![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Esmu veiksmiigi pirtinjaa atstaajis piipes tureetaaju. Ja kaads vinju ir piesavinaajies, labpraat dabuutu to atpakalj. Ja vinjsh veel ir tur, vai es vareetu luugt BN kautkad apsktiities?
Gan jau neesmu vieniigais kas kautko nozaudeejis. |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
Veeleejos atgaadinaat ka tusaa tika atrasts lietussargs... saliekamais ja nekljuudos peeleeks ar kkaadaam citaam nokraasaam... lietusargs palika inchukalnaa pakarinaats uz pakaramaa... ja atradiisies iipashnieks domaaju lietusargs tiks atdots
![]() -------------------- ![]() |
aigarius |
![]()
|
![]() Hentai no Kami (変態の神) ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 299 Joined: 28-May 05 From: Rīga ![]() |
QUOTE(ReD_FoXy @ Oct 17 2005, 21:05) Veeleejos atgaadinaat ka tusaa tika atrasts lietussargs... saliekamais ja nekljuudos peeleeks ar kkaadaam citaam nokraasaam... lietusargs palika inchukalnaa pakarinaats uz pakaramaa... ja atradiisies iipashnieks domaaju lietusargs tiks atdots ![]() Tas varētu būt tas, ko es nopirku ceļā uz pasākumu. Man pēc viņa īpašas vajadzības nav. -------------------- I am not an extrovert, I just pretend to be one.
And in my avatar, I am the penguin! |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Man pirtii palika kaartis 27 santiimu veertiibaa. Atradeeja pienaakums ir vinjas atnest uz naakamo tusu, lai kur tas arii nenotiktu!
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Man pazuda ekskluzīva Tautas partijas pildspalva, laimīgais atradējs var paturēt un katru nakti pirms gulētiešnas pateikties Dievam par manu neizmērojamo dāsnumu.
Paša aizmāršības dēļ tika atstātas arī divas glāzītes, no kurām, jāatzīst visai neslēpti un jau uzreiz pēc ierašanās tika dzerts balzāms ar upeņu sulu. Kas atrada, lai savāc un iedzer no tām uz manu veselību. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Kima |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< ![]() |
QUOTE(edg @ Oct 17 2005, 23:33) Man pirtii palika kaartis 27 santiimu veertiibaa. Atradeeja pienaakums ir vinjas atnest uz naakamo tusu, lai kur tas arii nenotiktu! Tu domaa taas kaartis, kuras bija sacukurotas, jo kaads apgaaza GameMaster teejas kruuzi ar 11 karoteem cukura? Taas kuras bija salipushas un es taas vaacu pa griidu? Nu ko vinjas ir tai pahsaa pirtinjaa, uz kumodes... ![]() Kaads kaut kur nobaaza, vai piesavinaajaas twista griezhamo >< es iisteniibaa ljoti to gibu atpakalj, jo shii speele man patiik un es meedzu to uzspeeleet arii ar draugiem...PALDIES ![]() -------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
Pazaudetas mantas kas atrodas pie manis :
Olympus fotoaparata ladetajs, Za4a twister griezamais, Alt zaabaki, Ernesta industrial disku kolekcija ![]() ~BN~ -------------------- ![]() |
pinksakura |
![]()
|
![]() Hentai-chan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 604 Joined: 23-July 05 From: :D ![]() |
QUOTE(Shaisuke @ Oct 18 2005, 20:36) Pazaudetas mantas kas atrodas pie manis : Olympus fotoaparata ladetajs, Za4a twister griezamais, Alt zaabaki, Ernesta industrial disku kolekcija ![]() ~BN~ jā es jau sāku uztraukties kur ir mans lādētājs....vai es varēšu atgūt savu lādētāju... ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Agent Smith: We're willing to wipe the slate clean, give you a fresh start. All that we're asking in return is your cooperation in bringing a known terrorist to justice.
Neo: Yeah. Well, that sounds like a pretty good deal. But I think I may have a better one. How about, I give you the finger [He does.] Neo: ...and you give me my phone call. |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
nee zin patureeshu, lai gan man majas nav neviena no olympus razojumiem/// tikai pasaki kad kur un cikos?
~BN~ -------------------- ![]() |
bubu |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 526 Joined: 24-January 05 From: Rīga ![]() |
|
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
QUOTE(Shaisuke @ Oct 18 2005, 22:36) Prombraucot Alt tos zābakus speciāli atstāja, kautkas saplīsa. Atradējs var darīt ko grib. -------------------- |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
QUOTE(Isabel Carmin fon Edelhain @ Oct 18 2005, 22:34) Tobiš izmest, ka viņa sacija... ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
un veel tur vajadzeeja palikt Hikaru graamatinja par Go, kura jau neskaitaamaas reizes bija zudusi, un veelaak atradusies. peedeejo reizi vinju redzeeju datorspeelju istabaa (otrajaa staavaa)
-------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
shkjiet ka pirtinjaa uz kumodes ir palikushas vairaakas lietas...
|
Naktspukjiite |
![]()
|
![]() ecchi nāve ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 242 Joined: 1-January 05 ![]() |
Aha... tavas apenes
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 22:01 |