![]() ![]()  | 

| Ghoul | 

Oct 19 2005, 17:48

| 

![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah!  | 

WOW nav ko teikt, shis man patiik vairaak par kakji, ideja ir laba!!!  

| 

| Tigra2 | 

Oct 19 2005, 18:37

| 

![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05  | 

Tas pūķis ir kolosāls! Uzzīmēsi kādu zirdziņu, vienradzīti, es ļoti gribētu uzzīmēt nimfu uz vienradža tikai nemāku vienradzi... 

--------------------  | 

| Kagome | 

Oct 19 2005, 18:58

| 

![]() Fire Rose ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 588 Joined: 19-March 05 From: guarding Hell's gates  | 

WOW, pirmie ziimeejumi labi, iipashi tas kakjis  

--------------------  | 

| Isabel Carmin fon Edelhain | 

Oct 19 2005, 23:25

| 

![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow  | 

Tiešām labi zīmejumi gandrīz nav par ko piekasīties. Cilvēkam kakls tāds nesaprotams sanācis, bet dzīvnieki ir vnk perfekti. Vismaz es neredzu neko neiederigu. 

--------------------  | 

| yorsa-kun | 

Oct 20 2005, 09:43

| 

![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 166 Joined: 8-July 05 From: Place called none of your god damn business!  | 

Nu nezinu par pashiem tiem teliem, bet grafika ar ziimuli ir lieliska, it sevishki taa treshaa bilde, dreebes ir WoW  

-------------------- Cute little pervert ^^ 

| 

| Kazuki | 

Oct 20 2005, 19:13

| 

![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05  | 

moins, kaa tev pietika pacietiiibas kjimereeties ap visaam taam spalvaam?   

| 

| nitra | 

Oct 20 2005, 22:01

| 

| 

Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 46 Joined: 18-October 05 From: space  | 

QUOTE(Tigra2 @ Oct 19 2005, 18:37) njā, man laikam būtu otrādi QUOTE(dark_angel @ Oct 20 2005, 19:13) Spalvām? tb, tām zvīņām? nu es jau viņu nezīmēju uzreiz, ik pa drusciņai kamēr pabeidzu  | 

| Kazuki | 

Oct 21 2005, 00:01

| 

![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05  | 

nu tur tajaas zviinjaas ir likts baigais darbs....es buutu to ziimeejumu vainu aizsviedusi vai arii zviinjas uzziimeejusi 6reiz lielaakas  lol   

respect par tavu pacietiibu un izturiibu...  | 

| ReD_FoXy | 

Oct 22 2005, 19:56

| 

![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia.  | 

QUOTE(nitra @ Oct 19 2005, 17:15) PSC!!! RESPECKT!!! Uber labs darbs... *sigh* Man skauzhu! SUPERIIGS!!! *veelreiz noelshas un pakasa pakausi* Malacis... Ta tik tureet -------------------- ![]()  | 

| nitra | 

Oct 23 2005, 09:32

| 

| 

Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 46 Joined: 18-October 05 From: space  | 

Pamēģināju izkrāsot vienu no iepriekšējiem zīmējumiem... ![]()  | 

| nitra | 

Oct 26 2005, 19:18

| 

| 

Nu taa, tas ir mans otrs mēģinājums uzzīmēt un izkrāsot cilvēku... nez kā sanāca. ceru patiks... gaidu kritiku.  

![]()  | 

| Kazuki | 

Oct 26 2005, 20:53

| 

shitie man patiik. baigi labi izkraasots, visas eenas pa vietaam. nav vienk kur piesieties.  

| 

| nitra | 

Nov 1 2005, 19:55

| 

| 

Nekādas kritikas   

Anyway, te būs vēlviens ![]() nav īsti pabeigts, bet nu  | 

| Sushi | 

Nov 1 2005, 20:51

| 

![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong?  | 

Nav, ko kritizeet... (vismaz manaa skatiijumaa)!  

Taa kaa profesionaalja darbi! <(@.@)> --------------------  | 

| Kazuki | 

Nov 1 2005, 20:55

| 

super!!! zini taada sajuuta ka tas buutu fotografeets nevis ziimeets. 

| 

![]() ![]()  | 

| Lo-Fi Version | Time is now: 4 November 2025 - 17:20 |