī biku tumšākas jākrāso un tad ir ideāli. -------------------- |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Nē... kaut arī es ienīstu tos sasodītos kabačus, Tigras ''komiksiņš'' bija nereāli
labs!!!! Hhehehehehee... ![]() Kikyou- tava ņirgāšanās par izteicieniem arī.. un jā... tieši par visskaistāko zarnu!! ![]() Un Edg komiksiņš.. man patika bildīte, kur suns tikko bija atvēris muti (no priekšas).. un arī kā viņš iepleta acis, kad tas zēns parādīja savus labumus.. ![]() -------------------- |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
^^Haaa!!
edg komix rulle =DDDDDDDDDD -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
|
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
vaaks, looool, vaartos uz zemes un smeldziigi smeju nost savu āsu
![]() -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Šitajā pat vispār nekas īsti smieklīgs nebija... xD *nooo, vēl tikai 44 minutes līdz atkal varu ēst! ciest nevaru to daļu no iešanas pie zobārsta*
|
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
QUOTE(Kikyou @ Apr 27 2006, 14:15) Šitajā pat vispār nekas īsti smieklīgs nebija... xD *nooo, vēl tikai 44 minutes līdz atkal varu ēst! ciest nevaru to daļu no iešanas pie zobārsta* katram ir savas lietas, kas izraisa naaviigaakaas smieklu leekmes ![]() -------------------- |
Erik4xp |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 312 Joined: 11-February 06 From: Mālpils ![]() |
Ar Šito jau var cilvēkus nobeikt
![]() ![]() -------------------- Lidoju...
Bet reālajā pasaulē vēl aizvien staigāju... :P |
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Baigi labais komikssss!!
|
LeoR |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Mmm dziedoshi daarzenji... Tie tavi daarzenji man uzreiz atgaadina Dai Mahou Touge pirmo epizodi
![]() |
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
Nee, nu par tiem daarzeniishiem baigi labaaa manga! Un par to visskaistaako zarnu..
![]() ![]() Tigra, par tiem kabachiem arii baigi labs! ^^ Un Edg, labs notikumu paveersiens! ![]() |
pinksakura |
![]()
|
![]() Hentai-chan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 604 Joined: 23-July 05 From: :D ![]() |
Kikyou tas komiks vnk the best (btw taa dziesminja mani ljoto ljoti kaitnia :\)
es bik panitaa paziimeeju un uztaisiiju gifu (mans pirmais gif)( nothin pecial.....:\) (bij domaats komiks) ![]() -------------------- Agent Smith: We're willing to wipe the slate clean, give you a fresh start. All that we're asking in return is your cooperation in bringing a known terrorist to justice.
Neo: Yeah. Well, that sounds like a pretty good deal. But I think I may have a better one. How about, I give you the finger [He does.] Neo: ...and you give me my phone call. |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
Ceru ka var ielikt arii atrastus komiksus...
Par shito es reecu preciizi 2.48 minuutes. Bez apstaajas. *glare* ![]() -------------------- ![]() |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
nejautāšu, kas jums ar tiem kabačiem, zefīriem, utt.
kikyou, kā vienmēr māk mani sasmīdināt, pat tur, kur viņasprāt nav jāsmejās. tā dziesmiņa tik tiešām ir ļoti lipīga! dungoju viņu kopš 5dienas vakara, un vēl joprojām pieķeru sevi to darām. un tie smaidīgie ir dārzeņi, ja? es padomāju, ka ledusgabaliņi... kas attiecas uz edg kārtējo garadarbu - saturā labs, bet par to suni - no sākuma domāju, ka kaķis/mutants... -------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Foxy, nee, shis topiks ir pashziimeetiem komiksiem. Netaa atrastus vari likt "lol" topikaa.
QUOTE(kahi @ May 1 2006, 18:59) Tur tachu pat virsuu uzrakstiits - "suns", lai nebuutu paarpratumu... ![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 06:58 |