![]() |
![]() ![]() |
![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
lol, ideja laba, klaviatuuras kontrole pieklibo
![]() -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Hahahahaha, labais, edg! XD (Bet klaviatūras kontrole tiešām pieklibo!)
|
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
Labs edg, tikai ja viss buutu kaartiigaak...
![]() This post has been edited by ReD_FoXy: Aug 21 2006, 18:54 -------------------- ![]() |
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
ne edg, karteja bezgaumibas izpausme. pilnigs crap
|
Skalinja |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 15 Joined: 25-May 06 ![]() |
Edg, Tu zini, ka zagties svešus vadmotīvus nav labi? Svētais Juziks Tevi vairs debesīs nelaidīs.
![]() |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
Ceru ka ideja tiks uztverta...
![]() This post has been edited by ReD_FoXy: Aug 22 2006, 13:40 -------------------- ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
ne edg, karteja bezgaumibas izpausme. pilnigs crap ![]() Edg, Tu zini, ka zagties svešus vadmotīvus nav labi? Svētais Juziks Tevi vairs debesīs nelaidīs. ![]() Jaa, esmu paarliecinaats, ka tas nav nekas origjinaals. Man ienaaca praataa, braucot ar riteni, un nevareeju atcereeties, kur kas taads buutu redzeets, un iipashi necentos. Visas idejas ir kaut kur jau redzeetaa apgremojums. Reizeem tikai gruuti izprast, cik daudz tas sastaav no atminjaam un cik no gremojuma. Bet galevnais jau nav idejaa, bet gan maakslaa! -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
![]() Not funny, Kikyou, not funny... Jā, tas, ka autoru varoņi nogalina autorus ir joks vecs kā pasaule. Laikam man vajag idejas? |
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
Hihiii..pēdējais kvadrātiņš man patīk,lai arī cik vecs tā saturs būtu XD
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Labs^^
retro tagad ir modē, es pat 4-dien z skolu aizgāju vēl vecāka stila drēbēs kā mammas jauniibaa; (tas laikam bija visai wierd no malas, bet tikunta, man sagribējās tā apģērbties...) soo.. no problem, to jau sen neviens nav uzziimeejis so... viss oki jauna dziive, jaunaa skolaa... T_T -------------------- |
edg |
![]()
|
Re, es neesmu vieniigais, kursh izmanto klishejiskus jokus: http://www.explosm.net/comics/633/
Shitiem gan sanaak labaak ![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
nu, ja jau piesleedzamies explosmam.. http://www.explosm.net/comics/641/
shitie komiksi man vnk patiik, labie! ![]() ![]() -------------------- |
Cilveeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 368 Joined: 15-September 06 ![]() |
-------------------- ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
cilveek, ir labi!
btw. nav mani, bet favourite no happyness seerijas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 18:58 |