![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
kaadreiz sho raadiis par paraugu jaunajiem otakiem kaa nevajag dariit xD
|
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
Jeb kaa VAJAG dariit.
-------------------- ![]() |
One winged angel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 356 Joined: 1-September 05 ![]() |
Jaa shis ir baigais Anime forums, ko ja izlasa shito visu nevar iisti pamaniit...
-------------------- Kewl, mans profils vel nav dzeests =D
|
EndlessReality |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 177 Joined: 28-August 05 ![]() |
Tu tiešām taisies man klupt virsū? *sagrābj kruķi un pasmīn*
|
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
Ok man jaunais chars ir
![]() |
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
aaaa atkal kautinjsh...
|
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
Jaa... *takes her bazooka*
EndlessReality |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 177 Joined: 28-August 05 ![]() |
|
Kazuki |
![]()
|
shaisuke vs sud. un atkal saakass ,,,,,
|
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
Shaisuke tu shausi uz mani??? *lielas jaukas acis*
|
Shaisuke |
![]()
|
Neee Shaisuke wubz ze sud very much, vinja sudam neko nedariis. A vot tai sikajai maitai ER
![]() ![]() -------------------- ![]() |
One winged angel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 356 Joined: 1-September 05 ![]() |
ok shoreiz OWA norauj meeteli, panjem savu garo no-dachi un mazliet piezhmiedz acis, kaa arii nostaajas gataviibas staajaa
-------------------- Kewl, mans profils vel nav dzeests =D
|
Kazuki |
![]()
|
nee vinja tevi sitiiss.....
|
Shaisuke |
![]()
|
NESITIISHU!
Kazuki |
![]()
|
da kaa jau gudrs angel paiet malaa.... lai jau citi izkaujas...
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 14:51 |