![]() |
![]() ![]() |
![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Mjā... maizes aitiņas...
![]() Lab, ielikšu to savu reklāmu.. >.< Attached thumbnail(s) ![]() -------------------- |
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
zodu implants..es kaut ko tik rēcīgu savā mūžā nēesmu dzirdējusi
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Laba tā pārsteigtā seja izskatās. XDDD
Maizes aitiņas, ne... o.o Būs kautkad jāpamēģina. Izklausās garšīgi. |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Tie ir tadi pati ka krušu implantanti? Vai vairak ka diben implantanti?
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Shumins, Limbazhos veel aizvien taadu maizi taisa. Un jau teicu, ka veikalaa "Sauliite" ir laba maize, veel silta, turpat cepta, dabuujama. Taisniiba gan - varbuut ne kuraa katraa. Es pirms paaris meeneshiem pirku Aagenskalnaa, netaalu no tirgus, tajaa.
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Un es domaju ja gribi ĪSTO maizi ej us ĪSTO maiznīcu!
Kakut kur Rīga es tadu redzēju, tur svaigas maizes cena bija ap 0.40-0.7Ls! |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
nu ne gluži aitiņas es taisīju, bet, cik atceros, tad pankūciņas, kuras spiedu pret galdu, un mammai bija jākasa nost (pilnīgi godīgi).
zodu implanti ir cieta plastmasa, kuru brutāli, kad esi sazālots, tev nemanot iebāž aiz ādas, izraisa sāpju agoniju vairāku nedēļu garumā,un vēl pasaka, ka rezultāts bija labs, bet varēja būt veel labāks... ak, 21. gs... -------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
nu nez, es pati cepu maizi tāpēc man ar aitiņām problēmas neradās. Magoņu-sezama-kokosu aitiņas
![]() ![]() No skuju maizes aitiņas nesanāca, toties es uzcepu skuju maizi ar kājiņām, njamm... ![]() Btw es arii gribeeju zodu implantu, vienkārši man ir slikta veida sejas forma, kurai nepiestāv cholka. -------------------- |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Šo zodu implantu ievietot vajag pašam, taču tad aptiekā jāpērk ''Živaņis & co'' īpašās tabletītes. Bet.. jā- viņi ir diezgan cieti!
![]() ![]() -------------------- |
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Ok mans komiksssss.
Nebija nekas praataa ko ziimeet. Tikai 4 kadri, bet nu..bet nu nenositiet!! Nekas iipashs... |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Pwned. XD
Nu būs gadsimta cīņa - Aitas Maizīte VS Maizes Aitiņa! Kurš uzvarēs? O_O |
Kirara |
![]()
|
|
Cow |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 121 Joined: 12-May 06 ![]() |
Vai tev ir vamipira zobi?
-------------------- Es esmu...
GOVS TĀDA! |
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
tikai nevajag mani sist. es ar paint straadaaju labi ja 2reiz gadaa.
edit, tagad lapaak? |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 18:37 |