![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Laiks ir. Iedvesma nav.
![]() Skrien kā vējš, uzdurās uz virtuves naža. =.= Tieši tāpēc skraidīt apkārt ļauni ņirdzot drīkst tikai ar gaļas cirvjiem. Kāpēc nav asiņu peļķe? Kabačiem nav asiņu, duh. |
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
Labs, tikai pietruuka vienas lietas kura izcelj tavus darbus..kkas sarkans tobish ASINIS!!
![]() [EDIT] ![]() ![]() ![]() ![]() Nu labi asinju nav..bet kabachiem ir oranzhas iekshas..nu kad pastaav sauliitee kljuust sarkaniigi bruunas ![]() -------------------- ![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
QUOTE(Kikyou @ Jan 4 2006, 11:39) Zin... ja mani šitā pielūgtu un censtos mani saklonēt 10 000 eksemplāros dēļ jaukajiem zīmējumiem, man iedvesma sen jau būtu radusies! ^__^ Komikss ir lielisks.. galvenais tā ideja XD -------------------- |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Turpinaajums buus... -------------------- |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
fanarts... XD
![]() -------------------- |
LeoR |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Opaa gribeejaas palasiit komiksus, bet skatos, ka gandriiz visi paarsvaraa taadaa "Happy tree friends" stilaa uztaisiiti
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Mm, tā jau arī īsti nav.
Lieta tāda, ka es te salīdzinoši daudz postoju. |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Buus! Tikko pabeidzu citu ziimeejumu! Nav laika! Starp citu, taa jau ir tikai fochene, ko taa Evil Chibi tur rokaa... Nav teikts, ka tas piepildiisies...
-------------------- |
hypnotize |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 141 Joined: 15-November 05 ![]() |
![]() buutu forshi, ja bikinj vairaak izziimeetu... -------------------- ![]() neskaties acīs - tās var hipnotizēt |
Fausts |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 32 Joined: 14-October 05 ![]() |
![]() My first comic! ![]() |
Kikyou |
![]()
|
^ Rofl! XDDD
![]() Tāda fiksa ideja, kas ienāca prātā. o_ō |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Fiksa un laba!!Forš arts.
-------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Kikyou |
![]()
|
Pēdējā laikā mēģinu cīnīties ar savu lamāšanos (dzīvē lamuvārdi vienā teikumā parādās vismaz 10 reizes), tāpēc lai visus sūtītu d...., sūtu visus lekt ārā pa logu. o.o
![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Man ljoti patiik 2. kvadraats
![]() Bet kopumaa - guro par daudz. Cenzeet! Nepaarproti - tavs guro nekad nav par daudz! -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Kikyou |
![]()
|
Ta'ta guro. Zarnas tak vēl nešķīst manos komiksos uz visām pusēm.
Man tak liekās mūsdienās visi zin, ka šķidrums, kas darbina cilvēka ķermeni ir sarkans, un, ka ja kautkur āda tiek pārrauta, sarkanais šķidrums tek ārā, tā kā big deal. >_> |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 14:25 |