![]() |
![]() ![]() |
![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Godiigi sakot, es nesaprotu, kas tajaa komiksaa notiek
![]() Man izskataas, ka tu uzziimee kaut kaadu kaku un liec to forumaa. Kas tur iisti notiek? -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Erik4xp |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 312 Joined: 11-February 06 From: Mālpils ![]() |
Edg lūdzu uzrunājot kādu norādi ko tu uzrunā... Emm jo es izdžesu savu komiksu gadījumā ja tu to par emm kaku noturēji...
![]() ![]() -------------------- Lidoju...
Bet reālajā pasaulē vēl aizvien staigāju... :P |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
QUOTE(edg @ May 5 2006, 21:43) Godiigi sakot, es nesaprotu, kas tajaa komiksaa notiek ![]() Man izskataas, ka tu uzziimee kaut kaadu kaku un liec to forumaa. Kas tur iisti notiek? ja tas adresēts man tad. Jāaa, es uzziimeeju kaku un ieliku to forumaa. bet tā nav slikta izpildiijuma kaka, man liekas, ka dzekinjs man sanaaca tiiri bishii. (tur notiek tas, ka dzeks noskuupsta dzeku, bet vinju nabadzinju atraida un taapeec vinjam saluuzt sirds, jo vinju atraidiija tikai deelj vinja dzimuma, tas otrs dzeks ir babnjiks taapeec meitenes nekad neatraida) -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Man liekās Tigra vienmēr bijusi kāmīšu fanāte, ne? XD
![]() 12 naktī ir kūl. |
Erik4xp |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 312 Joined: 11-February 06 From: Mālpils ![]() |
Man patikās gan drukātais teksts, gan viss kopumā... Vispār es būtu pateicīgs par manis popularizēšanu viņas vietā...
![]() -------------------- Lidoju...
Bet reālajā pasaulē vēl aizvien staigāju... :P |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Ak dievs, Kikyou.. vot tev tie teksti ir vn ideāli!!!
![]() ![]() -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Lol, Sushi. Šitie rullz daudz vairāk nekā es.
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Jaa, tas bija adreseets Tigrai. Es meegjinaaju saprast vinjas peedeejo ziimeejumu. Tieshi tur tachu paraadiijaas vaards "kaka"... Un par to kaku... Kad es vinju skatiijos, biju paarliecinaats, ka kreisaa pusee ir meitene, un vairaakas reizes paarlasiiju fraazi "damn gay" liidz paarliecinaajos, ka esmu kljuudiijies.
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
LeoR |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Paraksti manus sierinjus...
![]() |
rebel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 447 Joined: 7-February 05 From: artifical life ![]() |
QUOTE(Tigra2 @ May 5 2006, 21:48) bet turpinaajumaa vinja sirdsaapes vareetu novest liidz agresiivai dusmu izgaashanai uz kabachiem, kas tiktu vardarbiigi sakapaati gabalos un paarveersti Ubersauteejumaa, kura burviigo smarzhu ostot visi putni un zveeri, un cilveeki saaktu raudaat,jo taadas skumjas pluustu no vinja arfas,tpu,sauteejuma.. XD un kikyou komikss kaa vienmeer - neticami jautrs. taa Bertas sejasizteiksme 2ajaa ziimeejumaa.. ![]() -------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Berta - ROCKz!
![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
QUOTE(Erik4xp @ May 5 2006, 23:43) Man patikās gan drukātais teksts, gan viss kopumā... Vispār es būtu pateicīgs par manis popularizēšanu viņas vietā... ![]() Smejās smejās, bet nu lūk Kikyou beidzot ir uzzīmējusi kaut ko ļoti patiesu. Kādreiz viņa lika savus komiksus, un bija cilvēki kas labrāt lasija un ļoti patika. Bet ar laiku visu šo nevainīgo guro, zefīrus, lācīšus, kabačus utt sāka kopēt citi gan zīmējumos, gan ikdienas sarunās un arī rakstība. Ar pirkstiem nerādīšu kuri tie ir. Jā, taisnība, Kikyou savā ziņā tagad nosaka stilu. Kikyou tagad ir POPULĀRA! Ticu ka drīz pienāks tā diena kad pie viņas nāks autogrāfus prasīt. Bet komikss uzzīmēts un izdomāts godam! -------------------- |
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Es piekrītu JurCHiXam.
![]() |
Kikyou |
![]()
|
Aha, superfantasy pāris mēnešus atpakaļ kautkas sagāja sviestā (neatceros kas tur īsti bija) un visi komiksi aizgāja buļ buļ. :(
P.S. Tas, ka tu vienmēr runā ko domā ir tieši tas labākais par tevi. Vajag vairāk tādus cilvēkus; ar tādiem nekad nepaliek garlaicīgi. |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
QUOTE(JurCHiX @ May 6 2006, 16:19) sāka kopēt citi gan zīmējumos, gan ikdienas sarunās un arī rakstība. Ar pirkstiem nerādīšu kuri tie ir. Jā, taisnība, Kikyou savā ziņā tagad nosaka stilu. Kikyou tagad ir POPULĀRA! Ticu ka drīz pienāks tā diena kad pie viņas nāks autogrāfus prasīt. taisnība! (tas ke ke ke gribot negribot pielipa) un kabaču fanu-antifanu grupai pamatus arī viņa lika.(vismaz savu attieksmi sāka pirmā publicēt) Pār mani nāca apgaismība! Kikyo vada pūli! < - Jāuzmanās... a ko var zināt varbūt te nākamais Hitlers sāk rasties... *Sāk pārkārtot būri, ja nu būs jāšaudās ar barību* -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 02:50 |