![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
sorry, bet dazhus kadrus nevareeju salasiit..........
![]() + es editoju savu komiksu. |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
zemestriice....ehm....visai jocīgs stufs, bet vareetu iegaadaaties, kaadaa eksaamenaa vareetu padarbinaat...mmm, buutu labi.
Aitiņmaizes! Waa, kur šī pasaule iet? Man nav aitas!!! Kirara 'tā šķiet ir kautkāds cat-monster. Es jau pamanīju, ka pirms kāda laika viņas signaturē parādijās ''cats 4ever'' un tagat jau ''kirara and cats 4ever'' sāk rasties aizdomas, pie tam vēl tā vēlme pēc svaigas gaļas un zobi, tas viss ieliek pēdējos gabalus šai mozaīkā. Pasludinām Kiraru par neko youkai!!! (tas nozīmē kaķu dēmons) -------------------- |
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
QUOTE(Tigra2 @ May 20 2006, 13:07) zemestriice....ehm....visai jocīgs stufs, bet vareetu iegaadaaties, kaadaa eksaamenaa vareetu padarbinaat...mmm, buutu labi. tie kuri nav izjutushi dziivee, kaa tas ier kasd 1ajaa soklaaa kaads krata kaaju un visa klases griida dreb tie nesapratiis. T_T mums klasee par konkreto cilveeku jav irizveidojusies vesela wierd story kolekcija. |
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
Tad jājautā, kas tā jums par grīdu klasē, kas dreb, kad kāds pa to bungā ar kāju... O_o
-------------------- Go and die, please.
|
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
|
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
QUOTE(Kazuki @ May 20 2006, 13:54) griida ta normaala, bet ja tik stipri to kaju krata, ka arii peedeejos solos galdi triic, tad ir diezgan jociigi ![]() Tad tur kādam ir "ņervnij tik" piemeties. Kā var tik stipri kāju kratīt? Man tas nekad nav skaidrs... >_< -------------------- Go and die, please.
|
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
eee te lūk tapis mans pirmais komikss .. Varbūt nav sanācis tā kā īsti gribēju,bet nu ... Manuprāt,komiksa ideja ir skaidra ..
![]() |
LeoR |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Kam negadaas primajaa darba dienaa pielaist kaadu kluudu. He izskataas ka tas arii bija vinja pirmais pacients jo nekur rinkii nemeetaajaas citi liiki
![]() ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
oj, nee, tas nebij jauki
(edg, kā tad tā - Ne guru, ne Hentai, ne echi, ne pārējie gļuki ![]() Kur šī pasaule iet.... Turpinājums! -------------------- |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
fuj, slimie!!! (tas uz tigru2 XD ) bet dedstar komikss vnk rulleeja, iipashi tas kubiks ar tekstu: shkjiet, ka epicentrs nav taalu.
![]() -------------------- |
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
Paldies par atzinīgu novērtējumu manam dzīves leilākajam darbam
![]() To Leor - par to rakstīšanu .. ee nez kaut kā tā sanāca,ka rakstīju ar peli..nākamreiz moš pacentīšos atrast arī to "mistisko" text tool ![]() To Shumins - Cerams,ka nesabaidīju tevi līdz pēdējam un tagad nesāksi paniski bēgt kā tikko ieraudzīsi kur kādu dakterīti .. Btw man vēl bija padomā extra ainiņa ar superīgo medmāsiņu - kur viņa,izkapti pārmetusi pār plecu ,pēc tam cītīgi ar birzti novāc visu nelāgo šmuci,kas dakterītim nejauši iznāca.. ![]() To Pakkun - Nu man prieks,ka tev patika,bet kas par kubiku ar tekstu??Mans nesaprast ![]() |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
komiksa kubicinjsh kkur viduu - bildiite. taa, kur vinjsh taa iipashi tizli noliecies saka: shkjiet, ka epicentrs nav taalu. ar vaardu -kubiks- biju domaajis -kvadraats-
![]() -------------------- |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Liekas, Pakkun, ka tu būsi bišķīt sajaucis ar Kazuki komiksu.
![]() Dead Star, man patika tavējais!!! Forši, ka kāda asinīte bija... Vispār labs darbiņš!! ![]() -------------------- |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(Tigra2 @ May 21 2006, 13:33) Viss atkariigs no taa, kaa uz to paskataas. Ja ir "pareiza izteele", tad tur var saskatiit gan guro, gan hentai, gan citus gljukus. Bet vai vajag? Nopietni: vai tad es tikai guro un ecchi ziimeeju? Taadi ziimeejumi man ir pat smagaa mazaakumaa. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 18:35 |