![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
appac, par taadu siikumu tik liela jezga. nu ja tas taac stils tad lai pasaka jau pashaa saakumaa un nekaadas kritikas nebuus... nu ja tas ir akira stils nu tad apsveicu vinju ar to.
![]() |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
OK es vnk esmu drausmiigi pretiiga persona un par visu piesienos, piedodiet.
Ok piesieshanaas turpinaajums: OMFG mees jau saakam runaat par jaunu stilu 'n' stuff, oh cmon, kruutis vnk ir uzziimetas bikiit zemaak, tas nav jauns stils, taa ir reaalaa pasaule..... Augstaak rakstiito es saku arii sev. yay par veel vienu postu vairaak ^^ Ziimeejums man tieshaam patiik, ziimee vairaak un liec forumaa. ![]() |
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
ziimeejumus tieshaam vajazeetu vairaak. un nu jaa sud es arii varbuut buushu piekasiiga maita, bet taadas *biki zemaak* kruutis ir sievieteem ap 30. man shii meitene ziimeejumaa nu nekaadi neizskataas peec 30.
|
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Nee nu tik liels jandaalinjsh (nav nekaads jandaalinjsh, tikai gribeejaas sho vaardu uzrakstiit
![]() ![]() Man shkjiet, ka ar kruutiim viss ok! Ja kaadam liekas, ka kkas nav, tad taa arii ir vinja kritika! Ai... es nu atkal kko samurgoju... ![]() -------------------- |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
QUOTE(dark_angel @ Oct 18 2005, 20:42) un nu jaa sud es arii varbuut buushu piekasiiga maita, bet taadas *biki zemaak* kruutis ir sievieteem ap 30. man shii meitene ziimeejumaa nu nekaadi neizskataas peec 30. piekasiiga mosh, maita nee ![]() ![]() eeem viss ir atkariigs no geeniem, arii jaunai meitenei var buut shaadas kruutis ![]() Ok wateva stulbs striids, esam iesaakushi offtopiku, dereetu beigt, veel atnaaks admins un sitiis muus ![]() |
AKIRA |
![]()
|
Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 73 Joined: 16-October 05 ![]() |
QUOTE(dark_angel @ Oct 18 2005, 20:42) ziimeejumus tieshaam vajazeetu vairaak. un nu jaa sud es arii varbuut buushu piekasiiga maita, bet taadas *biki zemaak* kruutis ir sievieteem ap 30. man shii meitene ziimeejumaa nu nekaadi neizskataas peec 30. ...hihi! nu varbuut es neesmu meitene bet cik esmu noveerojis - bez kruustura kruutis nemaz nau tik augstu kaa ar! ![]() p.s. nezinu kaa juus bet mani sitie mulkiigie striidi diezgan uzjautrina! ![]() -------------------- |
Zuzix |
![]()
|
![]() mitsukai kogun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 610 Joined: 8-April 05 From: vietā, kur sapņi piepildās ![]() |
Malacis ^^ Pareizi wisu uztwer... dziiwee jaabuut wairaak jautriibas ^^
da te wnk skukji negrib atziit, ka bez kruushtura kruutis ir mazliet zemaak (negribas teikt noshljukushas) ![]() -------------------- *http://im-games.lv/
*ja nepieciešamas telpas pasākumiem vai/un pasākumu vadītāji - dodiet ziņu ;] |
Kazuki |
![]()
|
nu labi, lai jau jums tiek. shajaa striidaa es jums piekaapshos.
