![]() |
![]() ![]() |
![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Nu vispaar taa: pasaakums ok, afterparty vajag. visticamaak ka afterparty "pareizajiem cilveekiem" jau nu notiksies tradicionaalajaa vietaa (tobish tur kur es peedeejo nedeelju laikaa esmu bijis vairaak kaa maajaas), un tie kas zinaas par ko iet runa varees droshi piebiedroties, teiksim otrdien. Interesenti var asazinaaties ar mani caur PZ, saskanjot laiku (varbuut uzzinaat vietu).
-------------------- Because i can!
|
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
Brrrr, kad galerija tiks ielikta kopbilde? Wahaaaaaa, gribu kopbildi.
~BN~ -------------------- ![]() |
ReD_FoXy |
![]() ![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
QUOTE(Sinder @ Oct 16 2005, 22:19) QUOTE(ReD_FoXy @ Oct 16 2005, 16:08) Atsauksmes ir labas ![]() TAD ES GRIBU UZ TURIENI ATPAKALJ!!! ![]() ![]() QUOTE(Tador @ Oct 16 2005, 22:48) un bija smiekliigi arii tas briidis kad Sigfa runaaja ar durviim par ceturto dimensiju ![]() LIIIIIIIIEEEEEEELS PALDIES! Ja vinjsh taisaas katru reizi shitaadaa liimenii pielieties vinjam pasham tiiri droshi spiid apmekleet ceturto dimensiju pasham personiigi ![]() ![]() ![]() QUOTE(edg @ Oct 17 2005, 11:53) Mani pieskaitiet pie grupas uz reiz un bez iebildumiem ![]() -------------------- ![]() |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
QUOTE(ReD_FoXy @ Oct 17 2005, 14:26) QUOTE(Tador @ Oct 16 2005, 22:48) un bija smiekliigi arii tas briidis kad Sigfa runaaja ar durviim par ceturto dimensiju ![]() Ja vinjsh taisaas katru reizi shitaadaa liimenii pielieties vinjam pasham tiiri droshi spiid apmekleet ceturto dimensiju pasham personiigi ![]() ![]() ![]() a man liekas ka vinjsh vienmeer taa pielejas (btw, es nebiju tas laimiigais liecinieks..., diemzheel... kaapeeec vinjsh taadaa staavoklii negaaja muusu istabu izklaideet... ![]() -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
QUOTE(lastguru @ Oct 17 2005, 15:44) QUOTE(ReD_FoXy @ Oct 17 2005, 14:26) QUOTE(Tador @ Oct 16 2005, 22:48) un bija smiekliigi arii tas briidis kad Sigfa runaaja ar durviim par ceturto dimensiju ![]() Ja vinjsh taisaas katru reizi shitaadaa liimenii pielieties vinjam pasham tiiri droshi spiid apmekleet ceturto dimensiju pasham personiigi ![]() ![]() ![]() a man liekas ka vinjsh vienmeer taa pielejas (btw, es nebiju tas laimiigais liecinieks..., diemzheel... kaapeeec vinjsh taadaa staavoklii negaaja muusu istabu izklaideet... ![]() Taadaa staavoklii vinjsh pie mums vnk nebija speejiigs atnaakt ![]() Nu ne vienmeer cik man zinaams... Shoreiz Sigfa ciinjaa ar tekilu zaudeeja atstaajot visus laurus divaam tekilas pudeleem kuras vinju nolauza atstaajot guljus staavoklii pirtii ![]() -------------------- ![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Es nupat caurskatiiju galeriju... bija daudz aivva maariisha un cara kospleja bildes.. un tad man domas aizkliida liidz momentam "kas buutu bijis, ja aivvv maariitis un cars kosplejaa buutu naktii kad Sigfa gaaja mekleet to4ku?".....
-------------------- Because i can!
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(Tigra2 @ Oct 17 2005, 10:36) Umm ko Otakieši domā par sēņošanu? Ja no ērcēm nebaidās...pasākums gan nav diezko saistīts ar anime...bet tā tikai tāda ideja? Sals. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
pinksakura |
![]()
|
![]() Hentai-chan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 604 Joined: 23-July 05 From: :D ![]() |
tā es arī ierados nju ko var teikt pasākums bija super super forššššš paldies mūsu organizātorei Shaisukei....emm bildes tiks sūtītas Yumei un viņa ieliks (es jau prasīju lastguru bet ko var teikt lastguru=lazy viņš ateicās)
-------------------- Agent Smith: We're willing to wipe the slate clean, give you a fresh start. All that we're asking in return is your cooperation in bringing a known terrorist to justice.
Neo: Yeah. Well, that sounds like a pretty good deal. But I think I may have a better one. How about, I give you the finger [He does.] Neo: ...and you give me my phone call. |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
Kapec neliec pati? O_o
~BN~ -------------------- ![]() |
pinksakura |
![]() ![]()
|
![]() Hentai-chan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 604 Joined: 23-July 05 From: :D ![]() |
QUOTE(Shaisuke @ Oct 17 2005, 13:48) uhhhhh.....zini Pinksakura=lazy dont wory andromens ieliks... -------------------- Agent Smith: We're willing to wipe the slate clean, give you a fresh start. All that we're asking in return is your cooperation in bringing a known terrorist to justice.
Neo: Yeah. Well, that sounds like a pretty good deal. But I think I may have a better one. How about, I give you the finger [He does.] Neo: ...and you give me my phone call. |
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
nu mega-tuss ir beidzies un mes atkal varam dzivot ilgi un laimigi
![]() ![]() |
Shaisuke |
![]()
|
QUOTE(pinksakura @ Oct 17 2005, 14:54) QUOTE(Shaisuke @ Oct 17 2005, 13:48) uhhhhh.....zini Pinksakura=lazy dont wory andromens ieliks... a suutiit bildes nav lazy? ~BN~ -------------------- ![]() |
_D_N_X_ |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 56 Joined: 11-October 05 ![]() |
![]() |
Shaisuke |
![]()
|
Es izdomaju ka nakamo Inchukalnu varetu rikot Novembri.
![]() P.s- es laikam aigarius norakshu dziivu! Kur ir ze kopbilde? ![]() ~BN~ -------------------- ![]() |
Kima |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< ![]() |
Tu saproti cik tas ir daavanas? Noooo...
Iiisteniibaa nevajag arii tik ljoti biezhi..starp salaspils un inchukalnu bij 2,5 meeneshi, lai tak naakoshais notiek kkad decembrii, apvienosim ar ziemassveetkiem (te es noteikti piestraadaashu pie programas un paarvareeshu savu slinkumu, neljaushu tautai mani miilji atshuut (kas visai brutaali notika ![]() ![]() -------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 05:41 |