![]() |
![]() ![]() |
![]() |
fussy |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 30 Joined: 28-May 06 ![]() |
istaba kas palika viena visssviestainaakais ko jebkad esu dzirdeejusi ....
redzeejusi un lasiijusi... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Par laimi tas nebija kakjis!
![]() |
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
|
Arfija |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 295 Joined: 9-December 05 From: ♥fluffy world♥ ![]() |
![]() Mazs mans izgudrojuminsh.... Chibikitinjsh!!! hehee!! |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
nekādas dziļas jēgas
nekāda sižeta nekādas izdomas randoms, I gues... COOOOOOOOOOOOL ![]() -------------------- |
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Man arii patiik bezsakariigi komiksi, par kuriem var izsmieties.
Kadrs kur Chibikitas izteiksme man patiik un arii kur saka huh, man ir pats miiljaakais. |
Arfija |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 295 Joined: 9-December 05 From: ♥fluffy world♥ ![]() |
Um....Prieks redzeet kaadu arii ljoti prieciigu ciuveecinju par manu darbinju!!Umm..Varu uzmeistarot veel kaadus ja veelaties!!
|
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Man vajadzetu ari kaut ko izlikt!
P.S. Violence... Sweet... This post has been edited by Keydan: May 30 2006, 22:44 |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Jāa, kārtējā debilā ņirgāšanās par dzirdētām lietām... ~_~;
![]() |
LeoR |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Heh, peedeejais vienkaarshi labs sanaacis.
![]() |
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
Yaaayy .. Kikyou komikss ir the best
![]() ![]() |
Kirara |
![]()
|
He-he, doma ir laba, ljoti laba! Izteele ir katram svariiga.
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
es ar taa reiz graamatas lasiiju... ehh tie vecie labie laiki, kad lasiit nemaaceeju, tikai tad, kad priekšlaiciigi iemaacijos sapratu, cik labi bija...
mmmm....atmiņas, atmiņas.... -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
|
Dead Star |
![]()
|
Ej tu nost!!! Vēzi ?? Bļin atkal mani piečakarēja
![]() ![]() Te ir vēl viens komikss,ne mans zīmētais..draudzene uzzīmēja.. This post has been edited by Dead Star: Jun 1 2006, 18:11 |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 03:37 |