![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Nebij ko darīt svētdien.
Jā, tas patiešām ir uz papīra zīmēts. :[ ![]() Tad, kad redzu, ka kāds tā cirvi tur uz pleca, tad rodās jautājums, vai šitā nevar gadīties. o.ō |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
kas tas par ljauno, kas bertu shitaa..
![]() -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Tā nav Berta, tā ir wannabe Berta. D: Ņek ņek tādas.
|
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
pareizi, es aju domaaju, ka kkas nav kaartiibaa, ka vinju shitik viegli apkaasa ^^ taatad bertai viss ok!
![]() -------------------- |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
А тот мелкий это помидор, да?
Если да, то в следующим преврати его в кетчуп! А то, что это такое? Помидорю людей в мясо превращают! Это не должно пройти безнаказанно! |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
![]() komenti? -------------------- |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
To, ka taa nav Berta, peec frizuuras uzreiz var pateikt.
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
rebel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 447 Joined: 7-February 05 From: artifical life ![]() |
QUOTE(Tigra2 @ May 2 2006, 20:50) ui, pareizaa teema. ehh. ^^ paturpinaasi? nabaga atraidiitaa jauneeklja puulinjus miilas jomaa? man labaak patiktu,ja vinjam izdotos. ^^ khe. -------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Nekaada turpinaashana. Visaadas pretekliibas var likt Adult sadaljaa.
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Kikyou |
![]()
|
Vai ta mani komiksi ar nav savā ziņā preteklības...? XD
|
Erik4xp |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 312 Joined: 11-February 06 From: Mālpils ![]() |
QUOTE Vai ta mani komiksi ar nav savā ziņā preteklības...? XD Ir tikai liekas ka edg domāja preteklības, kuras ar trīsstūri apzīmē... -------------------- Lidoju...
Bet reālajā pasaulē vēl aizvien staigāju... :P |
edg |
![]()
|
edg ar pretekliibaam domaaja aarpusnormu viendzimuma attieciibas. Rupjiem vaardiem runaajot - pedinju lietas. Es apzinos, ka, lai nediskrimineetu du..vaajaa dzimuma (JOKS!) paarstaaves, man jaabuut arii pret yuri shajaa topikaa. Tas ir smags upuris, bet no mana subjektiivaa skatu punkta izveele ir: kartupelji vai uzpuutenis+kakas. Izveelos kartupeljus. Daudzi izveeleetos liidziigi.
Kikyou, neviens nav suudzeejies par taviem komiksiem, ka tie vinjiem trauceetu skatiities uz dziivi kaa uz puukainu rozhu daarzu. Taads viegls guro ir tiiri jauks. Ja buutu aaraa kriitoshas vizuaali pretiigas iekshas, ap kuraam tinas gljotaini astonjdzimumloceklju briesmonja vairoshanaas orgaani, karaatos sapiiti ziidainji ar norautaam kaajaam un cilveeki kaaraam, atplestaam muteem no zarnaam spiestu sev mutee paarstaadaataa eediena paliekas... Re, pat teksts speej buut pretiigs, kur nu veel taadu lietu ziimeet. Pretiigas lietas vajag atsevishkjos topikos, lai attieciigaa zhanra necieniitaajiem tas nebuutu jaaeed. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
es sēžu savā būrītī un rēcu; tādu joku vajadzēs izspēlēt vēlreiz. sākotnēji tā īsā bija domāta kā meitene, bet man vinja sanāca pārāk džekam līdzīga, no sākuma es saķēru galvu un teicu ''o banān!'', bet pēc tam nolēmu, ka tas buutu makten labs joks, ko ar edg izdstrādāt. (egd tu esi paaraak populaars taapeec rodas taadas idejas, taa gadaas visaam zvaigzneem, nenjem personiski)
es nu gan esmu maita kaamis....fui man ![]() -------------------- |
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Labs komikss!!!!!
![]() p.s. vai saaki fanot par kaamiishiem?? |
Erik4xp |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 312 Joined: 11-February 06 From: Mālpils ![]() |
edg esmu traumēts uz mūžu tikai dēļ tava apraksta...
![]() Bad kāmis ![]() -------------------- Lidoju...
Bet reālajā pasaulē vēl aizvien staigāju... :P |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 02:48 |