![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
YESSS IR Kopbilde... aigarius = ze god...
![]() ![]() ~BN~ -------------------- ![]() |
aigarius |
![]()
|
![]() Hentai no Kami (変態の神) ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 299 Joined: 28-May 05 From: Rīga ![]() |
Izdomāju, ka kaut kas arī jāuzraksta. Tuss bija superīgs, bet nogurdinošs - tikai pāris stundas atpakaļ pamodos
![]() Ko var teikt - katrā brīdī katrs varēja atrast ko padarīt pēc savas sirds patikas. Visu nakti tusējās tikai kādi 7-8 cilvēki: pārējie vismaz pāris stundas pagulēja. Man patika tāds distributīvs tusa formāts - katrā istabā visu laiku kaut kas notika (izņemot tās pāris stundas, kad visās istabās izņemot divas visi bija nolūzuši). Baigā škrobe, ka mazliet nokavēju sākumu (~par 5 stundām ![]() ![]() ![]() ![]() P.S. Daudzi cilvēki uzzināja, ka es elastīgi piemērojos visdažādākajām situācijām un te es domāju ne tikai NERV lomu ![]() P.P.S. Gala-Kopbilde ir galerijā. -------------------- I am not an extrovert, I just pretend to be one.
And in my avatar, I am the penguin! |
Andromens |
![]()
|
![]() Between Light and Darkness ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 162 Joined: 3-January 05 From: Latvia - Ventspils ![]() |
Būtu jau labi ja ar andromenu kāds bilu sakarā sazināts >.<
Viņš vispār pieejams gandrīz visur i irc i skype ar nick andromens i msn ![]() -------------------- |
Dero |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 337 Joined: 17-June 05 ![]() |
Kopbilde ir lieliska, bet žēl, ka tika uzņemta, kad daudzi bija jau prom
![]() |
pinksakura |
![]()
|
![]() Hentai-chan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 604 Joined: 23-July 05 From: :D ![]() |
QUOTE(Andromens @ Oct 17 2005, 16:03) Būtu jau labi ja ar andromenu kāds bilu sakarā sazināts >.< Viņš vispār pieejams gandrīz visur i irc i skype ar nick andromens i msn ![]() pag anromen biku pag būs tev bildes es pamanīju kad gandrīz visās bildēs ir aigarius aun mani zābaki... -------------------- Agent Smith: We're willing to wipe the slate clean, give you a fresh start. All that we're asking in return is your cooperation in bringing a known terrorist to justice.
Neo: Yeah. Well, that sounds like a pretty good deal. But I think I may have a better one. How about, I give you the finger [He does.] Neo: ...and you give me my phone call. |
Sērfijs |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 453 Joined: 30-May 05 ![]() |
Man radās jautājums, kad forumā beidzot parādīsies Harry Potter Director`s Cut jeb Harry Potter The Real Story?
-------------------- I am an expert on anime and I become very angry when people give uneducated opinion on anime. Anime is very serious exact science and not a stupid way to kill time, it is very important to know about this subject. If you are not knowledgeable about anime then you are a moron.
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Shajaa jautaajumaa vajag lastguru apbeert ar PM.
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
QUOTE(edg @ Oct 17 2005, 14:52) QUOTE(Tigra2 @ Oct 17 2005, 10:36) Umm ko Otakieši domā par sēņošanu? Ja no ērcēm nebaidās...pasākums gan nav diezko saistīts ar anime...bet tā tikai tāda ideja? Sals. Nav nemaz tik traki pēdējās sēnes jānolasa, ar vaļinkiem nesals -------------------- |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(Sephiroth @ Oct 17 2005, 17:53) Man radās jautājums, kad forumā beidzot parādīsies Harry Potter Director`s Cut jeb Harry Potter The Real Story? ..tad kad es no lastguru dabuushu attēlus un sadomāšu tiem atbilstošu story. Tici man, sveci zem pūra neviens neturēs, jo to vajag redzēt, to vajag just... -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
Viss jau pateikt, žēl tikai ka nebiju uz kopbildes bildēšanu :\ Nu bet always is the next time.
|
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
Dazhas bildes vienkaarshi gjeniaalas [paarsvaraa tas kur ir muusu triis sievietes jeb daamas
![]() Arvien vairaak gribu atpakalj uz Inchukalnu *sniff* Who's whit me? -------------------- ![]() |
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
mjām... žēl ka nav visu visu kopbildē... next time jātaisa kopbilde pēc atbraukšanas un pirms aizbraukšanas... lai ir ar ko salīdzināt tjipa Pirms/pēc izmaiņas..
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Oooo...jūs kautko tapinājāt? tad tomēr es kaotko pa tām divām stundām gulēšanas palaidu garām.
Un bildes.. fun-fun.. komentāri vietām citēšanas vērti vienkārši. Un vispār, jei! es tagad pazīstu viarāk tautas, nesaku ka visus atcerēšos uz ielas, bet varpūtība ir. ![]() Starp citu, kur ir pārējās fočenes( hint to pinksakura) -------------------- ![]() |
pinksakura |
![]()
|
![]() Hentai-chan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 604 Joined: 23-July 05 From: :D ![]() |
QUOTE(Yume @ Oct 17 2005, 18:15) Oooo...jūs kautko tapinājāt? tad tomēr es kaotko pa tām divām stundām gulēšanas palaidu garām. Un bildes.. fun-fun.. komentāri vietām citēšanas vērti vienkārši. Un vispār, jei! es tagad pazīstu viarāk tautas, nesaku ka visus atcerēšos uz ielas, bet varpūtība ir. ![]() Starp citu, kur ir pārējās fočenes( hint to pinksakura) nju tā Yumei prieki pa bildēm bildes liks andromen jo es=lazy es jau sūtu bildes viņam jau ir ielikts kawai Tador -------------------- Agent Smith: We're willing to wipe the slate clean, give you a fresh start. All that we're asking in return is your cooperation in bringing a known terrorist to justice.
Neo: Yeah. Well, that sounds like a pretty good deal. But I think I may have a better one. How about, I give you the finger [He does.] Neo: ...and you give me my phone call. |
soirvakt |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 60 Joined: 4-March 05 From: Savā rozā istabā, ieracies spilvenos... ![]() |
es tagad domaaju kavareetu uztaisiit kaadu kurbijkurnes pasaakumu uz kuru vareetu ieluugt arii juus nu taa teikt lai redz kaa taas lietas dara muuseejie
![]() ![]() ![]() (un ee juus man ar to poteru uzprasaites taa biku tas ka es esmu bijis tusaa jau veel neko nemaina ![]() aa un jaa soirvaktam ir jautaajums vai mees turpmaak tiekam iznnemti no melnaa saraksta ??? made by aivvv -------------------- [size=7]Man garšo čipsi un ļoti patīk tusiņi, kur mēs ar puikām varam mīļi parunāt par visu, kas mums uz sirsniņas sakrājies lol
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26 July 2025 - 21:54 |