![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
XDD Ļoti gribu iemaaciities gitaaru speleet..... bet man nava laika >_<
-------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
agraak speeleeju klavieres, bet diemzheel slinkums mani beigaas uzvareeja un es pametu maaciibas.( tagad nozheeloju)
![]() un nu jau viss ir taaa aizmirsies.... ![]() |
flasherr |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 115 Joined: 11-July 05 From: zaru būdiņa dziļi mežā ![]() |
Protu spēlēt Klarneti un Klavieres
bet pēdējā laikā nespēlēju. -------------------- ![]() |
Deadly Frozen |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 68 Joined: 28-September 04 From: Svešā ādā. ![]() |
Klavieres un Flauta.
-------------------- ![]() |
AKIRA |
![]()
|
Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 73 Joined: 16-October 05 ![]() |
QUOTE(Shaisuke @ Oct 14 2005, 14:28) kaadaa grupaa speelee!? ![]() -------------------- |
Shoune |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 119 Joined: 13-July 05 From: tagad uz kadu laiku parvacos uz Londonu... =( ![]() |
Gitaru, bet to es loooti ilgi spelesu + ja Japana nepietiks tikai ar gitaru tad saksu Vijoli vai bungas sakt spelet...
-------------------- ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Kokli!
![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
O, jā! Kokli es arī mēdzu uzspēlēt (vairāk gan kaut ko nejēdzīgu strinkšķināt), kad biju pie vienas no savām paziņām... Patīkams instruments!
![]() -------------------- Go and die, please.
|
Faplo |
![]()
|
Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 136 Joined: 22-September 04 From: Jaunogre ![]() |
Taa pirms daziem gadiem pabeidzu muzikas skolu un tad pratu trompeti un klavieres
![]() |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
QUOTE(AKIRA @ Oct 18 2005, 13:22) QUOTE(Shaisuke @ Oct 14 2005, 14:28) kaadaa grupaa speelee!? ![]() Pagaidaam tikai kkaada sviestaa ko par grupu nevar nosaukt, kaa temporary basiste. Bungas mani tik ljoti neaizrauj, gandriz visu savu laiku un uzmaniibu veltu tikai - ze bass... ghih... ~BN~ -------------------- ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Pavasarī pabeidzu pēdējo gadu klavierēm.
Nekad... vairs... @_@ |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
nu viss šeit nav minēts, es spēlēju pavisam situ instrumentu un tās ir mazās afrikāņu bundziņas, man ja kas labi sanāk, ai labi nobalsoju par bungām, jo tās taču arī skaitās bungas
-------------------- |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Patreiz gan nespēlēju neko, bet tā mācījos spēlēt klavieres.
Dievinu visa veida gičas!!! ![]() -------------------- |
Jaladin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 346 Joined: 15-October 04 From: Tanelorn ![]() |
Es spēlēju tikai kaķi
![]() -------------------- Geeks rock!
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 12:01 |