![]() |
![]() ![]() |
![]() |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
QUOTE(Hikaru @ Oct 16 2005, 15:53) Kā arī noskatījos kārtējo reizi Hikaru no Go pirmās sērijas. Un daži cilvēki uzspēlēja Go. Tikai tā grāmatiņa atkal kaut kur aizceļoja... Ja gribi turpinaat no taas pashas vietas, noskatiijaamies liidz 17. seerijai. Speeleets vienalga tika paaraak maz, naakamreiz vajag labaak organizeeties (lai nebuutu tik daudz ko skatiities). Un to graamatinju es peedeejo reizi redzeeju taas maajas lielajaa istabaa uz plauktinja. QUOTE(Janchux @ Oct 16 2005, 16:33) Tuss bija baigi labs... zheel, ka visur nepaspeeju pabuut... bet no riita ciinja pret miesnieku man patika [tie, kas zin patiesiibu, tie sapratiis].. ![]() miesniekam tika ielikts attieciigais tituls forumaa ![]() QUOTE(ShinChan @ Oct 16 2005, 17:39) Un protams jaunās "Harry Potter the real story" mangas zīmēšanu. Cerams, ka latsguru, tiko atkopsies no svinībām ievietos pusgatavo materiālu art sadaļā. nu pacentiisimies. kam pieder autoriiba? QUOTE(zenofex @ Oct 16 2005, 18:34) Paldies ... Yume, Lijai, Shin-Chan un Shinobi-Sama par jautriibu un patiikamu laika pavadiishanu. PS Vai chibi ziimee ar kruutiim? ![]() ehh... muus ar Hikaru aizmirsa... ;( QUOTE(edg @ Oct 16 2005, 19:34) QUOTE(Isabel Carmin fon Edelhain @ Oct 16 2005, 18:30) Viena no retajiem kas vispār negulēja un tagad sēžu un klanos. Jaa... Nebija jau pa kuru laiku guleet! ![]() ![]() analogjiski. un veel peec tam aizgaaju uz japaanju kino... diivaina filma, it iipashi ja pusi noguleet, un divas treshdaljas no paareejaa laika atrasties transaa... nu un atlikushajaa laikaa meegjinaat atklaat sizhetu, kura tir izskataas ka nebija... tikai liels spams filmas veidaa... manupraat... QUOTE(Shaisuke @ Oct 16 2005, 19:46) Ja otakieshi gribes ko tadu atkartot, tad bus gan iespejams ![]() KAD? teiksim, decembrii buutu labi. paskaties kuram ir dzimshanas diena. var piemeeram Hikaru dzimshanas dienu svineet ![]() QUOTE(za4peedinja @ Oct 16 2005, 19:47) Aaaaaa (KOMATS) Zuze (IZSAUKUMA ZIIME) (IZSAUKUMA ZIIME) (IZSAUKUMA ZIIME) luudzu neraxti taa, traucee lasiit. pat veel vairaak nekaa tie "w" "v" vietaa... QUOTE(Shaisuke @ Oct 16 2005, 20:09) Es tusinja konstateju daudzas lietas 1) Ka cilveki nemak ekonomiski sagulet; 2) Ka ari chibi animes ir PARAK lielas kruutis; 3) Ka aivvv tomer ir dikti forshs cilveks; 4) Ka mans virs mani krapj; 5) Ka ShinChan ir izkaapis no ROTK; 6) Un ka visi otakieshi ir friiki psihopaati. 1. nu kaa kur, un kaa kursh. anti piemeeram guleeja ljoti ekonomiski. 3. nu un ko es teicu? naakamreiz vairaak mani klausi ![]() 4. visi viiri kraapj 6. tevi nevajadzeeja laist aaraa no muusu istabas ![]() -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
AKIRA |
![]()
|
Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 73 Joined: 16-October 05 ![]() |
...man bij auksti... un šahs iedeva galvaa... lol! maaja un vieta jau bij kuul, ja nebuutu taa zhurka...
