![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(Fausts @ Oct 18 2005, 22:50) Lūk šitais čars man patīk, heh. Nu ko lai saka... Nu nav tā, ka es emsu nenormālākā starā, taču skatīties var. Ja patīk vampīri and shit. Man patīk šitās animes pāvests, nu vienkārši lielisks tēls. -------------------- ![]() |
Alexa Lucy Jo |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 25 Joined: 30-March 06 ![]() |
varbuut nevarees normaali redzeet, jo tas bija no nez kaut kurienes njemts, tas kaut kas jauns , jo noskaoties animi ...... dazhus charus no shiis bildes es nebiju redzeejusi ........
![]() This post has been edited by Alexa Lucy Jo: Jun 5 2006, 18:00 -------------------- Waiting on down for the B-boys
And B-girls waiting, doin' their thing |
harpy |
![]()
|
![]() Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 428 Joined: 29-October 05 From: citur ![]() |
o.k. smuka anime un taataalaak, bet man kautkaa izskatiijaas peec Trigun kopijas.... katraa zinjaa noskatiities var, bet - kas ar beigaam? veel kautko sviestainakau nevareeja izdomaat? "we'll be back" variants man nu nekad naf paticis....
un man likaas bildes liek ieksh art sadaljas...oh what ever.... -------------------- ![]() ...I'm not sleeping - I'm thinking... |
Ginta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 638 Joined: 6-November 05 From: Rīga ![]() |
pirms pāris dienām beidzu skatīties.. nu ja..
un lai gan šis tas likās jau kaut kur bijis un redzēts.. domāju, ka viss bija pat ļoti labi. (ja nu vienīgais- it had so many bishounen it almost hurt my eyes.. ![]() edit: ah! aizmirsu pateikt, ka man likās, kaut kas pietrūkst.. piem. varēja nedaudz vairāk parādīt to, kāda krusņikiem tā pagātne un savstarpējā saistība.. mangu neesmu lasījusi, bet ticu, ka tur noteikti ir vairāk un anime ir mazliet apgraizīta.. (but then again- kad tad tas tā nav bijis..) This post has been edited by Ginta: Jan 3 2007, 04:20 -------------------- ┌───────────────────────────────────────────────────────────────────┐ ★ If it looks like it's too much for you, I'll stop. So don't squeeze your ass too much.★ └──────────────────────────────∩─────∩──────────────────────────────┘ ( ◕ ω ◕ ) |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
-------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 12:22 |