![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
aigarius |
![]()
|
![]() Hentai no Kami (変態の神) ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 299 Joined: 28-May 05 From: Rīga ![]() |
dark angel is confused. (Tā aura izveidojās no tā, ka tu pateici, ka visiem vajag tagad pārstāt kauties un no tā, ka tu esi *dark* _angel_). Tsukino, claim you attack!
OWA: spell takes 200 move to complete, do you want start casting the "uber mega giga Seraph sephiroth" spell? -------------------- I am not an extrovert, I just pretend to be one.
And in my avatar, I am the penguin! |
Tsukino |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 296 Joined: 24-April 05 From: Hinata-sou ![]() |
QUOTE(dark_angel @ Oct 11 2005, 19:21) aigarius, pie kaa vainiiga mana aura? vai taa ir kautkaadaa sliktaa kraasaa, ka taa tik ljoti ietekmee tsukino? Nah, Tsukino daisuki's DARK and since it's soo... Tsukino nokriit no debesiim un mo zila gaisa izvilkusi shkjeepu saak tuvciinju ar dark angel... -------------------- ![]() Insanity: a perfect rational adjustment to an insane world. |
One winged angel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 356 Joined: 1-September 05 ![]() |
Melnaa mateerija ir, un taa visu laiku bijusi kabataa, LOL, aigarius pie tam stieni normaali var nokjert, veel mazliet avoidojoties pasham uz malu, nevis kaa Galda RPG gameri ieradushi izdomaat shkjeersljus visiem prikoliem, ko speeleetajs veesaa var dziivee izdariit, itsevishkji ja ir fighters
-------------------- Kewl, mans profils vel nav dzeests =D
|
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
vispaar AC( tas ir D&D) izskaidro visu, ja esi fanaatisks speeleetaajs, tu vari skatiities kaadu Ac dalju tev hito, ja nepaarsit Dex'u, tad tu izveiries 'n' stuff
|
One winged angel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 356 Joined: 1-September 05 ![]() |
It is not a spell, spell is Super Nova, I turn to Seraph Sephiroth by myself. Free action, taa kaa veel mans move ir briivs un tajaa es iemaucu ar savu dzelzs eņģeļa spaarnu Vincentam, kursh koaa ar Cloud un Barret ciinaas pret mani, ja neskaita dazhus Otakieshus
-------------------- Kewl, mans profils vel nav dzeests =D
|
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
bet diemzheel sud nebija pamaniijis tsukino, kura bija zilajaas taalees un atgriezdamaas sadeva vinjam par paareejo otaku slepkaviibu
|
aigarius |
![]()
|
![]() Hentai no Kami (変態の神) ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 299 Joined: 28-May 05 From: Rīga ![]() |
OWA: kā cilveks, kurš ir mazliet pieredzējis fighter, es tev saku, ka tu ne tikai dabūsi to damage, bet tev arī būs laba iespēja dabūt "crippled hand"
![]() Tsukino vs. black angel: Tsukino bija first strike advantage, kas netika izmantos, jo DA dexterity (kombinācijā ar neargesīvo auru) ļāva viņam izveirīties no pirmā sitiena. -------------------- I am not an extrovert, I just pretend to be one.
And in my avatar, I am the penguin! |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
tad vinja tika paverdzinaata un netiiri izmantota ^^ S.U.D turpinaaja valdiit
|
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
dark angel negrib ar tsukino kauties, taapeec piekukuljo vinju ar konfekteem
![]() |
Kazuki |
![]()
|
sud fui, tev jaamaina attiexmi pret sievieteem loll
|
Ghoul |
![]()
|
tsukino veel ir meitene ^^
|
Tsukino |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 296 Joined: 24-April 05 From: Hinata-sou ![]() |
Konchas? WHAT KIND OF PESON R U?????? Why not fight?
I have a idea. Let's fight s.u.d, U R GONNA DIE!!!! -------------------- ![]() Insanity: a perfect rational adjustment to an insane world. |
Kazuki |
![]()
|
whoo cares? vai tad meitenes ir atsevishkjs dzimums?
![]() |
One winged angel |
![]()
|
HA HA Aigarius, es vieniigi esmu pieredzeejis liidziigu situaaciju dziivee, tas vieniigais
![]() -------------------- Kewl, mans profils vel nav dzeests =D
|
Ghoul |
![]()
|
kas par kaushanos S.U.D valstii????? S.U.D juus iemeta cietumaa............
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 08:57 |