![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
nabaga kabacs, es arii kbachus kautkaa vairs negribu novaakt...slinkums gatavot. bet vinjsh prasa, savaadaak veel sabojaasies.
![]() bet komiks labs, gut, gut -------------------- |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
Ak vai, nabaga Bertucis un ļaunie kabači. Pašnāvnieki gatavie.
-------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
![]() Ideja komiksam radās kādā dumjā, dumjā sarunā iekš MSN. QUOTE . r e i y o n * says: Now what is this pencil doing in my hand. -.- -[RAIKOU-23.5]- BARABARAMACHINE!! says: It felt lonely? . r e i y o n * says: Lmao. . r e i y o n * says: Hmm lets see... . r e i y o n * says: No, I can't draw anything serious anymore. << . r e i y o n * says: ALL THANKS TO YOUR LONELY PENCIL JOKE. D: . r e i y o n * says: *off to draw a comic* -[RAIKOU-23.5]- BARABARAMACHINE!! says: Sorry~! xDDDDD This post has been edited by Kikyou: Jul 26 2006, 00:50 |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
komikss labs!
Patiik jaunaa frizuura... ![]() Es esmu liidziiga ziimulim T_T (lai gan MSN chataa nepiedaliijos) -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
![]() Stulbums sit augstu vilni! Kāds atcerās to vaniš reklāmu? :3 |
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
Paceļ roku un iet mājās meklēt Vanish,lai pārbaudītu,kura verija ir patiesāka-Kikyou vai tv....DAMN tomēr kikyou
![]() aaa un vēl kas - šis ir kārtējais no taviem meistardarbiem ![]() This post has been edited by Dead Star: Aug 18 2006, 20:12 |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
O....šitais i vnk ģeniāls. Sen jau gribas ko tadu skatīt un nu te ir.
-------------------- |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
lol, hahaha, rofl smiekliiks
![]() -------------------- |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Hahaa
![]() Vaniš ir galīgi garām! Gluži tāpat kā Cillit Bang! Bang, un esi beigts. Btw, Kikyou, man uz viena blociņa ir rakstīts ''KeKe'' (O.o) -------------------- |
Taison |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 125 Joined: 26-February 06 ![]() |
he he he... komiksinsh - uzjautrinosh
![]() Vanish reklaama pa TV- galiigi garaam... ![]() |
Kikyou |
![]()
|
...jeb ledusskapis dzied lipīgas dziesmas tālāk.
No offense (a ja nu tomēr?) Linkin Park faniem. :3 ![]() Un no tās dienas Bertai virtuvē dzīvoja cepti, depresīvi dārzeņi. |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
XDDD aaaaaak dievs, Kikyou!!
![]() ![]() Labais.. lai arī cik kārtīgi vai nekārtīgi uzzīmēts, tāpat nereāli smieklīgi! -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
Haha nujā, šito es zīmēju divas minūtes pirms bija jāiet prom. (Kaut gan, nav jau tā, ka man parasti komiksi ir baigi rūpīgi uzzīmēti. XD)
|
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
Nu ok Kikyou iedvesmoja mani arī kaut ko uzskirbelēt .___. Kārtējā aina no dzīves...khem,khem nu ok gandrīz no dzīves.Bet līdzīgi noteikti ir bijis.Atvainojos par kvalitāti,kā arī ceru,ka var salasīt.
This post has been edited by Dead Star: Aug 19 2006, 22:47 |
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
...jeb ledusskapis dzied lipīgas dziesmas tālāk. No offense (a ja nu tomēr?) Linkin Park faniem. :3 hmm...bet ..bet..bet...berta ieniist LP? nooooo.... >_< -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 09:00 |