![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
QUOTE(dark_angel @ Oct 19 2005, 19:47) nu labi, lai jau jums tiek. shajaa striidaa es jums piekaapshos. ![]() Kā tad tā?! Es gan nepiekāpjos!Pieprasu standarta chibi meitni ar lielām krūtīm! ![]() Ok. im just jok'n nevienam nav aizliegts zīmēt sievietes pāri 30 Gaidu nākamos zīmējumus. -------------------- |
AKIRA |
![]()
|
Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 73 Joined: 16-October 05 ![]() |
QUOTE(Tigra2 @ Oct 19 2005, 20:00) QUOTE(dark_angel @ Oct 19 2005, 19:47) nu labi, lai jau jums tiek. shajaa striidaa es jums piekaapshos. ![]() Kā tad tā?! Es gan nepiekāpjos!Pieprasu standarta chibi meitni ar lielām krūtīm! ![]() Ok. im just jok'n nevienam nav aizliegts zīmēt sievietes pāri 30 Gaidu nākamos zīmējumus. baaa!!!! x_X -------------------- |
Kagome |
![]()
|
![]() Fire Rose ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 588 Joined: 19-March 05 From: guarding Hell's gates ![]() |
QUOTE(Tigra2 @ Oct 18 2005, 20:28) QUOTE(S.U.D @ Oct 18 2005, 20:25) QUOTE(Tigra2 @ Oct 18 2005, 20:16) Ok piedodiet, esmu idiots, bet nevaru nestriideeties ( un man buus par veselu 1 postu vairaak ![]() Kritikji ir vajadzeiigi lai noraadiitu uz maakslinieka kljuudam, piemeeram neproporcionaalu kjermeni, bet shinii ziimejumaa kruutis ir uzziimeetas taadas, kaadas taas vareetu buut, tur nav nekaa nereaala, taatad nav kljuudu. Vnk AKIRA ir uzzimeejis nestandarta anime ziimeejumu, vienmeer anime ziimeejumos ir perfektas kruutis, AKIRA uzziimeeja reaalaaku ziimeejumu un par to es vinju cienu!!! ![]() Es pateicu kas darbā nav pareizi skatoties no standarta viedokļa es necenšos ietekmēt neviena stilu. savs piegājiens ir ļoti apsveicama lieta neizskataas ka tu necenties ietekmeet vinja ziimeeshanas stilu ![]() tavi ziimeejumi ir super, nav ko vairs piebilst.... pat ja ir kaadas kljuudas, jo vairaak treneesies ziimeet, jo mazaak buus kljuudu ![]() -------------------- |
yorsa-kun |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 166 Joined: 8-July 05 From: Place called none of your god damn business! ![]() |
Nevajag tik daudz visiem diii.... ^^ vajag bliezt vairaak ziimeejumus aushaa. Tev savdabiigs stils un jebkursh stils ir jaattiista- un to var dariit tikai ziimeejot(shinii konkreetajaa gadiijumaa)
-------------------- Cute little pervert ^^
|
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
Ilgi skatiijos uz to meiteni... Ljoti ilgi
![]() Bet secinaajums - lai nu ar vai bez kruushtura - KRUUTIS IR PAR ZEMU... Ja nekljuudos tad vinjai muguraa ir korste bet korsetes pamatdoma ir pacelt kruutis un padariit tievaaku vidukli... Shajaa ziimeejumaa korste neveic nevienu no savaam funkcijaam... Vinja ir paaraak teiva un roka [kuraa vinja tur cigareti] man izskataas peec baklazhaana ![]() -------------------- ![]() |
Zuzix |
![]()
|
![]() mitsukai kogun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 610 Joined: 8-April 05 From: vietā, kur sapņi piepildās ![]() |
Njufa Akira... ieliec weel kautko... Ja jau Za4is (mana miiljaa maashele) rakstiija ka winjai esot paticis Taws art, tad maybe ieliec kko paskatiit?
-------------------- *http://im-games.lv/
*ja nepieciešamas telpas pasākumiem vai/un pasākumu vadītāji - dodiet ziņu ;] |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Vēl vienu darbu! Vēl vienu darbu!!!!!Ja esi izveidojis topiku ar interesantu zīmējumu, tad loģiski, ka es gribu redzēt vēl! Zaudēsi visus fanus! Trīsdesmitgadīgu sieviešu zīmēšana ir kaut kas jauns, vismaz par tevi neaizmirst!
![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 04:05 |