![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Labs komiksinjsh!
Smiekliigs un taa. Nezinu kaapeec, bet man ne tik ruupiigi ziimeeti komiksi izraisa vairaak simpaatiiju pret to. |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Based on a true story.
![]() Gravitācija mani vienmēr sirsnīgi mīlējusi. :| Īstenībā ar krēslu es vakar nokritu divreiz. This post has been edited by Kikyou: Nov 3 2007, 21:00 |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
![]() ![]() ![]() p.s. cik ilgi ta kikyou jau skrituljo? p.p.s. forshi ir arii seedeet, skatiities animes visu dienu ar krustaa saliktaam kaajaam un, kad pieceljas, lai aizietu peec teejas, nokriit un konstatee, ka nejuut kaajas ![]() ![]() This post has been edited by Pakkun: Jun 3 2006, 09:48 -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Vairākus gadus, bet es neskrituļoju bieži. Ziemā (ok, kurš skrituļo ziemā!?), pavasarī, rudenī reti kad atrodās laiks, bet vasarā atkal vienmēr ir karsts, tāpēc vasarās tikai vakaros slidoju. Bet vakaros parasti ir citi plāni (sēdēšana pie televizora, lol). -.-
Bet es plānoju šovasar skrituļot vairāk. Nejau istabas dekorēšainai man tās slidas nopirka kā nekā. XD P.S. Omghahaha tā gan man vēl nav gadījies. XD To gan es gribētu redzēt. This post has been edited by Kikyou: Jun 3 2006, 09:55 |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Gravitacija - ir ļaunums ta treša forma!!!
![]() ![]() ![]() |
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Man arii ljoti patika 2. kadrs. Kikyou izteiksme pret gravitaacijas teikto.
![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Nja. Kikyou komiksi rules forever!
![]() ![]() Dead Star, man patika tavs makšķernieciņš! ![]() ![]() -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
|
Kirara |
![]()
|
QUOTE(Kikyou @ Jun 3 2006, 13:45) QUOTE(Kirara @ Jun 3 2006, 11:14) Nēe, tā sejas izteiksme bija par to, ka gravitācija Kikyou parāva aiz rokas. XD Man vienlaga, bet izskatiijaas arii peec teiktaa. ![]() Bet man tieshaam patiik taa izteiksme. ![]() |
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
QUOTE(Sushi @ Jun 3 2006, 14:16) Nja. Kikyou komiksi rules forever! ![]() ![]() Dead Star, man patika tavs makšķernieciņš! ![]() ![]() Tas nebija mans komikss ![]() Te lūk ir sen Kikyou solītais komikss par zubrītājiem.Šis gan laikam ir vairāk filozofiska nevis humoristiska satura darbs padevies ![]() |
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
vislabaakais teikums ir "manai dziivei ir pienaacis gals!"
![]() |
Kikyou |
![]()
|
Hahaha, šito komiksu jau ilgi gaidīju. XDD Stulbie zubri!
This post has been edited by Kikyou: Jun 5 2006, 19:10 |
Kirara |
![]()
|
Man patika viss uzziimeetais un uzrakstiitais no kadra kur viena meitene teica:"Es izgaazos".
|
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Vardarbiba - ir slikta lieta!
![]() |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
Es iespaidojos no komiksiem... Jaa, Pakkun, no tiem
![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 10:17 |