![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
-------------------- |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
....and the point is....?
![]() -------------------- ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
|
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(Kikyou @ May 13 2006, 15:10) i dunno, i understand your random, but i don't hers... might be because your random is like my random, so it is easier... i should learn her random too.. is there a tutorial or smth? -------------------- ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Vinjas random ir pavisam normaals. Bet, ja random nenes sevii domu, tad tam vismaz buutu jaabuut uuber-randomam, uz ko komikss nepretendee. Piedod, Sushi...
Random var arii tikai izmantot, lai ieguutu idejas, un beigaas komiksu paarveerstu par domu nesoshu (kaa mans 2. komikss, kas nevienam nepatiik) vai arii radiitu kaut ko ljoti smiekliigu. Sushi gadiijumaa radiishanas process noteikti bija jautraaks kaa mums lasiit. Bet labaa zinja ir - var visi lieliski saprast, kas notiek! ![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Šitais tak ar komikss skaitās?
![]() Varu derēt, ka tagad tu arī gribi Universālo Kastroli . |
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
labs.
![]() |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Es maksašu 1Ls!
|
Gutts |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 122 Joined: 22-October 05 From: fantaziju pasaule ![]() |
Viss jau jauki ar to kastroli, bet kur pirk aizmirsi pateikt, vai numurinu uz kuru pazvanit kikyou. Nebus tavam unversalajam kastrolim noiets, ko darit, nepiepelnisies
![]() |
Kikyou |
![]()
|
Tur jau tā SĀLS!
Cilvēki gribēs Universālo Kastroli tik ļoti, ka saies sviestā, neskatīsies vairāk hoķi un satrakotos pūļos skries pa visu Latviju! |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Hahaha.. es jau vispār cerēju, ka neviens nekomentēs to muļķīgo komiksu!
![]() ![]() ![]() Kikyou, labs! ![]() ![]() -------------------- |
Gutts |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 122 Joined: 22-October 05 From: fantaziju pasaule ![]() |
Vispar visi atapigakie skraidis pa visu Ventspili meklejot kur pardo kastroli parejie pa latviju. Rec ku otra sals aprakta.
|
LeoR |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Labs kastrolis... tas ir komikss.
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(Kikyou @ May 16 2006, 19:29) Tur jau tā SĀLS! Cilvēki gribēs Universālo Kastroli tik ļoti, ka saies sviestā, neskatīsies vairāk hoķi un satrakotos pūļos skries pa visu Latviju! Driizaak ielauziisies tavaa maajaa, panjems visus kastroljus, un katra sirdii buus paarlieciiba, ka tieshi vinjsh ir panjeemis to iisto universaalo kastroli. Baigi atgaadina vienu vecu joku par dzirnakmeni "Nauris", bet taada shaize to rakstu pazaudeet... -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Sushi |
![]()
|
Kikyou pamodīsies apzagta... O.o Vairs nekādi kastroļi...
hahaha.. Edg- dzirnakmenis ''Nauris''!! Izklausās reāli labi.. ![]() Es te tā domāju... vai man iepostot mūsu implantu reklāmu, vai nē? -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 22:29 |