![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
QUOTE(AKIRA @ Dec 3 2005, 17:12) QUOTE(dark_angel @ Dec 3 2005, 16:56) pirmais iespaids " wow, super" 0_0 peec tam saaku domaat ka matu liinija uz pieres biku pa plaanu. bet taa man ljoti patiik. p.s. kreisajaa pusee zaabax taac pajociigs. nu nes... man gan mati patiik- takaa ispluukaatai kucei! lol! zaabaki tjip platformas bij domaati... anyway taa glezna ir vairaak taisiita grafiski kur galvenaa ir ideja nevis precizitaate! ![]() nu tad ideja ir sanaakusi godam. ![]() |
AKIRA |
![]()
|
Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 73 Joined: 16-October 05 ![]() |
tnx!
![]() -------------------- |
AKIRA |
![]()
|
QUOTE(Zuzix @ Dec 3 2005, 17:46) Un es jau domāju wai ilgu laiku būs jāgaida jo albumā (draugos ><) redzēju jau, aber šite nebija.... mani fascinē tie rūķīšī ![]() taa glezninja tapa jau ljoti sen! es vinju usdavinaju un gaidiju ka man focheni atsutiis... nu luuk arii ir vinja! es tak netaisos propogandeet draugiemlv lol!!! ![]() -------------------- |
Archa |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 33 Joined: 20-November 05 ![]() |
Godiigi sakot man shitaas bildes likeas taadas kaa nedaudz... druumas. Sorry.
|
Nirvana |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 46 Joined: 21-August 05 ![]() |
Visu cienju (lai gan man taadas vienalga nav). Darbi ziimeeti godam. Nav liela muizha - dazhas neprecizitaates. Tai pirmajaa darbaa vieniigais, kam varu piekasiities ir dailjavas kreisaa roka, bet tas jau tika izdariits manaa vietaa. Un man favoriits ir bilde, kas ir vai nu treshaa no beigaam vai nu ceturtaa no saakuma, ja nekljuudos - ar burviigi skaisto meiteni, kura tur rokaa kaut ko(?). Tieshaam, cepuri nost. (Un taa turpinaat)
-------------------- |
AKIRA |
![]()
|
QUOTE(Archa @ Dec 3 2005, 20:46) ...tadjau man skjiet tu visas nemas neesi receejis.... :/ -------------------- |
Tigra2 |
![]() ![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Pēdējie darbi ļoti, ļoti atšķiras no pirmā. Pirmais man nepatika toties pārējos es vienkārši apbrīnoju. Tagad šai topicā skatos cerot ieraudzīt kaut ko brīnišķīgu, kas liktu sirdij notrīcēt un lūpām smaidīt. Man ļoti patīk tavi zīmējumi, ar nepacietību gaidu nākošos.
-------------------- |
AKIRA |
![]()
|
QUOTE(Tigra2 @ Dec 6 2005, 01:56) Pēdējie darbi ļoti, ļoti atšķiras no pirmā. Pirmais man nepatika toties pārējos es vienkārši apbrīnoju. Tagad šai topicā skatos cerot ieraudzīt kaut ko brīnišķīgu, kas liktu sirdij notrīcēt un lūpām smaidīt. Man ļoti patīk tavi zīmējumi, ar nepacietību gaidu nākošos. wow!!! paldies pa skaistajiem vaardiem! ![]() -------------------- |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
Iii Nik, nju tu jau zini, ka es pa taviem darbinjiem iefanoju
![]() ![]() ~BN~ -------------------- ![]() |
AKIRA |
![]()
|
QUOTE(Shaisuke @ Dec 12 2005, 10:58) Iii Nik, nju tu jau zini, ka es pa taviem darbinjiem iefanoju ![]() ![]() ~BN~ tnkjuu!!! ![]() ...visp. es jau kaa fanart parasti zimeju tikai pazistamas meitenes! piem tewi! ![]() ..es atradisu ko nosime vardz ebichu un ta uzimesu! lol! -------------------- |
AKIRA |
![]()
|
aa
This post has been edited by AKIRA: Mar 2 2013, 22:59 -------------------- |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
SO COOL!!!! superiigs darbs!!!!
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
tik mīļi
![]() ![]() -------------------- |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
Poor animal^^
Labs darbs... asiņains hehehe... bet labs, man patiik^^ -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
zeloco |
![]() ![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 708 Joined: 17-August 05 From: Tulett ![]() |
QUOTE(AKIRA @ Dec 3 2005, 11:18) Ja tu shitaa turpinaasi, tad tev NAAKSIES uzzimeet man manu portretu XD ps. Ebichu fanart ir vnk uber alles XD XD -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 16:39 |