![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
peec manaam domaam viss ok iznjemot taas kruutis. vot to toch meegjini bikiit palabot.
|
AKIRA |
![]()
|
Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 73 Joined: 16-October 05 ![]() |
QUOTE(dark_angel @ Oct 18 2005, 17:50) ...nu nes... man gan patiik... nau nekaadi piepuustie baloni vismaz... -------------------- |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Hihii! Tieshaam labi, ka nav piepuustie baloni!
Un jaa... tas ir taads stils! Apm kko taadu tachu lika art topicaa gothic... vai kaa tur saucaas.. -------------------- |
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
QUOTE(AKIRA @ Oct 18 2005, 17:53) QUOTE(dark_angel @ Oct 18 2005, 17:50) ...nu nes... man gan patiik... nau nekaadi piepuustie baloni vismaz... Uztaisi vismaz kādu nelielu gabaliņu augstāk! Izskatās izstiepti... -------------------- Go and die, please.
|
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
neee nu nevajag jau arii paarspiileet un ziimeet piepuustus balonus. tur tev taisniiba, bet minimaali pielabot vajag.
![]() |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
ziimeejums ir labs, un ne visiem ir perfektas kruutis, mosh shai meitenei taas iz zemaak, taa ka lai paliek!!! Gaidu naakoshos ziimeejumus!!!
![]() |
AKIRA |
![]()
|
Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 73 Joined: 16-October 05 ![]() |
lol!! ...vismas s.u.d. mani saprot!!!
![]() -------------------- |
zeloco |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 708 Joined: 17-August 05 From: Tulett ![]() |
O_O Ooooh... me wubbers shitaadi smukumi... Shausmiigi apbriinoju cilveekus, kas maak ziimeet netradicionaalos stilos <3 respect
-------------------- ![]() |
Kima |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< ![]() |
Ko juus pieseejaaties taam kruutiim? Man gan patiik
![]() Mazas, formiigas un bik zemas, liidz ar to rada kaut ko dramatisku nogurosho...hehehehe, nu ko es ta varu teikt?man jau vienmeer patika, lai gan shaadus zimeejumus tev neredzeeju.... Vislabaak gan man patiik 2.ziimeejums... -------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
Mde norm ziimejumi
![]() Un tas par kruutiim - tas ir viņa stils.... ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
not_alone |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 460 Joined: 3-December 04 From: Nenoteikta atrašanās vieta ![]() |
Man patīk!
punkts.komatu nav. p.s.un tās krūtis ir sexīgas,ja kas ![]() -------------------- ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Es jau nesaku ka nepatīk, es tikai centos palīdzēt, tapēc jau arī kritiķi vajadzīgi, bet ja jau tāpat perfekti, tad kapēc liec novērtēšanai?
-------------------- |
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
Ano, let's just leave it the way it is! Katram ir savs stils un es to saprotu! Gomen!
![]() -------------------- Go and die, please.
|
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
QUOTE(Tigra2 @ Oct 18 2005, 20:16) Ok piedodiet, esmu idiots, bet nevaru nestriideeties ( un man buus par veselu 1 postu vairaak ![]() Kritikji ir vajadzeiigi lai noraadiitu uz maakslinieka kljuudam, piemeeram neproporcionaalu kjermeni, bet shinii ziimejumaa kruutis ir uzziimeetas taadas, kaadas taas vareetu buut, tur nav nekaa nereaala, taatad nav kljuudu. Vnk AKIRA ir uzzimeejis nestandarta anime ziimeejumu, vienmeer anime ziimeejumos ir perfektas kruutis, AKIRA uzziimeeja reaalaaku ziimeejumu un par to es vinju cienu!!! ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
QUOTE(S.U.D @ Oct 18 2005, 20:25) QUOTE(Tigra2 @ Oct 18 2005, 20:16) Ok piedodiet, esmu idiots, bet nevaru nestriideeties ( un man buus par veselu 1 postu vairaak ![]() Kritikji ir vajadzeiigi lai noraadiitu uz maakslinieka kljuudam, piemeeram neproporcionaalu kjermeni, bet shinii ziimejumaa kruutis ir uzziimeetas taadas, kaadas taas vareetu buut, tur nav nekaa nereaala, taatad nav kljuudu. Vnk AKIRA ir uzzimeejis nestandarta anime ziimeejumu, vienmeer anime ziimeejumos ir perfektas kruutis, AKIRA uzziimeeja reaalaaku ziimeejumu un par to es vinju cienu!!! ![]() Es pateicu kas darbā nav pareizi skatoties no standarta viedokļa es necenšos ietekmēt neviena stilu. savs piegājiens ir ļoti apsveicama lieta -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 04:57 |