![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Seven_of_zero |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 826 Joined: 30-March 04 From: Riga ![]() |
Nu ja būs pārgājiens, Es piedalos. Tikai vai ar Slēpēm vai bez?
Jebkurā gadijumā Piedalos. -------------------- There is nothing imposible.
![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
1. Tikšanas vieta un laiks;
Kā būtu, turpat kur iepriekš(origo pulkstenis) ap divpatsmitiem 2. partika; Laikam būs pašiem jādomā, tāpat kā iepriekš 3. izmaksas; Arī laikam tāpat kā iepriekš - drošības labad jāņem piecītis. Un prātīgs padoms: ģērbieties kārtīgi savādāk nosalsiet(tāpat kā es, iepriekš.) -------------------- |
Dero |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 337 Joined: 17-June 05 ![]() |
Šeit info ir visai izsvaidīts, to vajdzetu mainiit!!!
![]() Vai OZ notiks inchukalnaa? |
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Shaisuke foruma jau nav manita vesalu nedelu un tas tiesam liek aizdomaties. taka vina ir ta kas organizeja pagajuso pasakumu tad ari soreiz vajadzetu dot kadu info tiesi no vinas, vai ari kads ir iecelts runat vinas vieta un organizet pasakumu?
|
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
QUOTE(sipps @ Dec 8 2005, 20:29) Shaisuke foruma jau nav manita vesalu nedelu un tas tiesam liek aizdomaties. taka vina ir ta kas organizeja pagajuso pasakumu tad ari soreiz vajadzetu dot kadu info tiesi no vinas, vai ari kads ir iecelts runat vinas vieta un organizet pasakumu? tev veelreiz atkaartot - vinjai nets ir nogriests... vinja netiek klaat un vienreiz pa nedeelju ieejot uz 30 min vinja pat pa 40 min ar veestuleem netiek galaa >.< so... vispaar cik es zinu no vinjas ka kkas ar to pasakaumu neshtimmee... varbuut riit vinju sakjershu rokaa un uzzinaashu kas un kaa... ja kaut ko noskaidroshu riit vakaraa ieposteeshu to ko vinja man teiks pie shii posta... EDIT: Shaisuki shodien rokaa nesadabuuju... ![]() ![]() -------------------- ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Es teikšu tā, kids, līdz pasākumam tikai nedēļa, bet nekāda info nav, so gatavojiet sev alternatīvos svinību variantus.
-------------------- ![]() |
Trakais Cars |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 3 Joined: 15-October 05 ![]() |
EEE es shon satiku shaisuki un vinja man ljoti laipni pateica ka vinju nevienam kaa cilveeku nevajagot un par vinju intereseejas tikai taapeec ka pasaakumam vajagot telpas......... taapeec es nospriedu ka laikam pasaakums tajaa pirtii atceljas ja vien kaut kaadu iemeslu deel vis notiek peedeejaa mirklii.......
vispaar saruna bija interesanta un kaadas sekundes 40 gara , bet lasot starp rindaam es sapratu kaut ko taadu "piu piu piu piu ........ seks ......... piu piu piu .......... vis piegriezies ............... mani neviens negrib ............. piu piu piu ............. seks ............. dziive ir suudiiiga ............... piu piu piu " ( peedinjaas esosho tekstu nevajag uztvert burtiski vai uzskatiit par apvainojoshu) |
Zuzix |
![]()
|
![]() mitsukai kogun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 610 Joined: 8-April 05 From: vietā, kur sapņi piepildās ![]() |
Nju taax... lieta ir tāda ka 17.dec. nemaz nekas newar notik, jo kā jancis (saimnieces dēls) pateica, tad tajās dienās māja jau ir rezerwēta citiem'n'stuff... nāksies wien pašiem swinēt Ziemasswētkus wai arī sawākties kkur citur ><
-------------------- *http://im-games.lv/
*ja nepieciešamas telpas pasākumiem vai/un pasākumu vadītāji - dodiet ziņu ;] |
dupseenc |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 5 Joined: 25-September 05 ![]() |
QUOTE(Tigra2 @ Dec 8 2005, 19:21) 1. Tikšanas vieta un laiks; Kā būtu, turpat kur iepriekš(origo pulkstenis) ap divpatsmitiem 2. partika; Laikam būs pašiem jādomā, tāpat kā iepriekš 3. izmaksas; Arī laikam tāpat kā iepriekš - drošības labad jāņem piecītis. Un prātīgs padoms: ģērbieties kārtīgi savādāk nosalsiet(tāpat kā es, iepriekš.) njuuu es ito saprot bet tas pac bij pateikc jau ieprieksejaa laapaa ![]() |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
QUOTE(Zuzix @ Dec 9 2005, 23:37) Nju taax... lieta ir tāda ka 17.dec. nemaz nekas newar notik, jo kā jancis (saimnieces dēls) pateica, tad tajās dienās māja jau ir rezerwēta citiem'n'stuff... nāksies wien pašiem swinēt Ziemasswētkus wai arī sawākties kkur citur >< Ka es ari teicu... nekas nenotiks ,)))) oh..well.. es tik un taa nekur negribeeju braukt ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Taatad: kam taniis dienaas ir dziivoklis pieejams?
-------------------- Because i can!
|
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
QUOTE(ETM @ Dec 10 2005, 02:46) par savu veel nezinu... bail prasiit.. lopinjus sabiedeesiet -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
Trakais Cars |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 3 Joined: 15-October 05 ![]() |
nekas nekas alt.
es veel neesmu sanjeemis uzaicinaajumu eest zhurkas ar medu ![]() |
Kima |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< ![]() |
LUUUUUUUUUUUUDZU, ja tikai tie nebuutu 17, 18 datumi (es tieshaam teemeeju, es tieshaam dodu maajienu)kaa buutu ar 2,3 janvaari? varam tak svineet veelaak?vai piem 27, 28, 29, tie arii sanaak daudz maz briivi *puppy eyes*.... es arii GRIIIIBU ><
cik negodiigi Nu veel ir neliela iespeeja ka 17,18 nebraucu pom...tad braukshu kkaadaa 28tajaa, jaunais gads buus kkkur citur ne Latvijaa... Ufuf, dilemma, tad kaa ir juus tomeer meegjinaasiet uz to 17,18? AAA, man driizumaa iespeejams nebuus nets, ja kas notiek, luudzu...man ir mobiilais -------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
Yanka_ronin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 345 Joined: 9-October 04 From: Liepāja ![]() |
Piekriitu za4peedinjai, domaaju, ka vajadzeetu tomeer to pasaakumu taisiit peec jaunaa gada (2.-3. janv.), jo... 17.-18.... neshkiet laba doma... citiem veel peedeejie skolas darbi, bet peec Ziemassveetkiem, nezinu, kaa juus, bet es sveetkus svineet kaa gjimenes svetkus (24.-02.) braucu uz Liepaaju un domaaju, ka neesmu taads vieniigais
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 22:01 |