![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
QUOTE(edg @ May 22 2006, 03:08) QUOTE(Tigra2 @ May 21 2006, 13:33) Viss atkariigs no taa, kaa uz to paskataas. Ja ir "pareiza izteele", tad tur var saskatiit gan guro, gan hentai, gan citus gljukus. Bet vai vajag? Nopietni: vai tad es tikai guro un ecchi ziimeeju? Taadi ziimeejumi man ir pat smagaa mazaakumaa. vienkārši tie darbi ir piemēroti šādām supervaronju tēmām. Lai supervaronis nebuutu tups jaapievieno kautkas iipash. btw. Tas nekas, ka mazākumā, man jau ar taada veida darbi ir ļoti lielā mazākumā. lai nebuutu oftops: vislielākā haltūra manā dzīvē... -------------------- |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
Kaa ta var sabraukt nabaga kaķiiti... ja tas buutu cilveeks tad ok, bet kakjis... =(((
Ehh poor cat ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
Nu šeit tapa nākamais dižais garadarbs
![]() |
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Smiekliigi, seviskji tas kadrs, kur lielaa maasa maaca kaa speeleeties un siici driiz nobrauks vilciens!
![]() ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Man patiik, kaa tu uz lietaam skaties. Kad abi saaksim filmeet filmas (taa nav reference uz Ichigo 100%, tieshaam nav), man buus konkurence. Citaadaak visi pashlaik pilni ar kartupeljiem.
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
LeoR |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Tam siicim ir dzelzs nervi, tik mieriigi seedeet uz sliedeem un skatiities, kaa brauc virsuu vilciens
![]() |
Skalinja |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 15 Joined: 25-May 06 ![]() |
Cik gan cilvēki savās fantāzijās var būt cietsirdīgi.....
Nabaga, nabaga istaba... tān tur vēl būs slikta karma... |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
QUOTE(edg @ May 24 2006, 20:13) Man patiik, kaa tu uz lietaam skaties. Kad abi saaksim filmeet filmas (taa nav reference uz Ichigo 100%, tieshaam nav), man buus konkurence. Citaadaak visi pashlaik pilni ar kartupeljiem. haha, un es arii naakshu muuvii klubaa un tad buus visaadas perversijas un daaaaudz ichigo pantsu(no manis arii->5.ova ![]() ![]() ![]() -------------------- |
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
Paldies,paldies par atsaucību
![]() Šeit atkal kāda aina no skarbās dzīves realitātes...Mašīnu ignorējiet,pirmo reizi mēģināju tādu uzzīmēt,tāpēc tā tāda pakropla,un arī tāpec pēdējais kadrs tika aizstāts ar brum,brum.. ![]() |
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Riktiigi noreecos par tresho un ceturto kadru!
![]() Bet nevari rakstiit komiksus ar citu shriftu? |
Skalinja |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 15 Joined: 25-May 06 ![]() |
Vot kādi darbi top naktīs, kad otrā dienā par Raini jāstāsta....
|
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Dead Star... man NEREĀLI patika tavs pēdējais komikss!!
![]() ![]() Nē, bet es nevaru, par to Hit me baby one more time.. ![]() ![]() -------------------- |
Kirara |
![]()
|
Sushi, man taa pat! Man taa pat.. tieshi tas "hit me baby one more time"
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Ienīstu TV diktorus.
![]() P.S. Tas ir diktors kaķa tērpā. Nav kaķis. |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
haha
![]() ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 14:52 |