-------------------- |
Kagome |
![]()
|
![]() Fire Rose ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 588 Joined: 19-March 05 From: guarding Hell's gates ![]() |
QUOTE(AKIRA @ Oct 17 2005, 03:24) tas bija siikums, lastguru un aivvv to zjurku gribeeja nokjert... tieshaam liels paldies Shaisuke par pasaakumu, uz naakamo otaku tusu noteikti buushu, jo vnk otaku tusiem vnk nedriikst nebraukt... ![]() -------------------- |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(lastguru @ Oct 16 2005, 23:54) QUOTE(ShinChan @ Oct 16 2005, 17:39) Un protams jaunās "Harry Potter the real story" mangas zīmēšanu. Cerams, ka latsguru, tiko atkopsies no svinībām ievietos pusgatavo materiālu art sadaļā. nu pacentiisimies. kam pieder autoriiba? Pie šī mākslas darba strādāja autoru kolektīvs. Ar ideju ģenerēšanu vai realizēšanu nodarbojos es, shinobi-sama, anti, zenofex un edg, kurš ir izkopis traktoru zīmēšanas prasmi teju līdz ideālam. Par zīmējuma augsto raudzi liecina arī tāda Harija Potera guru kā Aivvv pozitīvie komentāri, kurš apgalvo, ka pat Kuarona filmā Potera patiesā būtība ne tuvu nav tik labi atklāta kā mūsu darbā. P.s. šorīt konstatēju, ka esmu aizmirsis paķert līdzi savas balzāma glāzītes. Tas laikam norāda uz to, ka vēl nāksies atgriezties ![]() P.p.s. ...un aizmirsusies ir arī limited edition Tautas partijas pildspalva, kuras jau tā augsto vērtību jo lielāku dara apstāklis, ka ar to ir zīmēti uzmetumi augstākminētajai mangai. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(lastguru @ Oct 16 2005, 23:54) QUOTE(Shaisuke @ Oct 16 2005, 19:46) Ja otakieshi gribes ko tadu atkartot, tad bus gan iespejams ![]() KAD? teiksim, decembrii buutu labi. paskaties kuram ir dzimshanas diena. var piemeeram Hikaru dzimshanas dienu svineet ![]() Var svineet maneejo. Taa kaa es parasti dzimshanas dienaas uzstaadu noteikumu, ka tas, kas man kaut ko daavinaas, tiks izmests pa durviim, tad svineetaajiem tas noteikti ir materiaali izdeviigi! ![]() QUOTE(Kagome @ Oct 17 2005, 06:41) QUOTE(AKIRA @ Oct 17 2005, 03:24) tas bija siikums, lastguru un aivvv to zjurku gribeeja nokjert... Esmu dzirdeejis, ka aivvv esot to zhurku soliijies apeest dziivu. Vispaar, kaa tusaa atklaajaas, cilveeki ir tik ljoti pieradushi pie mana traktora, ka avatars jaamaina atpakalj. Ar traktora ziimeejumu asocieejas tik daudz spama, ka aivvv bija paarliecinaats, ka es esmu kurbijkurnes biedrs ![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
soirvakt |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 60 Joined: 4-March 05 From: Savā rozā istabā, ieracies spilvenos... ![]() |
hei ssinccans melo es to darbu noliku liidz ar zemi
![]() nu neteikssu ka tas buutu bijis best tusinnss ever bet katraa gadienaa nozzeelot jau nu nenozzeeloju ne mazaakajaa meeraa un man jau nu personiski ko dariit bija visu laiku ![]() nedaudz gan biedeeja taas istabas kuraas tiessaam cilveeki skatiijaas anime ![]() ![]() ![]() ![]() katraa gadiijumaa par dazziem arii man radaas labaaks iespaids nekaa lasot forumu teiksim tas pats tador (kaut arii vinnss centaas sapluust ar asfaltu ![]() ![]() kaa arii liels paldies ssaisukei par vispaareejo aktivitaati visdazzaadaakajaas jomaas un arii paldies par komplimentu ![]() nju jaa varbuut ka es veelkaadreiz jumsuzbaaziissos un aissaussu uz kaadu pasaakumu ps varbuut mani bar atbanot ![]() ![]() made by aivvv -------------------- [size=7]Man garšo čipsi un ļoti patīk tusiņi, kur mēs ar puikām varam mīļi parunāt par visu, kas mums uz sirsniņas sakrājies lol
|
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
manā skatījumā tuss bija super, lai arī es lielākoties nosēdēju mierīgajā istabā pie puikām :>
Shaisuke, lielumlielais paldies par tusu! (par sedzinjas uzsegšanu arīdzan :) QUOTE(soirvakt @ Oct 17 2005, 09:25) nedaudz gan biedeeja taas istabas kuraas tiessaam cilveeki skatiijaas anime :blink: bet nju visu jau nevar gribeet :lol: :lol: :lol: nu, kamōn, tas tak ir otaku tuss after all :) man gan patika tā anime skatīšanās - iepazinos ar Dokuro-chan, Hikaru No Go, Otaku No Video (iesaku visiem) un Maboraho (tā tas laikam rakstījās). un vēl ar edg amv arīdzan :) -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Seezhu darbaa un gribu atpakalj... Domaaju, neesmu vieniigais. Kad un kur buus afterparty?
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Sērfijs |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 453 Joined: 30-May 05 ![]() |
Īstenībā afterparty varētu uztaisīt pat šonedēļ, kaut vai kādā barčikā.
-------------------- I am an expert on anime and I become very angry when people give uneducated opinion on anime. Anime is very serious exact science and not a stupid way to kill time, it is very important to know about this subject. If you are not knowledgeable about anime then you are a moron.
|
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
Ideja laba, tikai kur? O.o
~BN~ -------------------- ![]() |
Seila |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 406 Joined: 6-March 05 From: Rīga ![]() |
E-e-e...paldies par pasākumu
![]() ![]() Bet vispār, ja runā nopietni, tad manā uztverē pasākums ir ļoti labi izdevies. Tā ka visi varēja katrs nodoties tam ar ko vēlējās nodarboties un pārsvarā netraucēja pārējos. -------------------- The ice cream mafia is taking over the world, so don't f*** with the ice cream man!!!
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
QUOTE(Sephiroth @ Oct 17 2005, 11:10) Nē, nevajag, labāk kādā jaukākā vietā, lai gan...man garšo tās ceptās ķiplokmaizītes ![]() varbūt varētu sarīkot masveida sēņošanu Krievupē -------------------- |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
|
Tigra2 |
![]() ![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Umm ko Otakieši domā par sēņošanu? Ja no ērcēm nebaidās...pasākums gan nav diezko saistīts ar anime...bet tā tikai tāda ideja?
-------------------- |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
QUOTE(Church @ Oct 17 2005, 10:33) QUOTE(Shaisuke @ Oct 17 2005, 10:21) spriezhot peec liic shim bijushajiem aftersomething - nedzeeraajiem teejas naminjaa, paareejiem greeciniekiem - @ melnais kakjis ;> Piekriitu ze Church. Vecajaa labajaa Jukatan ![]() Un nav par ko Adar ![]() ~BN~ -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 05:40 |