![]() |
![]() ![]() |
![]() |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
![]() ![]() -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
QUOTE(lastguru @ Oct 19 2005, 13:01) QUOTE(anti @ Oct 19 2005, 06:52) hm, nu man jau patīk un der jebkurš no variantiem - gan 17-18, gan ziemassvētki, gan jaunais gads, jo svinēt nesvinu neko no visa augstākminētā un no darba kautkā jau tos 17-18 ar dabūtu brīvu. lai gan - kā izlemsiet, tā būs :) Analogjiski, neko nesvinu, es pat savu dzimshanas dienu parasti nesvinu. Bet nu piedaavaajums tomeer 24. vai 31., kaut gan arii pret 17-18 nekaadu pretenziju nav es ar savu dzimšansdienu nesvinu, tā ka sit pieci :> man gan jamā anyway sakrīt ar ziemassvētkiem. lai nu kā, ja nesanāk šogad tuss, tad arī janvāra vidus būtu tīri ok laiks - kad jau visi attapušies no ziemassvētkiem, jaungadiem un citiem. heh, Hikaru, tev jau laikam ta ar bērnībā neveicās tāpat kā man :) -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Nu gan jums datumu izvēle. Ziemassvētki ir ģimenes pasākums, viena no retajām tradīcijām, ko cenšos ievērot un Jaunais gads eehm.... nu tādu jūs mani redzēt negribēsiet. Dajoš normālus datumus
![]() -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Jo tuvāk Jaunajam gadam, jo mazāk iespēju, ka es būšu, jo sākas svētku sezona, daudz tūristu etc.
![]() -------------------- ![]() |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
QUOTE(ShinChan @ Oct 19 2005, 18:43) Nu gan jums datumu izvēle. Ziemassvētki ir ģimenes pasākums, viena no retajām tradīcijām, ko cenšos ievērot un Jaunais gads eehm.... nu tādu jūs mani redzēt negribēsiet. Dajoš normālus datumus ![]() tie IR normaali datumi, jo ir sestdienas/sveetdienas - taas dienas kad daudzi cilveeki var izrauties no maaciibaam un darba. Nu bet protams ko ta es varu zinaat par gjimenes pasaakumiem, ja pats nesvinaaju neko ![]() Un... ![]() QUOTE(+Chibi+ @ Oct 20 2005, 00:14) Jo tuvāk Jaunajam gadam, jo mazāk iespēju, ka es būšu, jo sākas svētku sezona, daudz tūristu etc. ![]() It is, it is! how cam we celebrate without Chibi... -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Male sit! Ja es līdz tam laikam neatradīšu kolēgi, kurai ļoti patiks uzņemties manus pienākumus, tad es varēšu atkal vaidēt, ka kaut kas superīgs notika, un bez manis. A esat ievērojuši - bez manis,m un uzreiz superīgs. Varut tā ir likumsakarība?
-------------------- ![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
esmu gan ieveerojis, ka skatiishahaas vandred (ja nepareizi uzrakstiiju, varat piekaut pirmo sastapto pensionaaru) ar popkornu bez Chibi nesanaak paaraak labi. tam pie vainas vareetu buut arii citi faktori, bet nu bez chibi to4 nesanaak. taa kaa ne visi superiigie pasaakumi ir super bez chibi. ar dazhiem ir gluzhi otraadi.
-------------------- Because i can!
|
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
![]() Anyway, tieshaam vareetu riikot 17,18. Bet soreiz (man jau te zakju maasas pieteicaas ![]() Un chibi, tev ir JAABUUT ![]() ~BN~ -------------------- ![]() |
Ella |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* ![]() |
17, 18 me buus ja buus pasaakums, pofig uz visu citu...
P.S. jaa jaa its me ella-chan changed my nich again, cuz some creeps started to annoy me by saying ive stolen it from the ella from "Fabrika" but actually i had the name before her >:( ![]() -------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
Kima |
![]() ![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< ![]() |
QUOTE(Shaisuke @ Oct 20 2005, 10:27) ![]() Anyway, tieshaam vareetu riikot 17,18. Bet soreiz (man jau te zakju maasas pieteicaas ![]() ~BN~ Yup...hehehe, buushu no tiem kas braux aatraak, lai paliidzeetu ar kaartoshanu utt. Hahahaha, paldies debesiim, Ziemassveetki ir tie ko maaku organizeet no 13 gadu vecuma, so...cerams ka buus labi! Tomeer ir paaris jauninaajumu! 1) Uz slinkoshanu un "negribu" vairs neatsaucos un nedzirdu UN 2) sakaraa ar to ka dazhi biju iisti cuukji un veel dazhi aatri aizbrauca un nesakaartoja aiz sevis, ko naacaas dariit paareejiem UN Liaanai ar Bn maati, so buus jaamaaksaa 1.5ls. Tomeer, ja buusiet pieklaajiigi un soliisiet savaakt paliksim pie peedeejaat 1ls cenas (ko dariit, ka esmu naiva un man gribaas ticeet tam labaakajam juusos) Un VEEL, es ljoti luudzu pieteikties VISUS kam ir iespeejas, pieredze vai vnk gribeeshana kko dariit, man ieksh pm, veidosim nelielu strelku sadaliisim pienaakumus. Paldies! Man patiik orgazineet Ziemassveetkus!!! Veelaak naakot programai es teikshu veel kaadus noteikumus. (bet ne kaartiibas, nebaidaaties) -------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
Paga, vai tas nakošais tuss notiks atkal inčukalnaa??
vai kur.... ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
|
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
vareetu jau izspljaut mulkjiigu domu par otaku psaakumu v-pilii, bet vai ir veerts?
-------------------- Because i can!
|
+Chibi+ |
![]()
|
es brauktu.
![]() ![]() -------------------- ![]() |
Zuzix |
![]()
|
![]() mitsukai kogun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 610 Joined: 8-April 05 From: vietā, kur sapņi piepildās ![]() |
ja tu piedaavaa vietu, tad gan jau arii mees brauktu!!!! (Yay, ciemos pie ETM)
Nu tad kaa? V-pils Inchukals? Datumi tie pashi, cik es saprotu 17,18 decembris ![]() -------------------- *http://im-games.lv/
*ja nepieciešamas telpas pasākumiem vai/un pasākumu vadītāji - dodiet ziņu ;] |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26 July 2025 - 10:35 |