![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Tierra san |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 34 Joined: 6-May 06 ![]() |
ev ir bijushi labaaki, bet shitais arii labs.
-------------------- ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(Kikyou @ Jun 19 2006, 07:58) Tas tikai parāda the basic principles of kanji. XD -------------------- ![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
ahaa... tātad tavs avatars saka - koks koks koks
-------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
![]() Šis tas par Skype un chatroomiem, kuros tu laiku pa laikam attopies. :> |
Erik4xp |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 312 Joined: 11-February 06 From: Mālpils ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Es nobeigšos no smiekliem... -------------------- Lidoju...
Bet reālajā pasaulē vēl aizvien staigāju... :P |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Vajag izgriezt tikai 3. kvadraatu un ieliimeet tajaa topikaa, kur visi spamo bezfilmaa un maina teemu katraa postaa.
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
nju, kikyou, ne tev vienai atļāva tīties dillees. Viņi laikam nesaprata mūsu krutumu, taapeec arii taa. Laikam skauž...
(aa, bet es aiztinos tikai veelaak, un atzinos miilestiibaa biezenim XD un nikam (ar to tiek mērķēts, ka tigra loves biezenis, the same way she loves nik ![]() -------------------- |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
QUOTE nju, kikyou, ne tev vienai atļāva tīties dillees. Viņi laikam nesaprata mūsu krutumu, taapeec arii taa. Laikam skauž... Well, no dažu liecinieku viedokļa, viņiem tavs krutums biš izbesīja ![]() Njā, dzirdēju jau ka vakar bijis tāds čatiņš ar kikyou, tigru etc., piedalīšanos. Bet Kikyou komikss ir vnk lol XD Izveido tač vel kko par mazajiem spamerīšiem ^^ -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
katru reizi, kad kaads piemin vaardu - spam, man atnaak atminjaa montija paitona seerija par vikingiem un spekji (spam ir arii spekjis)
![]() -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Vispār jau es arī tieši centos viņus novest līdz tam, kad viņi paši mani dzen prom. XD
|
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
QUOTE(Kikyou @ Jul 17 2006, 14:16) Visp jau varēji iztekt savas pretenzijas izteikt tam, kas tev tur ievilka un aiziet, nevis sedēt uz nerviem citiem. This post has been edited by Isabel Carmin fon Edelhain: Jul 17 2006, 17:01 -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
Varētu padomāt, ka no tā kāda jēga būtu - aizietu un mani pieliktu atpakaļ. :S Aj nu katrā ziņā pofig - kas bijis, tas pagājis, neies tak tagad par to visu lamāties.
This post has been edited by Kikyou: Jul 17 2006, 20:55 |
Kikyou |
![]()
|
![]() Ko lai saka - smagi, smagi... :/ Un jā, tas kabacs to gaļas cirvi uz savu pusi velk. :3 This post has been edited by Kikyou: Jul 22 2006, 14:46 |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Gi gi gi gi gi gi!
OMG! A+ ! |
Erik4xp |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 312 Joined: 11-February 06 From: Mālpils ![]() |
Baigi depresīvi...
![]() Viss pilnīgi apriebies (Nav brīnums, ja upuri skrien paši klāt...) -------------------- Lidoju...
Bet reālajā pasaulē vēl aizvien staigāju... :P |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 03:02 |