![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
|
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
QUOTE(Trakais Cars @ Oct 20 2005, 14:13) un veel es veeleejos zinaat vai es veel kaadu reizi driikstu ierasties uz kaadu OTAKU pasaakumu un pat varbuut kaadreiz esmu silti gaidiits viesis Man personiigi pretenziju nekaadu nav ![]() ~BN~ -------------------- ![]() |
_D_N_X_ |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 56 Joined: 11-October 05 ![]() |
![]() ![]() Attached thumbnail(s) ![]() |
not_alone |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 460 Joined: 3-December 04 From: Nenoteikta atrašanās vieta ![]() |
nju ja XD
-------------------- ![]() |
pinksakura |
![]()
|
![]() Hentai-chan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 604 Joined: 23-July 05 From: :D ![]() |
QUOTE(_D_N_X_ @ Oct 22 2005, 22:54) ābolu sula tāda ar bija? ![]() ![]() -------------------- Agent Smith: We're willing to wipe the slate clean, give you a fresh start. All that we're asking in return is your cooperation in bringing a known terrorist to justice.
Neo: Yeah. Well, that sounds like a pretty good deal. But I think I may have a better one. How about, I give you the finger [He does.] Neo: ...and you give me my phone call. |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
QUOTE(pinksakura @ Oct 23 2005, 11:33) QUOTE(_D_N_X_ @ Oct 22 2005, 22:54) ābolu sula tāda ar bija? ![]() ![]() Tiem kas kaut cik uztureejaas *khem* nuudistu *khem* [ Jaa zuz tu driiksti pareekt ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Dero |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 337 Joined: 17-June 05 ![]() |
![]() ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
burka tika izlakta 2 gausu stundu laikaa. Uz kaadiem 10l aabolu sulas tika piejaukti klaat kaadi 4l shnapa.
|
Seila |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 406 Joined: 6-March 05 From: Rīga ![]() |
QUOTE(Sigfa @ Oct 23 2005, 11:40) burka tika izlakta 2 gausu stundu laikaa. Uz kaadiem 10l aabolu sulas tika piejaukti klaat kaadi 4l shnapa. Un lai cik tur bija piejaukts apakšā vienalga bija tīrākā ābolu sula ![]() -------------------- The ice cream mafia is taking over the world, so don't f*** with the ice cream man!!!
|
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
QUOTE(Adar @ Oct 23 2005, 13:00) QUOTE(Sigfa @ Oct 23 2005, 11:40) burka tika izlakta 2 gausu stundu laikaa. Uz kaadiem 10l aabolu sulas tika piejaukti klaat kaadi 4l shnapa. Un lai cik tur bija piejaukts apakšā vienalga bija tīrākā ābolu sula ![]() tapec ka neviens jau neiedomajas to visu samaisit,bet apaksa nebija tikai tira abolu sula,jo spicakie no spicakiajiem visur ielienoso degumu ipasnieki klaji pazinoja ka ta nebija "tira abolu sula" ja tad kad viss tika izdzerts un beigas palika tikai kautkadi biezumi vini nekludigi vareja pateikt kas tiesi abolu sulai ir bijis klat ![]() |
EndlessReality |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 177 Joined: 28-August 05 ![]() |
Uj, labi ka jums tur policija reidot negāja, ReD_FoXy tiktu iecirknī...
|
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
QUOTE(EndlessReality @ Oct 23 2005, 13:30) hrm. rupji sakot pusi pasaakuma threada postu sastaadiija spams par/pret alkoholu, galarezultaataa tika announceetas rules par alko ierobezhojumiem visiem ieskaitot pilngadiigos, bet beerni tik un taa tika pie alko. liiki imho. neskatoties uz to, ka pac naaku no latgales un jau pamatskolas jaunaas klasiitees dzeeru daudz ;> |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
nu jauki. neskatoties uz to, ka es pokemoniem dot alkoholu vispaar nebiju domaajis, un biju klaji pret, tik un taa dazhi nodzeeraas un tagad BLJAUSTAAS forumaa. Baigais varonjdarbs? to4 dzeeraat dzershanas peec, lai peec tam klaigaatu? Nu dabuujaat graadus, tad dabuujaat, kaapeec vajag to visur izbazuuneet? Buutu policija tik tieshaam iegriezusies daudziem sanaaktu suudi, ieskaitot mani kaa pilngadigajam, kas buutu atbildiigs par to pokemonu piedzirdiishanu.
beernudaarzs.... vairs nekaada alkohola mazajiem hiperpokemoniem. -------------------- Because i can!
|
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
labi vel ka nepardzera jegu. bet divaini liekas tas kad tika runats par/pret alkohola lietosanu, tad lielakoties visi bija pret un un nosodija tos kas gribeja ko iebilst, bet tagat? tagat lielas ar to ka ir dzerusi uz desmit litriem sulas izskidinatas 2 litrus 40% sņaba? kad vajadzeja izkarot lai kas tads vispar butu iespejams,tad atbalstitaju bija maz.
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Taapeec jau arii tika runaats pret alkohola lietoshanu, ka muusu viduu ir ne mazums pokemonu, kuri lepojas ar to, ka izdzers peec iespeejas vairaak. Ir vecums, kad cilveeks veel nesaprot, ka alkohols ir jautriibai, nevis lai piedzertos kaa lops un uzvestos kaa kretiins. Tas nav teemeets uz Sigfu - vinjsh neapreekjinaajaas un paarshaava paar striipu. Tas teemeets uz tiem, kam peec iespeejas vairaak izdzert ir lepnums, bez maz dziives jeega.
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 04:02 |