![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Kima |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< ![]() |
Aaaaaa (KOMATS) Zuze (IZSAUKUMA ZIIME) (IZSAUKUMA ZIIME) (IZSAUKUMA ZIIME)
Man taa bija jaaraksta (TOCHKA) (TOCHKA) (TOCHKA) Ai (KOMATS) nu whatever (TOCHKA) (TOCHKA) (TOCHKA) Pasaakums bij labs (KOMATS) ![]() Bij tieshaam augstumos (KOMATS) shis tuss laikam arii bij labaak ar to ka katrs vareeja atrast nodarbi sev (IZSAUKUMA ZIIME) ATKAARTOT (KOMATS) ATKAARTOT (KOMATS) ATKAARTOT (IZSAUKUMA ZIIME) ![]() Uf (KOMATS) uf (KOMATS) uf nu esmu slima (KOMATS) no skraidiishans zem kokiem pa lietu un diikja nesameriigi aukstaa uudens (IZSAUKUMA ZIIME) Ek (KOMATS) Raine (KOMATS) uz ko tu mani tik nepierunaa >< NENOZHEELOJU (IZSAUKUMA ZIIME) (IZSAUKUMA ZIIME) (IZSAUKUMA ZIIME) -------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
not_alone |
![]() ![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 460 Joined: 3-December 04 From: Nenoteikta atrašanās vieta ![]() |
njuf,es te arī biju 1.reizi...katrā ziņā viens no labākajiem tusiem ever *^-^*
ja kāreiz man likās,ka te lielākā daļa ir dusmīgi onkuļi,kas mani bezmaz vai grib apēst,tad taga gan tā neliekas XD un jā,paldies munkai(tb,shaisukei),ka visu laiku rūpējās par visiem.vispār paldies,ka bija tik dauc paikas un ka viss bija mega super duper kawaii(un paldies Tadoram par prjaņikiem XD) -------------------- ![]() |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
damnit, aigarius un pinksakura lieciet tak tas bildes ieksha~!!
~BN~ -------------------- ![]() |
Kima |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< ![]() |
Un starp citu! Kikiits, Aivvv (sakariigs, eee, radiijums, ko visi ruuca?) un Maariits ar savu cosplay gribeeja pieraadiit, ka cosplay piu, un tomeer pieradiija preteejo!!!HAHAHA!!!Vinjiem bij smiekliigi un jautri arii pareejiem...es diemzheel redzeejo, ko taadu, bet nu citi man neticees, pat ja pastaastiishu ><...
Un cosplay uzdevums ir, lai buutu jautri, hehehehe ![]() -------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(edg @ Oct 16 2005, 18:26) Daudzi cilveeki dziivee ir savaadaaki, nekaa forumaa izliekas. Un atklaajas foruma apsleeptie talanti - piemeeram, ShinChan ziimeetprasme. Un neprasme spēlēt zolīti, jo neatceros, kad veel tādos mīnusos būtu palicis Un tiešām, lieciet iekšā bildes, vismaz 4 cilvēkiem saskaitīju kameras -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
Es tusinja konstateju daudzas lietas
1) Ka cilveki nemak ekonomiski sagulet; 2) Ka ari chibi animes ir PARAK lielas kruutis; 3) Ka aivvv tomer ir dikti forshs cilveks; 4) Ka mans virs mani krapj; 5) Ka ShinChan ir izkaapis no ROTK; 6) Un ka visi otakieshi ir friiki psihopaati. ~BN~ -------------------- ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
-------------------- Es esmu, kas es esmu
|
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Tuss bija tāds kādam tam bija jābūt - lielisks! Tik tādam tusam būtu jāilgst kādas 3 dienas nevis 1 nakts...
Lai nu kā, bet tik daudz forumiešus nav nācies skatīt.. patīkami... QUOTE(Shaisuke @ Oct 16 2005, 20:09) Ja skatīšanās uz kauliņiem skaitās krāpšana, tad lai ar tā būtu ^^ -------------------- |
Shaisuke |
![]() ![]()
|
Tu neskatijies uz kaulinjiem, tu skatijies uz ShinChan, Shinobi-Sama, anti un EliminatoR un es redzeju ar KADU skatienu! >.< *snif* Un tu vel mani apvainoji ka es flirteju ar silditaju!
~BN~ -------------------- ![]() |
GunMetaL |
![]()
|
![]() hentai lion ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 666 Joined: 28-January 05 From: ZAFt headquarters ![]() |
QUOTE(Shaisuke @ Oct 16 2005, 20:09) Es tusinja konstateju daudzas lietas 1) Ka cilveki nemak ekonomiski sagulet; 2) Ka ari chibi animes ir PARAK lielas kruutis; 3) Ka aivvv tomer ir dikti forshs cilveks; 4) Ka mans virs mani krapj; 5) Ka ShinChan ir izkaapis no ROTK; 6) Un ka visi otakieshi ir friiki psihopaati. ~BN~ 1. nu varbuut citaas istabaas. tajaa taa teikt normaalajaa istabaa kur man sanaaca atpuusties nebija probleemas ar saguleeshanu tiesa nebiju plaanojis ka atsleegshos bet... 2. piekriitu to es nemuuzham neaizmirsiishu. +vel to kaa tas tika paprasiits chibiam ![]() 3. nu pagaidaam slikts priekstats neradaas. bet neatceros kas bij tie triis tansvestiiti ![]() 4. un turpinaas, njemot veeraa otaku eee koku ![]() ![]() 5. piekriitu esu taa 4ara fans. liidziiba ir apbriinojama. 6. paldies pa komplimentu, mees censhamies |
ShinChan |
![]()
|
![]() ![]() Vai te būtu nepieciešams balsojums? -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Sinder |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 19 Joined: 11-September 05 From: Behind the Stars, In the Valley of Dreams ![]() |
QUOTE(ReD_FoXy @ Oct 16 2005, 16:08) Atsauksmes ir labas ![]() -------------------- ![]() |
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
Nu... no manis par sho tusu nevienu sliktu vaardu nedzirdeesiet.
Bija super... un bija smiekliigi arii (tas briidis kad Sigfa runaaja ar durviim par ceturto dimensiju ![]() LIIIIIIIIEEEEEEELS PALDIES! |
Forgotten*Memory |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 126 Joined: 17-September 04 ![]() |
Pasākums bija labs, pat ļoti labs! Man personīgi visi forumieši likās intersanti un patiešām "brālīgi", ja tā to varētu nosaukt! Žēl, ka nesanāca iepzaīties ar visiem, bet cerams, ka būs citas reizes arī, kad tiks dota vēl šāda iespēja... ^^
Un milzīgs paldies Shaisuke! :] -------------------- ![]() "..." |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
tas bija visjautrākais pasākums manā dzīvē, it īpaši tas Yaoi tvisters
![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 19:10 |