![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Zuzix |
![]()
|
![]() mitsukai kogun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 610 Joined: 8-April 05 From: vietā, kur sapņi piepildās ![]() |
Awwww
![]() -------------------- *http://im-games.lv/
*ja nepieciešamas telpas pasākumiem vai/un pasākumu vadītāji - dodiet ziņu ;] |
AKIRA |
![]()
|
Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 73 Joined: 16-October 05 ![]() |
QUOTE(Zuzix @ Nov 5 2005, 00:15) emm... kaadi 5 gadi... nes... taa jau nevar paeikt... katru dienu jau to nedaru... -------------------- |
Blackout |
![]()
|
![]() Gimme More ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 294 Joined: 4-November 05 From: Riga ![]() |
shis darbs izskataas vnk awesome!~ man patieshaam patiik. varbuut ir kaadi siikumi, bet man darbs patiik!
![]() -------------------- ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Pēdējais darbs ir vnk brīnišķīgs. Nepietiek vārdu lai aprakstītu. Esmu tā pēdējā zūmējuma fane. Tā tik turpināt. reāli un pie viena nereāli, tā vajag mācēt!
-------------------- |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
OMG peedeejais ir tik superiigs, seja ir kaa dziiva, ljoti skaista, vienkaarshi superiigi. Man ljoti patiik
![]() |
AKIRA |
![]()
|
![]() ![]() -------------------- |
Shatako |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 251 Joined: 19-August 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
Ņu šitas ir patiešām labs tā tik turpināt!
![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() !FAT ANIMALS ARE HORNY! C: |
AKIRA |
![]()
|
sgfsg
This post has been edited by AKIRA: Nov 7 2011, 22:37 -------------------- |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Smuki uzziimeeta! MAn patiik stils, kaadaa ziimeets shis ziimeejums.
Ir ok! ![]() -------------------- |
tox1c |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 8 Joined: 26-November 05 From: Riga->gRc ![]() |
Super!
![]() ![]() Starp citu es esmu te jauninais... ![]() Esmu Avena braaleens... ![]() -------------------- Esmu pilniigs kretiins...
|
iewucis |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 48 Joined: 3-November 05 ![]() |
...peedejais i baigi labais...
|
AKIRA |
![]()
|
QUOTE(tox1c @ Nov 26 2005, 14:40) Super! ![]() ![]() Starp citu es esmu te jauninais... ![]() Esmu Avena braaleens... ![]() kas ir avens un visp. kada sakara!? ![]() -------------------- |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Interesans bija pēdējais zīmējums. Bij labi! Tik tad džekiņš pie alus mucas k-kā stranna
![]() -------------------- |
AKIRA |
![]()
|
kadaa zinjaa stranna!? tas ka pie alus mucas tas tapee ka vinjsh dziivee arii taads ir! -ruukjis kas ar alu visur apkaart staigaa un iedzer pa briidim!
![]() -------------------- |
gramozeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 352 Joined: 23-May 05 From: Riiga, Latvija. ![]() |
ne4igo sibe MACEET VAJAG???!!!!
![]() ![]() ak jaa un starp citu tavu ziimee6anas stilu es ar pirmo reizi redzu, taapeec Respekt! ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 11:22 |