![]() |
![]() ![]() |
![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
C'mon, es tachu teicu, ka nevajag paarprast... Tagad es juutos taa, ka man jaadzeesh savi posti un jaalien kaktaa
![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Oh come on, vēl tikai sakiet, ka kautko tamlīdzīgu no manis negaidījāt!
![]() Priecīgu aizgājušo Valentīndienu. :B |
LeoR |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Shis ir kaut kas negaidiits, nespeeju noticeet, ka tas otrs laachuks palika dziivs
![]() |
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
naakoshajaa kadraa kupid vareetu dusmaas nomest loku un netiihaam kaa par nelaimi caurdurt otru laaciiti...
|
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() xD nabaga laachuks ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
tur jau ir skaidri rezams ka tas lācis ir iemīlējies bitē. Dzīvnieku mīlis kā sacīt. Ko tā lācene tur piesējās?!
Bet komiks ir laps =3 -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
![]() "Paskatīsimies, kas lācītim vēderā"... vai tā vismaz viņa teica, bet uzšķērda lācim smadzenes. o.ō Nu, nu, dabūjāt ko gribējāt?! :B Šodien 1-2 sēriju Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan noskatījos. Tāaaadu iedvesmu dod... Nevaru sagadidīt, kamēr pārējās epas atnāk. Par iedvesmu runājot... 15. martā braucam ar klasi uz Rīgu, arī anatomikumu apciemosim. Šiki! XD Ā jā, šitais gan nav īsti komikss, bet man liekās otaku tautai neesmu atrādījusi. o.o Mani animācijas skili aug. ![]() |
Namejs |
![]()
|
Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 113 Joined: 10-August 05 From: tou dont wanna know it....realy you dont ![]() |
heh :DDD interesanti par ko tu naktiis sapnjo
![]() -------------------- Dont tell what to do, and i wont tell you where to go :D
|
Kikyou |
![]()
|
Visbiežāk par to, ka mūsu skolu ieņēmusi vācu armija un es ar dažiem klasesbiedriem mēģinu tikt ārā. :3
Tad vēl vienreiz es kautko sapņoju par dzejoļiem par sautējumu, kas tiek lasīti radio. Bet asinis es savos sapņos vispār neredzu. XD |
Namejs |
![]()
|
Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 113 Joined: 10-August 05 From: tou dont wanna know it....realy you dont ![]() |
uztaisi komixu par waacu armijas iebrukumu
![]() -------------------- Dont tell what to do, and i wont tell you where to go :D
|
DarkRockslizer |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 131 Joined: 11-December 04 ![]() |
![]() This is my, erm, addition made in some minutes for all this.. *nice* series of manga -------------------- All the things that exists never will disappear as they have never begun. Therefore, all is eternal except links between them, us.
|
Kikyou |
![]()
|
Tā gan nav vācu armija, bet gan jau maza, mīļa, slepkavnieciska klonu armija derēs.
![]() Bērniem viegli skalot smadzenes. :3 |
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
Phew, neesmu vieniigais kam errori lien aaraa, bet vismaz bertas tantei neraadaas viss hieroglofos kaa man
![]() -------------------- ![]() |
Kikyou |
![]()
|
Viss nē, bet daļa kvestu man ir korejiski. XDD
|
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
a vot man pilniigi viss, ieskaitot itemu descriptionu, un veel arii charu textuuras ir pilniigi neredzamas
![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 14:23 |