![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
panjem kolu popkornu un saak skatiities *zvaigzhnju karus*
|
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
Kas OMFG? Pati saaka taa maita
-------------------- ![]() |
One winged angel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 356 Joined: 1-September 05 ![]() |
Kad aizas veiksmiigi izveidojas, OWA saak leviteet virs taam un skatiities Chick fight
-------------------- Kewl, mans profils vel nav dzeests =D
|
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
|
EndlessReality |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 177 Joined: 28-August 05 ![]() |
|
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
apseezhas ertaak un saak ar sudu iereekt
|
QATRO |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 47 Joined: 9-November 04 ![]() |
un tad paraados es:
![]() ![]() -------------------- |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
Neceru. No taadaam kaa tu neko nevar sagaidit. pat nav interesanti strideties. XD
Un par Qatro tika aizmirsts. -------------------- ![]() |
pinksakura |
![]()
|
![]() Hentai-chan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 604 Joined: 23-July 05 From: :D ![]() |
QUOTE(S.U.D @ Oct 11 2005, 18:43) QUOTE(pinksakura @ Oct 11 2005, 20:42) jaa es gjiibstu kad redzu asinis......... ah neģībsti!!!!!!!!!!!viss būs labi.....nekādas asinis ludzu tauta.... -------------------- Agent Smith: We're willing to wipe the slate clean, give you a fresh start. All that we're asking in return is your cooperation in bringing a known terrorist to justice.
Neo: Yeah. Well, that sounds like a pretty good deal. But I think I may have a better one. How about, I give you the finger [He does.] Neo: ...and you give me my phone call. |
EndlessReality |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 177 Joined: 28-August 05 ![]() |
Un kā tad, interesanti, es to sāku? Ja tev problēmas skolā/darbā, izgāz dusmas uz tiem, kas tajās ir vainīgi.
|
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
*iereec*
qatro tu tiec dedzinaats un sliicinaats par to, ka spamoji!!! ![]() |
Kazuki |
![]()
|
visi saak ucinaat quatro
![]() |
Shaisuke |
![]()
|
Buus asinis... daudz... Endless Reality tak ir TAAAAAAAAADS vamps...
-------------------- ![]() |
QATRO |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 47 Joined: 9-November 04 ![]() |
yes
-------------------- |
One winged angel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 356 Joined: 1-September 05 ![]() |
OWA pielevitee pie SUD blakus un saak tipa smaidiit, kas OWAm skaitaas kaa iereekshana
-------------------- Kewl, mans profils vel nav dzeests =D
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 08:58 |