![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Angelina |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 206 Joined: 2-June 05 From: tumši,spokaini bēniņi... ![]() |
aarpraatiigi skaists darbs. no pirmaa acu uzmetiena neredzu pat nekaadas kljuudas.. patiesham skaisti!!!
-------------------- ![]() |
AKIRA |
![]()
|
Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 73 Joined: 16-October 05 ![]() |
pateicos! ^.^
-------------------- |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
OMG! SKAISTI!!!
Viss es eju pie teviim ar polshu un cepumiem - ziimeesi mani XDDDD -------------------- ![]() |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
he, he, he, ierēcu par stringiem un armijnieku zābakiem... bet meitene ļoti padevusies ....kādā tehnikā tas zīmēts? kaut kādi krītiņi, vai??
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
AKIRA |
![]() ![]()
|
QUOTE(kahi @ Mar 13 2006, 20:10) he, he, he, ierēcu par stringiem un armijnieku zābakiem... bet meitene ļoti padevusies ....kādā tehnikā tas zīmēts? kaut kādi krītiņi, vai?? pa peedeejo bildi domaa!? ...tas ir ar ogli ziimuli un vietaam ar elljas kriitinjiem... priekshpeedeejaa bilde ir uz photoshop... ![]() -------------------- |
AKIRA |
![]()
|
![]() no Frezzato komiksiem fanart! ljoti skaisti komiksi! -iesaku pacholeet vinja darbus! -------------------- |
AKIRA |
![]()
|
![]() -------------------- |
rebel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 447 Joined: 7-February 05 From: artifical life ![]() |
peedeejie triis,it iipashi pirmais - vnk Uber! dailji,patieshaam.
-------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
totaali smukinji, man taa patiik, tavi ziimeejumi shaadaa stilaa....uuberkawaii....
karo4 tu buut kruts meistars... (nelietoshu vairs savas parastaas valodas vaardus, shitaadi liekas normaalaaki ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 04:27 |