![]() |
![]() ![]() |
![]() |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
QUOTE(Kikyou @ Oct 25 2005, 22:22) ![]() ![]() kabači nerullee XD -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
nezheeliiga apieshanaas un vardarbiiba pret kabachiem. i like it!!!
![]() ![]() |
GunMetaL |
![]()
|
![]() hentai lion ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 666 Joined: 28-January 05 From: ZAFt headquarters ![]() |
^^ galvanais labi sacept un daudz garshvielas sabaazt tam virsu tad kabacis buus ok... mmmm... brutaali. btw, vai taa meiteniite tur nebija gadijumaa muusu pashu miestnieks :]
|
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
QUOTE(EliminatoR @ Oct 26 2005, 02:09) ^^ galvanais labi sacept un daudz garshvielas sabaazt tam virsu tad kabacis buus ok... mmmm... brutaali. btw, vai taa meiteniite tur nebija gadijumaa muusu pashu miestnieks :] Miesnieks nevis miestnieks (Sito laikam nopelnijusi uz mūžu, nav nekas pretī). Icho-sama turpinajumu lūdzu... Vispār tie komiksiņi labie, itsevišķi pēdējais....ņammm... -------------------- |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
labas zinas Miesniekam, nu ok Isai. Top Turpinaajums.
![]() -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
liec tik iekshaa. tas naruto komikss bija baigi labs
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Kolosāls darbs! Šāda veida vardarbība ir pilnībā pieņemama un nerosina slepkavnieciskas tieksmes....
Tā, kur ir mans lielais nazis...kabaci es nāku...muhahaha.... -------------------- |
GunMetaL |
![]()
|
![]() hentai lion ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 666 Joined: 28-January 05 From: ZAFt headquarters ![]() |
![]() ![]() velviens mans samaitaata gara darbs ![]() par ideju paldies S.U.D vienam no vecajiem sigiem ![]() REMEMBER BEWARE OF THEM.... ![]() par kvalitaati nepiekasiities, man jau taa bij probleemas atrast iisto izmeeru kuraa likt. p.s - bljin jau atradu neizlabotas kljuudas ![]() |
Dzy |
![]()
|
![]() Lira member ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 30 Joined: 20-September 05 From: Bauska <=> Rīga ![]() |
Hehē, labs
![]() ![]() ![]() -------------------- Jaunība ir trūkums, kas ar katru dienu iet mazumā
|
Kazuki |
![]() ![]()
|
hehehe shitas bija baigi labs komix. visu cienju, mazie chibiishi uzbruuk cilveecei.
![]() |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
kursh tad pa edwardu nereeca(vinsh ir paaudzies!!) ceru ka eliminators taisiis vel kautko shaadu, jo man looti patika!! mans komiksinsh vel top.
bet uz photoshop'a taisiitais ir labs. (i'm ichno-sama) -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Jāaaa... Eliminator, cerēsim, ka Chibi šito neieraudzīs. *norāda uz Edu* XDD
|
Ayumi |
![]()
|
QUOTE(Kikyou @ Oct 27 2005, 12:21) ir ok. man jau arii Eds patiik, bet pasmieties ir veseliigi! (CHIBI nenem pie sirds) ![]() -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
kaa vienmeer nav manis veidots, bet izlasot nevareeju neielikt LOL
![]() ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Hahaha jap, VG cats rullz. XD Ilgi rēcu par to Naruto.
Un jāaa. Es un manas stulbās vārdu spēles. >_>; Šitais ienāca prātā literatūras laikā. ![]() Trijstūri ir dumji. :/ |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 18:18 |