![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
kompliments kikyou, pa vinas trojas krishanu. veseliiga pasmieshanaas!
![]() nju, te mana naruto vs. sasuke 2 #. -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Trījstūri nav dumji, tie ir tikai garīgi atpalikuši.
![]() Bet komikss tāds mazs. tik trīs attēli. lai gan, trijstūru dumības attēlošanai ar to pietika. Ayumi es vairs nevaru, trieku ķeršu. Pārāk smieklīgi. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *nokrīt zemē un raustas* -------------------- |
Blackout |
![]()
|
![]() Gimme More ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 294 Joined: 4-November 05 From: Riga ![]() |
vai kāds varētu postot yaoi komiksu?
![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
QUOTE(reniesta @ Nov 4 2005, 23:54) Un vīrišķā auditorija uz vietas noraktu. -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Hahahahahahahahhahaa! XDDDDD
Naruto komikss rullz! Izņemot, tajā vienā rāmī (ar tiem sarkanajiem burtiem) tuvu pie neiespējama izlasīt tekstu. |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
QUOTE(reniesta @ Nov 4 2005, 22:54) Tas ir pie Yumes, viņa ir yaoi fans ![]() Yup tas naruto kimix rlzzz ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Garlaicība mani uzvarēja.
No wapanese plx!!!1 ![]() Ak jā, tad vēl bija arī šitais. ![]() Kāpēc angliski? Nezinu. P.S. Kur citi ar saviem komiksiem nozuduši? T_T |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
OMG!!! Kikyou, you are the best!
Šie īsie, mīļi sadistiskie komiksi ar guro novirzienu... vienkārši ideāli. I will be your fan forever! Lūdzu vēl.... Nevēlies uzzīmēt kādu nelielu mangu? Būs daudz piekritēju. Izmanto savas dotības dzīvē, ne katram ir tādas idejas un galvenais - zīmēšanas māka. Es ticu, ja šo visu npametīsi, nākotnē pelnīsi naudu ar savu zīmēšanu... nu vismaz fanu būs daudz! =) -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
Ir mēģināts, tikai man ar rakstīšanu slikti iet (nevaru nekādu stāstu izdomāt), plus vēl es ne pārāk labi zīmēju kustību (bet pie tā tagad tiek strādāts!). Bija ideja paņemt kādu īsu, esošu stāstu vai pasaku un uztaisīt viņam mangas versiju, bet tad izdomāju, ka tas nebūs vairs tas.
Bet es vēljoprojām mēģinu! :3 Es pēdējās divas nedēļas īpaši daudz zīmēju, tā kā sāk sanākt nedaudz labāk. Aizvakar uzzīmēju 2 lapas, vēljoprojām nav tā kā man gribētos, bet jau krietni labāk nekā mans pirmais mangas mēģinājums. |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
WooHoo Laimīgu Jauno Gadu!!!!Es vēl neesu uzzīmējis komiksu WooHoo!!
![]() ![]() -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
vampire_kiss |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 71 Joined: 6-March 05 From: everywhere i want.... ![]() |
hehehe...buus laikam beidzot jeega pabeigt to savu nolaadeeto dbz vienas lapas mandzinu(kaa es to saucu)....ahh...vai obligaati jaakraaso???
![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Ok... mazs komoksinjsh, kam sekos turpinaajums!
-------------------- |
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
tas i labs, sushi..tik iisss bet tik reeciigs..muahaha!
-------------------- ![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
QUOTE(Shumins @ Jan 3 2006, 20:38) Laigan arii tev JurCHIX...Tev arii neslikti sanaak...patiik arii tavs paraksta ziimeejums... ![]() Trojas krishana => Dumjie triistuuri ![]() ![]() ![]() Tas ir kikyou roku darbs, bet mana ideja. xD -------------------- |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
OMG Es vienkarši dievinu jurchika parakstu! ^^
.......poor spamers.................. poor me........ ,))) -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 18:18 |