![]() |
![]() ![]() |
![]() |
AKIRA |
![]()
|
Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 73 Joined: 16-October 05 ![]() |
kjhggkjhhgjk
This post has been edited by AKIRA: Nov 7 2011, 22:35 -------------------- |
AKIRA |
![]()
|
aizmirsu piebilst- tjip tur ir domaac gljuks no narkotikaam ka meitenei dinozaurinji raadaas... taa i glezna... un domaata taapati meitene kas ieprieksheejaa bildee bij - Laine!
-------------------- |
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
wow. shitas man patiik.
![]() ![]() |
AKIRA |
![]()
|
tnx!
![]() -------------------- |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
QUOTE(ReD_FoXy @ Oct 22 2005, 15:49) Ilgi skatiijos uz to meiteni... Ljoti ilgi ![]() Bet secinaajums - lai nu ar vai bez kruushtura - KRUUTIS IR PAR ZEMU... Ja nekljuudos tad vinjai muguraa ir korste bet korsetes pamatdoma ir pacelt kruutis un padariit tievaaku vidukli... Shajaa ziimeejumaa korste neveic nevienu no savaam funkcijaam... Vinja ir paaraak teiva un roka [kuraa vinja tur cigareti] man izskataas peec baklazhaana ![]() Par anoreksikjeem esi dzirdeejusi? Anoreksikje ar korseti izskatas kropliigi, tomeer arii kropliiba visbiezaak ir maaksla. Mans viedoklis ir taads, vnk sugoii, shii bilde (kurai nav parak zemas krutis) man atgadina kadu dzives nomaktu gotu beernu, kursh tiesham slimo ar anoreksiju un piipee speciaali, lai bojaatu veseliibu. Veel no citas puses skatoties atgadina vampu. XD Ir labi, arii paareejie ziimeejumi super... Respect ![]() ~BN~ -------------------- ![]() |
AKIRA |
![]()
|
wiii!!! tenkjuu!!!
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
You're welcome. Tev taads savdabigs stilinjsh. Riktigi uz gotisko pusi velk.
![]() ~BN~ -------------------- ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Tas ir tas kas man patīk. Labs zīmējums, labas ēnas, nav kur piesieties, savdabīgs stils, citēju: "vot eta stiļ, vastorg, ekstaz'' tikai krievu burtus nemāku lietot īpaši labi, ceru ka saprast varēja.
-------------------- |
AKIRA |
![]()
|
focheejot vieniigi bikiit kvalitaate sabojaajaas- paaraak liels formaats prieksh skanera! lol! ...velreiz tnx par atziniibu!
AKIRA |
![]()
|
lhkgkhg
This post has been edited by AKIRA: Nov 7 2011, 22:35 -------------------- |
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
Īstenībā, man patīk, pat ļoti! Akiram ir tāds savdabīgs stils, kas piedod darbiem īpašu noskaņu! Patīk pēdējais un priekšpēdējais (tas, kur meitenei dinozauriņi rādās) zīmējums! Turpini tādā garā!
![]() -------------------- Go and die, please.
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Gribētu redzēt tavu mangu. Ieskenēsi?Kudasai.
-------------------- |
anishuara |
![]() ![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 614 Joined: 11-February 05 From: somewhere deep inside ![]() |
tiktiesham...
![]() ![]() ![]() -------------------- |
Kagome |
![]()
|
![]() Fire Rose ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 588 Joined: 19-March 05 From: guarding Hell's gates ![]() |
man ljoti patiik, ziimeejumi ir vnk super
![]() ![]() -------------------- |
AKIRA |
![]()
|
lhfghkgkh
This post has been edited by AKIRA: Nov 7 2011, 22:36 -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 16:46 |